בקשה | שיוכלו לראות התראות ישנות
-
כשנכנסים להתראות, ניתן לראות את ההתראות שקבלתי בתקופה האחרונה, האם ניתן לעשות שיראו את כל היסטורית ההתראות שקיבלתי? לפעמים אחרי תקופה ארוכה נתקלים באותה בעיה ורוצים לראות מה ענו לי אז, או שלא זוכרים אם בסוף שאלתי וקיבלתי תשובות או לא, וחיפוש רגיל בפורום לא תמיד מועיל. אם יוכלו לראות [ואולי גם לחפש] התראות ישנות, יוכלו למצוא את זה בקלות.
-
כשנכנסים להתראות, ניתן לראות את ההתראות שקבלתי בתקופה האחרונה, האם ניתן לעשות שיראו את כל היסטורית ההתראות שקיבלתי? לפעמים אחרי תקופה ארוכה נתקלים באותה בעיה ורוצים לראות מה ענו לי אז, או שלא זוכרים אם בסוף שאלתי וקיבלתי תשובות או לא, וחיפוש רגיל בפורום לא תמיד מועיל. אם יוכלו לראות [ואולי גם לחפש] התראות ישנות, יוכלו למצוא את זה בקלות.
-
@חכם-בלילה-1 כתב בבקשה | שיוכלו לראות התראות ישנות:
אני מדבר על זה, שם מופיעות התראות רק מהחודש האחרון [אולי זה מספר התראות, מופיע לי 4 עמודים, זה יוצא בדיוק להתראה לפני 29 ימים]
-
@חכם-בלילה-1 כתב בבקשה | שיוכלו לראות התראות ישנות:
אני מדבר על זה, שם מופיעות התראות רק מהחודש האחרון [אולי זה מספר התראות, מופיע לי 4 עמודים, זה יוצא בדיוק להתראה לפני 29 ימים]
-
@אהרן נכון, מופיע רק עד חודש אחורה.
@ע-ה-דכו-ע יש לך אולי מידע בעניין?@לאצי כתב בבקשה | שיוכלו לראות התראות ישנות:
@אהרן נכון, מופיע רק עד חודש אחורה.
@ע-ה-דכו-ע יש לך אולי מידע בעניין?זה לכאורה חלק מהמשימות המתוזמנות שפועלות בפורום כל יום לייעול.
המנהלים יכולים באמת לבטל את זה (לא יודע אם את זה ספציפית או רק את כל המשימות יחד) אבל קשה להאמין שהם ירצו. -