להורדה | אפליקציית טיימר למסך
-
שלום, בעקבות הפוסט הזה בניתי אפליקציה פשוטה ומנימליסטית שתפקידה לנעול את המכשיר אחרי הזמן שהמשתמש הגדיר.
היא תומכת מאנדרואיד 5 ונבדקה ב 15 בלבד.
דורשת הרשאות ניהול רק למטרה של לנעול את המסך
כרגע הקוד מוגדר כברירת מחדל 1111 ואם האפליקציה תועיל למישהו ותעבוד כמצופה אני יעשה ב״ה אפשרות לשנות את זה, וכמובן אייקון ועוד שיפורים לפי דרישתכם
זמן מסך.apk -
סליחה אבל פתאום שמתי לב שאם לוחצים על ההתראה שמראה כמה זמן חסר עד לכיבוי המסך זה נכנס אוטומטית לאפליקציה ללא צורך בקוד.
-
@אלוף-תימן לא הבנתי למה קיבלתי דיס עברתי על חוקי הפורום במה שכתבתי. כתבתי משהו לא נכון?
@נחלס-דון דרך אגב אני לא נתתי לך דיס רק הסברתי לך למה שמו לך דיס ממש מבזה הדיס@אלוף-תימן כתב בלהורדה | אפליקציית טיימר למסך:
לא הבנתי למה קיבלתי דיס עברתי על חוקי הפורום במה שכתבתי. כתבתי משהו לא נכון?
תראה מה כתבו פוסט אחד לפניך, צדיק,
ולא תגיד לי זה היה פוסט שעולה ביחד, העלת את זה שעה אחרי שעלתי@נחלס-דון דרך אגב אני לא נתתי לך דיס רק הסברתי לך למה שמו לך דיס ממש מבזה הדיס
וזה לא קשור אלי - כי אני לא שם דיס כי בלי, ודרך אגב נראה לי שהורידו אא"כ אני לא מוצא את הפוסט הנכון ששמו שם (כי לא ראיתי בשום פוסט שלך דיס)
-
@אלוף-תימן צודק, סליחה.
@איש-אמת א. תודה רבה
ב. ראתי שגם כשהמכשיר נעול הוא ממשיך בטיימר, וכן אם אני מצמיד אפליקציה המסך אמנם כבה אך המכשיר לא ננעל, חשבתי על פתרון שאולי תתן לאפליקציה הרשאה לבטל הצמדה (אם זה מסובך -לא צריך), וכן אחרי הנעילה מופיעה הודעה במסך הנעילה שמנהל המכשיר נהל אותו במקמום נעל.
ג. יש לי אלפי תמונות אני יעלה לך אחד, אם זה לא מתאים תודיע ואני יעלה אחרים.