בירור | תחליף ליאנג של סמסונג
-
מישהו מכיר סמארטפון קטן לא ג'ילי סטאר משהו טוב לא שמן וכבד כמו הג'ילי הכי דומה ליאנג של סמסונג
קיים משהו? קטן לא גדול -
@מוצ יש את הk25 הוא דק וקטן, אבל הוא לא דומה ליאנג
@שניאור-שמח יש לך קישור
-
@שניאור-שמח יש לך קישור
@מוצ כתב בבירור | תחליף ליאנג של סמסונג:
@שניאור-שמח יש לך קישור
[הנה](הנה משהו שמצאתי עכשיו ב-AliExpress: US $158.23 | טלפון מיני עם מסך מגע Qin K25 Android 14 Google Paly MTG81 בגודל 3.54 אינץ', זיכרון RAM בנפח 4GB וזיכרון ROM בנפח 128GB, חיבור Wifi ו-Bluetooth
https://a.aliexpress.com/_c3dHoZkD) -
אני יכול להגיד לך שהתלבטתי בין הג'לי סטאר לK25 וקניתי את שניהם
למעיישה נשארתי עם הג'לי בלי התלבטות כלל, הוא עדיף בפער גדול מהמון סיבות.
אם אתה רוצה ג'לי דק יותר תקנה ג'לי 2E הוא אמור לספק אותך לגמרי.אני עושה המון שיעורי בית לפני שאני רוכש משהו חדש ואני יכול לומר בוודאות גמורה שאין פיתרון יותר נורמלי מג'לי-יוניהרץ למכשיר אנדרואיד טוב בנראות כשרה
-
אני יכול להגיד לך שהתלבטתי בין הג'לי סטאר לK25 וקניתי את שניהם
למעיישה נשארתי עם הג'לי בלי התלבטות כלל, הוא עדיף בפער גדול מהמון סיבות.
אם אתה רוצה ג'לי דק יותר תקנה ג'לי 2E הוא אמור לספק אותך לגמרי.אני עושה המון שיעורי בית לפני שאני רוכש משהו חדש ואני יכול לומר בוודאות גמורה שאין פיתרון יותר נורמלי מג'לי-יוניהרץ למכשיר אנדרואיד טוב בנראות כשרה
@יצחק-רשטונ אפשר קישור לe2
-
@יצחק-רשטונ אפשר קישור לe2
@מוצ אם כבר אז עדיף jelly 2 לא 2e
אם אני זוכר טוב המפרטים שלו יותר טובים והוא יותר דק מהסטאר (אני חושב אותו עובי כמו 2e)
-
@מוצ אם כבר אז עדיף jelly 2 לא 2e
אם אני זוכר טוב המפרטים שלו יותר טובים והוא יותר דק מהסטאר (אני חושב אותו עובי כמו 2e)
@zalmensmok החיסרון של ה2 הוא שזה אנדרואיד 11
-
זה ברור שיש ביניהם הבדלים ויש ביניהם גם הבדל במחיר .
2E הפשוט מכולם [חוץ מהאדרואיד שהוא 12 לאומת 11 ב2]
2 ממוצע
STAR כמובן הטוב מכולם [אבל מעט שמן מהם]למעשה מכיוון שהוא עובר מיאנג [שאני לא זוכר אם יש לו 1 גיגה ראם או 750 MB וכו'] נראה לי שמכולם הוא יהנה מאד כי סוף סוף גם2E עם 4 ראם ו64 אחסון לא מדובר במכשיר חלש בכלל עבור שימוש כשר
@מוצ מצורף קישור ל2E אל תשכח להשתמש בקופנים זה יוריד לך עוד 50 שקל [תנסה D11IL4 אם לא עובד תחפש קופונים באתרים השונים]
שים לב זה סמארטפון לכל דבר ועניין, אחריותך לדאוג לחסימה טובה