שיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...
-
@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
אם זה רלוונטי זה מה שמוגדר לי במערכת של ימות בשלוחה של השליחת מיילים
לא הבנתי מאיפה נפלה עליך ההגדרה הזאת, זה לא מה שאמור להיות בעליל
@פלמנמוני כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
שאלה טובה
מה שברור שלא אני הגדרתי את זה
היחיד שכן יכל להגדיר את זה זה הסקריפט שלך... -
@פלמנמוני כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
שאלה טובה
מה שברור שלא אני הגדרתי את זה
היחיד שכן יכל להגדיר את זה זה הסקריפט שלך...@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
היחיד שכן יכל להגדיר את זה זה הסקריפט שלך...
כנראה לא הגדרת טוב. מה הכנסת בחלונית של סוג שליחת המיילים?
@יעקב-חיים-0 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
@פלמנמוני רק לי גוגל עדיין לא נותן את האפשרות להתקין מטעמי אבטחה??
מה הענין לשאול שוב?
-
@3157686 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
היחיד שכן יכל להגדיר את זה זה הסקריפט שלך...
@יעקב-חיים-0 כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
@פלמנמוני רק לי גוגל עדיין לא נותן את האפשרות להתקין מטעמי אבטחה??
מה הענין לשאול שוב?
-
לא הבנתי למה כוונתך אבל זה מה שהגדרתי

-
@3157686 כוונתי מתי שהרצת את הסקריפט, כשהוא ביקש להגדיר את סוג שליחת המיילים
מספר 3
-
@3157686 תנסה להגדיר את זה שוב דרך התפריט הנפתח פלאפון-מייל >> הפעלה ראשונית מחולקת >> הגדרת השלוחות, שים לב להכניס אך ורק '3'
@3157686 תנסה להגדיר את זה שוב דרך התפריט הנפתח פלאפון-מייל >> הפעלה ראשונית מחולקת >> הגדרת השלוחות, שים לב להכניס אך ורק '3'
לא משנה, בסוף עשיתי מספר אחר ועבד לי מצוין
תודה בכול אופן -
@פלמנמוני
יש מה לעשות עם הקרינות? (רוב המיילים לא נקראים בקול של גימיני אלא בקול של ימות...)וכמו שכתבתי למעלה שהבעיה לא שנגמר הכמות שימושים ליום כי יכול להיות הודעה אחרי הודעה שפעם זה ככה ופעם ככה
-
צריך להריץ ידנית ולבדוק מה הבעיה
ואיך אני עושה את זה?
או לחילופין תבדוק את זה אתה... -
@3157686 תשאיר מייל לתמלול, ואז תלחץ בסרגל הכלים על תוספים >> Apps Script, ותפעיל את הפונקציה הראשית ידנית, ותבדוק אם יש שגיאה בלוגים
אם אתה רוצה להיות בטוח שהטריגר לא יקדים אותך אתה חכול לבטלו ולהחזירו אח"כ@פלמנמוני כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
@3157686 תשאיר מייל לתמלול, ואז תלחץ בסרגל הכלים על תוספים >> Apps Script, ותפעיל את הפונקציה הראשית ידנית, ותבדוק אם יש שגיאה בלוגים
אם אתה רוצה להיות בטוח שהטריגר לא יקדים אותך אתה חכול לבטלו ולהחזירו אח"כאני כרגע לא יכול לעשות את זה אני ינסה את זה בהמשך
או עם יש מישהו שיכול לבדוק את זה אשמח מאוד
תודה -
אם אתה רוצה להיות בטוח שהטריגר לא יקדים אותך אתה חכול לבטלו ולהחזירו אח"כאני כרגע לא יכול לעשות את זה אני ינסה את זה בהמשך
או עם יש מישהו שיכול לבדוק את זה אשמח מאוד
תודה