שיתוף | 'פלאפון מייל' - הגירסא המשופרת של מייל לפלאפון, כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...
-
תודה על הסקריפט!
ניסיתי כמה פעמים, אבל הצלחתי להגיע רק להגדרה להכנסת מפתח של גוגל קלאוד [שהכנסתי]
אבל לא להכנסת מפתח של API של ג'מיני
כעת אני מקבל מיילים, אבל המיילים לא נשלחים ואולי זאת הבעיה?@מוח-קודח כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - הגירסא המשופרת של מייל לפלאפון, כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
ניסיתי כמה פעמים, אבל הצלחתי להגיע רק להגדרה להכנסת מפתח של גוגל קלאוד [שהכנסתי]
אבל לא להכנסת מפתח של API של ג'מיניעקרונית מפתח של גוגל קלאוד חועיל גם לג'מיני
אם יש לך דישה לגוגל סקריפט תריץ ידנית את הפונקציה (אחרי ששלחת מייל כמובן) ותבדוק את השגיאה בלוגים -
@מוח-קודח כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - הגירסא המשופרת של מייל לפלאפון, כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
אבל לא להכנסת מפתח של API של ג'מיניעקרונית מפתח של גוגל קלאוד חועיל גם לג'מיני
אם יש לך דישה לגוגל סקריפט תריץ ידנית את הפונקציה (אחרי ששלחת מייל כמובן) ותבדוק את השגיאה בלוגים -
@פלמנמוני איזו פונקציה בדיוק?
רק הפונקציה הזו מציגה לי את השגיאה:
שגיאה
TypeError: Cannot read properties of undefined (reading 'getDate')
sendToYemot @ mailToPhone.gs:89

-
@מוח-קודח כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - הגירסא המשופרת של מייל לפלאפון, כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
איזו פונקציה בדיוק?
לא, או את הפונקציה הראשית mailToPhone או את processOutgoingMails
-
@מוח-קודח שים לב שבין הרצה להרצה אתה חייב להשאיר הודעה נוספת לשליחה כדי לבדוק את השגיאות
והשגיאה לא תגיע בשורה אדומה אלא כלוג רגיל, בדרך כלל -
תודה רבה לך על הסקריפט המושקע אני ועוד רבים ציפו לזה הרבה זמן...
מעריך את ההשקעה ואת הזמן שהקדשת עבור זה!
זכיתי שעשית לי אישור צפיה העתקתי את כל שלושת דפי הסקריפט לגיליון חדש
ואז לאחר לחיצה על "טיפול בהכל" עלה לי השגיאה זו
אשמח לתגובה מה הבעיה?
שוב תודה רבה ענקית!

-
תודה רבה לך על הסקריפט המושקע אני ועוד רבים ציפו לזה הרבה זמן...
מעריך את ההשקעה ואת הזמן שהקדשת עבור זה!
זכיתי שעשית לי אישור צפיה העתקתי את כל שלושת דפי הסקריפט לגיליון חדש
ואז לאחר לחיצה על "טיפול בהכל" עלה לי השגיאה זו
אשמח לתגובה מה הבעיה?
שוב תודה רבה ענקית!

-
גירסא 1.2
מה נוסף?
- אפשרות לקריינות ע"י ג'מיני (כלומר אין צורך במפתח של גוגל קלאוד, מי שרוצה יכול לשים מפתח של רגיל ג'מיני, קחו בחשבון שזה גורם האטה בפעולת הסקריפט).
@י.-י.-ל. כתב בשיתוף | 'פלאפון מייל' - הגירסא המשופרת של מייל לפלאפון, כולל קבלת ושליחת מיילים דרך הפלאפון, קריינות מקצועית, ועוד...:
אשמח לתגובה מה הבעיה?
כמו שכתב לך @מוח-קודח
-