בירור | מחיקת יישומי מערכת בשיאומי בגירסה של @מישהו12
-
שלום לכולם!
צרבתי את הגירסה החדשה של @מישהו12 על שיאומי חצי טאצ' F21 PRO ואני מעוניין להסיר את אפליקציות המערכת מהמכשיר באמצעות המדריך הזה שבעבר הצליח לי בהרבה מכשירים, אבל משום מה במכשיר הזה עם הגירסה של @מישהו12 זה לא מצליח ואני מקבל את השגיאה שבתמונה.
רוצה לציין שיש לי רוט עם מג'יקס על המכשיר, והתקנתי גם מודול שמסתיר רוט.
אשמח לעזרה בהקדם מהמומחים
תודה רבה
@urielk @נוחעם-FM @מישהו12 @10110000 -
שלום לכולם!
צרבתי את הגירסה החדשה של @מישהו12 על שיאומי חצי טאצ' F21 PRO ואני מעוניין להסיר את אפליקציות המערכת מהמכשיר באמצעות המדריך הזה שבעבר הצליח לי בהרבה מכשירים, אבל משום מה במכשיר הזה עם הגירסה של @מישהו12 זה לא מצליח ואני מקבל את השגיאה שבתמונה.
רוצה לציין שיש לי רוט עם מג'יקס על המכשיר, והתקנתי גם מודול שמסתיר רוט.
אשמח לעזרה בהקדם מהמומחים
תודה רבה
@urielk @נוחעם-FM @מישהו12 @10110000 -
@10110000 כתב בבירור | מחיקת יישומי מערכת בשיאומי בגירסה של @מישהו12:
לא תוכל דרך pm כי הוא חסום במערכת (הסינים האלה...) תעשה ע"י MDM
תודה רבה
בסוף הסתדרתי עם האפליקציה הזו system-app-safe-remover-v10.1.13537.apkאגב @10110000 , אם כבר אתה כאן, לאבא שלי יש מכשיר F21 PRO עם גירסה של דיין שנראה לי שהיא קשורה אליך (במידע על הטלפון מופיע השם שלך..) ואני צריך לבטל את הרוט מהמכשיר (לצורך אפליקציות שדורשות ביטול רוט כמו Google Messages) , האם אני יכול להפליש את ה boot שקיבלתי מהגירסה החדשה של @ מישהו12 ?
-
@10110000 כתב בבירור | מחיקת יישומי מערכת בשיאומי בגירסה של @מישהו12:
לא תוכל דרך pm כי הוא חסום במערכת (הסינים האלה...) תעשה ע"י MDM
תודה רבה
בסוף הסתדרתי עם האפליקציה הזו system-app-safe-remover-v10.1.13537.apkאגב @10110000 , אם כבר אתה כאן, לאבא שלי יש מכשיר F21 PRO עם גירסה של דיין שנראה לי שהיא קשורה אליך (במידע על הטלפון מופיע השם שלך..) ואני צריך לבטל את הרוט מהמכשיר (לצורך אפליקציות שדורשות ביטול רוט כמו Google Messages) , האם אני יכול להפליש את ה boot שקיבלתי מהגירסה החדשה של @ מישהו12 ?