דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. כללי - עזרה הדדית
  3. עזרה | עזרה בחיבור API לBase44

עזרה | עזרה בחיבור API לBase44

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי - עזרה הדדית
4 פוסטים 3 כותבים 71 צפיות 1 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • L מחובר
    L מחובר
    Les
    כתב נערך לאחרונה על ידי

האם יש כאן תותח שמבין ויודע ויכול לעזור לי לעשות אינטגרציה לאתר שאני בונה בBase44 ?

O A 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • L Les

האם יש כאן תותח שמבין ויודע ויכול לעזור לי לעשות אינטגרציה לאתר שאני בונה בBase44 ?

O מנותק
      O מנותק
      oryadaniely
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@Les מה בדיוק אתה צריך? לא מכיר שם את האפשרויות להתמשקות, אבל בלי פרטים של מה האינטרקציה אי אפשר לדעת מי ואיך יכול לעזור

תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • L Les

A מנותק
        A מנותק
        aiib
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@Les כתב בעזרה | עזרה בחיבור API לBase44:

בקשה כללית מדי. תפרט מה ואיך ולמה...

L תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • A aiib

@Les כתב בעזרה | עזרה בחיבור API לBase44:

בקשה כללית מדי. תפרט מה ואיך ולמה...

L מחובר
          L מחובר
          Les
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@aiib ביקשתי מהבייס לפרט לי איך אמור לעבוד האינטגרציה לאתר שלי
          המטרה של האינטגרציה: לאפשר לאפליקציית ה-Base44 שלך (צד הלקוח - Frontend) לתקשר עם ה-API של נדרים קארד (מערכת חיצונית) בצורה מאובטחת ויעילה.

האינטגרציה שלי פועלת בשלבים הבאים:
          הגדרת פרטי התחברות ב-Base44 (Backend של האפליקציה שלך):
          כמנהל באפליקציית Base44, אתה מזין את פרטי ההתחברות שלך לנדרים קארד (כמו MosadId ו-ApiPassword) בדף ההגדרות של הארגון (pages/Settings).
          פרטים אלו נשמרים בצורה מאובטחת ב-Database של Base44 תחת ישות Organization עבור ה-tenantId (מזהה הארגון) שלך.
          חשוב לוודא שתיבת הסימון nedarim_card_enabled מסומנת ב-true באותה ישות, כדי שהמערכת תדע שהאינטגרציה פעילה.
          האפליקציה שלך שולחת בקשה (Frontend):
          כאשר משתמש באפליקציה שלך (למשל, בדף NedarimCardManagement או בטאב נדרים קארד בכרטיס משפחה) מבקש לבצע פעולה שקשורה לנדרים קארד (לדוגמה, "טען נתוני כרטיס", "שייך כרטיס מגנטי", "הוסף טעינה" וכו'), קוד ה-Frontend שלך (בעיקר דרך הקובץ components/utilities/nedarimCardApi.js) מפעיל פונקציה מתאימה.
          פונקציה זו אינה פונה ישירות לשרתי נדרים קארד. במקום זאת, היא שולחת בקשת HTTP POST אל שרת הפרוקסי שלך ב-Vercel.
          הבקשה לשרת הפרוקסי מכילה:
          tenantId: מזהה הארגון שלך.
          accessToken: טוקן אימות של המשתמש הנוכחי ב-Base44, שמוודא שהמשתמש מורשה לבצע את הפעולה.
          action: איזה סוג פעולה יש לבצע מול נדרים קארד (לדוגמה: 'GetClientCard', 'AddTlush').
          payload: הנתונים הספציפיים לאותה פעולה (לדוגמה: ClientId, Amount וכו').
          שרת הפרוקסי ב-Vercel מקבל את הבקשה ומטפל בה (Backend - Vercel Serverless Function):

הפרוקסי שלך ב-Vercel (הפרויקט nedarim-card-integration שמכיל את קוד ה-API, ככל הנראה בנתיב api/index.ts או api/index.js) מקבל את בקשת ה-POST.
          הפרוקסי משתמש ב-tenantId וב-accessToken (שהתקבלו מהאפליקציה שלך) כדי:
          לאמת את המשתמש מול Base44.
          לשלוף ממאגר הנתונים של Base44 את פרטי ההתחברות הסודיים של נדרים קארד (כלומר, ה-nedarim_card_mosad_id וה-nedarim_card_api_password) עבור ה-tenantId הספציפי ששלח את הבקשה. זהו השלב הקריטי שבו הפרטים הסודיים אינם נחשפים ל-Frontend.
          לאחר שיש לפרוקסי את פרטי ההתחברות, הוא בונה את הבקשה המתאימה ל-API של נדרים קארד.
          שרת הפרוקסי פונה ל-API של נדרים קארד:

הפרוקסי שלך מבצע קריאת HTTP (בדרך כלל POST) ישירות ל-API של נדרים קארד, תוך שימוש בפרטי ההתחברות ששלף ובנתוני ה-payload שהתקבלו מהאפליקציה שלך.
          שרתי נדרים קארד מקבלים את הבקשה, מעבדים אותה ומחזירים תשובה לפרוקסי.
          הפרוקסי מחזיר תשובה לאפליקציה (Frontend):

הפרוקסי שלך מקבל את התשובה מנדרים קארד.
          הוא מעבד את התשובה (למשל, בודק שגיאות, מנסח אותה מחדש בפורמט שה-Frontend מצפה לו).
          הוא שולח את התשובה בחזרה לאפליקציה שלך (ל-Frontend).
          האפליקציה שלך מציגה את הנתונים:

ה-Frontend מקבל את התשובה מהפרוקסי ומציג את הנתונים למשתמש (לדוגמה, יתרת כרטיס, היסטוריית עסקאות וכו').

עשיתי את כל ההגדרות ועם כל זה עדיין לא מצליח להתחבר.

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון
          0
          • חוקי הפורום
          • פופולרי
          • לא נפתר
          • משתמשים