שיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...
-
@חנני350 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
אולי יהיה אפשרות לשמור את כל אנשי הקשר מידי פעם ולפי"ז לעשות
זה רעיון! אולי אכניס אותו בהמשך
@שמואל-מסין כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
@פלמנמוני @3157686 אפשר להגדיר את התקנת המערכת לשלוחה מסוימת? פשוט שיש לי קו פעיל עם מספר לקומה הכשרה ואני רוצה לנצל אותו
זה דורש שינוי בקוד, תוכל לשנות בעצמך
שים לב שבכל עדכון (אם תעדכן בעתיד) זה יידרס
אולי בהמשך אכניס אופציה לזה@פלמנמוני איך עושים את זה?
-
@פלמנמוני איך עושים את זה?
@שמואל-מסין כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
תלחץ על תוספים >> Apps Script, ואז תשנה בשני הקבצים כל פעם שכתוב
ivr2:לנתיב שאתה רוצה שיהיה ראשי, למשלivr2:9/2 -
@פלמנמוני תודה רבה
-
@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
אפשר גם בצורה הפשוטה, בהגדרות. אני טועה?
למה אתה מתכוון?
@דגש-2 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
מה אפשר לעשות עם המיילים הארוכים שהוא מקריא אותם אבל רק חלק ולא את הכל?
להגדיר שיעבור להקראה של ימות המשיח...
-
@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
למה אתה מתכוון?
@דגש-2 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
-
למה אתה מתכוון?
-
@פלמנמוני
יש תקלה זה מה שהוא כותב לי

ומה עם זה, זה אפשרי?
כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
יש אפשרות שיהיה צינתוקים לפי קטגוריות למשל צינתוק רק למה שמגיע לראשי
כי יש לי הרבה מיילים ואין לי כוח לקבל צינתוק על כל פרסומת מטופשת -
-
@פלמנמוני

ומה עם זה, זה אפשרי?
כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
יש אפשרות שיהיה צינתוקים לפי קטגוריות למשל צינתוק רק למה שמגיע לראשי
כי יש לי הרבה מיילים ואין לי כוח לקבל צינתוק על כל פרסומת מטופשת@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
@אלף-שין כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
נב: גם לי הוא כותב תקלה השלוחות לא הוגדרו
זה רק כי שיניתי את אופן עדכון השלוחות ולא עדכנתי את הצורה בה הוא בודק אם עודכן טוב, זה באמת מעדכן את השלוחות
כעת סידרתי גם את זה@אלף-שין כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
הוא אומר לי כל הזמן לא הוקשה בחירה
[בגירסא הקודמת זה לא היה]מעניין, אצלי עובד מצויין
מתי בדיוק קורית התקלה?