דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. כללי - עזרה הדדית
  3. בקשה | למה גיטהאב חסום בחותם? ואיך ניתן לשלוח בקשה מיוחדת שיפתחו את זה?

בקשה | למה גיטהאב חסום בחותם? ואיך ניתן לשלוח בקשה מיוחדת שיפתחו את זה?

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי - עזרה הדדית
6 פוסטים 4 כותבים 46 צפיות 4 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • א מנותק
    א מנותק
    אלדד הדני 0
    כתב נערך לאחרונה על ידי

אני עוסק קצת בתכנות כחובבן בין הסדרים, אינני רוצה להכניס אינטרנט למחשב שלי אז אני משתמש בחדר מחשבים של חותם. הבעיה היא שהם חוסמים משום מה את GITHUB, אפילו שאין שום סיבה הנראית לעין לחסום את זה. זה אחד האתרים הנצרכים ביותר למתכנתים. שלחתי בקשה לפתוח והתשובה הלקונית שהגיעה "אין לנו אפשרות לפתוח את הדומיין הזה". יש למישהו מושג איך להגיע למישהו יותר בכיר שם? שיוכל לפתוח את זה?
    תודה רבה

ע"ה דכו"עע י. פל.י 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • א אלדד הדני 0

אני עוסק קצת בתכנות כחובבן בין הסדרים, אינני רוצה להכניס אינטרנט למחשב שלי אז אני משתמש בחדר מחשבים של חותם. הבעיה היא שהם חוסמים משום מה את GITHUB, אפילו שאין שום סיבה הנראית לעין לחסום את זה. זה אחד האתרים הנצרכים ביותר למתכנתים. שלחתי בקשה לפתוח והתשובה הלקונית שהגיעה "אין לנו אפשרות לפתוח את הדומיין הזה". יש למישהו מושג איך להגיע למישהו יותר בכיר שם? שיוכל לפתוח את זה?
      תודה רבה

ע"ה דכו"עע מנותק
      ע"ה דכו"עע מנותק
      ע"ה דכו"ע
      כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלדד-הדני-0 זה לא בטעות, אלא בכוונה. אז למה שיפתחו את זה אם תגיע למישהו יותר בכיר?

בכל אופן ייתכן שיש להם אפשרות כלשהי לפתיחה למשתמש ספציפי, אולי אתה יכול לנסות לפנות למנהלי החדר מחשבים.

לא לוקח אחריות שגם לדומיינים שממש חסומים בחותם, אבל זכור לי באופן כללי שיש כזו אפשרות.

א תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • ע"ה דכו"עע ע"ה דכו"ע

@אלדד-הדני-0 זה לא בטעות, אלא בכוונה. אז למה שיפתחו את זה אם תגיע למישהו יותר בכיר?

בכל אופן ייתכן שיש להם אפשרות כלשהי לפתיחה למשתמש ספציפי, אולי אתה יכול לנסות לפנות למנהלי החדר מחשבים.

לא לוקח אחריות שגם לדומיינים שממש חסומים בחותם, אבל זכור לי באופן כללי שיש כזו אפשרות.

א מנותק
        א מנותק
        אלדד הדני 0
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@ע-ה-דכו-ע למה באמת חוסמים את זה? חשבתי שאולי זה מתוייג בתגית כלשהיא שנחסמת שם אוטומטית, כמו "פורום" או משהו כזה, לא משהו מכוון

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • T מנותק
          T מנותק
          tc
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלדד-הדני-0
          אם זה אשכול מסוים אתה יכול לבקש לדוגמה אוצריא פתוח

א תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • T tc

@אלדד-הדני-0
            אם זה אשכול מסוים אתה יכול לבקש לדוגמה אוצריא פתוח

א מנותק
            א מנותק
            אלדד הדני 0
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@tc ניסיתי פעם, עד שחזרו אלי... ואחרי זה בכלל גיליתי שהם אמנם פתחו את הדף הספציפי, אבל כשניסיתי להוריד את הקוד זה היה חסום... קיצ'ר, אי אפשר לעבוד ככה

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • א אלדד הדני 0

תודה רבה

י. פל.י מנותק
              י. פל.י מנותק
              י. פל.
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@אלדד-הדני-0 כתב בבקשה | למה גיטהאב חסום בחותם? ואיך ניתן לשלוח בקשה מיוחדת שיפתחו את זה?:

תודה רבה

הם כתבו לי שיש שם פריצות נוראית. ביקשתי דוגמאות, והם ענו לי שהם לא יכשילו אותי בשביל להוכיח את צדקתם...
              יש להם מייל, הביאו פה איפשהו, הם עונים מהר יחסית. אפשר בח"מ עצמו, יש לשונית שלהם.

תגובה 1 תגובה אחרונה
              3

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון
              0
              • חוקי הפורום
              • פופולרי
              • לא נפתר
              • משתמשים