בירור | מישהו יודע תוכנה שאפשר למחוק דרכה סימני חיתוך מקובץ PDF
-
מישהו יודע תוכנה שאפשר למחוק דרכה סימני חיתוך מקובץ PDF
אני מתכוון מספר שלם, לא עמוד עמוד
ואני לא מתכוון תוכנה שפשוט חותכת את קצה העמוד (החלק הלבן) אני מתכוון, גם לעמודים שיש רקע מאורי הסימני חיתוך.כמו כן אני רוצה לברר, האם אתם מכירים תוכנה טובה לחתוך קצוות של קובץ PDF לפי ס''מ, כי מה שאני מכיר חותך לפי אחוזים וכו' וזה לא נוח לחשבן כל פעם, תודה
תודה רבה
-
ואני לא מתכוון תוכנה שפשוט חותכת את קצה העמוד (החלק הלבן) אני מתכוון, גם לעמודים שיש רקע מאורי הסימני חיתוך.כמו כן אני רוצה לברר, האם אתם מכירים תוכנה טובה לחתוך קצוות של קובץ PDF לפי ס''מ, כי מה שאני מכיר חותך לפי אחוזים וכו' וזה לא נוח לחשבן כל פעם, תודה
תודה רבה
@menajemmendel כתב בבירור | מישהו יודע תוכנה שאפשר למחוק דרכה סימני חיתוך מקובץ PDF:
כמו כן אני רוצה לברר, האם אתם מכירים תוכנה טובה לחתוך קצוות של קובץ PDF לפי ס''מ, כי מה שאני מכיר חותך לפי אחוזים וכו' וזה לא נוח לחשבן כל פעם, תודה
תודה רבה
בקשר לחיתוך קצוות לפי סנטימטרים יש לך את זה
-
תודה רבה
@menajemmendel כתב בבירור | מישהו יודע תוכנה שאפשר למחוק דרכה סימני חיתוך מקובץ PDF:
תוכנה טובה לחתוך קצוות של קובץ PDF לפי ס''מ
יש את התוכנה הזאת https://drive.google.com/open?id=15XN9xlLy76DSvMgFCQbe88DbELkIRkqT&usp=drive_copy

-
@zalmensmok אפשר לקבל סיסמה לחילוץ?