בירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1.26??
-
@יהודי
כנס לשל:adb shell
ותכתוב את זה זה יוסיף לך apn - אולי זה יעבוד:content insert --uri content://telephony/carriers \ --bind name:s:ims \ --bind apn:s:ims \ --bind mcc:s:425 \ --bind mnc:s:08 \ --bind numeric:s:42508 \ --bind type:s:ims \ --bind protocol:s:IPV4V6 \ --bind roaming_protocol:s:IPV4V6 \ --bind carrier_enabled:i:1 -
@urielk הגדרתי APN,
החלפתי סים לחדש (דרך אגב השתנה לי ל425-02),
וכלום לא עוזר! מה יכול להיות??? -
@dudu כתב בבירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1126??:
@שלום-שלמה כתב בבירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1126??:
זה אומר שיש לי וולטה? או שצריך להפעיל אותו או משהו
אומר שיש וולטה.
תרשה לי לשאול, האם בפעם הראשונה הסים היה בתוך המכשיר בזמן שהתקנת את האפליקציה? או שאולי בפעם הראשונה לא עשית הפעלה מחדש למכשיר אחרי הפעלת האפליקציה? אם אחד מהם נכון זה הסיבה שבפעם הראשונה זה לא הצליחהסים בשניהם היה בפנים ובשניהם לא עשיתי הפעלה מחדש אולי זה עצמו שהתקנתי שוב הפעיל את זה
ואגב זה אומר שיש לי רוט?
וכל המדריכים שיש שצריכים רוט יעבדו לי? לא שמתי רוט בעצמי@שלום-שלמה כתב בבירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1126??:
ואגב זה אומר שיש לי רוט?
כן.
וכל המדריכים שיש שצריכים רוט יעבדו לי? לא שמתי רוט בעצמי
לכאורה תצטרך קודם לעשות את המדריך הזה
-
@urielk הגדרתי APN,
החלפתי סים לחדש (דרך אגב השתנה לי ל425-02),
וכלום לא עוזר! מה יכול להיות??? -
@יהודי תקשיב פשוט תצרוב שוב פעם הכל עם פורמט אם הסים טוב זה צריך לעבוד אוטומטית את לא צריך לעשות שום דבר.
-
@נוחעם-FM ומה הבעיה הוא עשה את זה כבר , שיעשה שוב.
אין טעם לשלוח אותו לעשות רוט הוא שילם על הקושחה של מישהו12 והוא לא מצליח לעשות רוט לא משנה מה הסיבה זה סתם מבלבל אותו -
@יהודי תקשיב פשוט תצרוב שוב פעם הכל עם פורמט אם הסים טוב זה צריך לעבוד אוטומטית את לא צריך לעשות שום דבר.
-
@urielk כתב בבירור | שיאומי חצי טאץ לא יעבוד מה-1.1126??:
@יהודי תקשיב פשוט תצרוב שוב פעם הכל עם פורמט
@urielk אתה מתכוין לעשות format all + download? ועוד דבר לשנות IMEI מיד לאחר הצריבה? לפני שאני מדליק בפעם הראשונה? -
@יהודי יופי אז זה כבר סימן טוב,
תנסה להתקשר מחר לגולן לבקש מהם שיעשו לך ריסט לסים תגיד שלא עובד לך ה volte -
@urielk אבל זה לחוץ לי על not in list check textfield,
וכשאני משנה את זה לvolte operator default זה משתנה ל0 -
@יהודי אתה לא אמור לשנות ל default
זה אמור להיות כמו שזה היה .
not in list והמספר 307 זה המודם מגדיר אוטומטית לפי הplmn שלך שזה 42502 וזה בסדר ככה זה אמור להיות.
אל תשנה -
@יהודי אם אתה רוצה לנסות לאפס ולנסות שוב אולי זה יעבוד:
לך common ותלחץ על reset_ims_to_default ואז תלחץ על set (לא צריך להכניס שום דבר בשורה שם).
ואז לך ל mncmcc check ושים אותו על On ותלחץ על set ואז תפעיל מחדש את המכשיר. -
@urielk טוב לא נעים, אבל אמנם התחיל להופיע לי סמל של 4G בשורה העליונה אבל מיד כשאני מתקשר זה נופל ל3G מה יכולה להיות הסיבה?
(ד"א כשניסיתי לשנות לLTE ONLY הוא בכלל לא נותן לי להוציא שיחות הוא מיד מנתק את השיחה) אשמח אם תוכל לעזור לי.. -
@יהודי ה4g לא אומר כלום אתה צריך לראות icon hd וזה אמור לעבוד אוטומטית אתה לא צריך לעשות שום דבר הבעיה היא לא בגירסה לדעתי אלא אם כן נגעת במשהו