בקשת מידע | מקשים לא מגיבים במהלך שיחה במכשיר fig
-
@urielk איך רוט? זה פיג
@zalmensmok לפיג אי אפשר לעשות רוט ?
בכל אופן אם יש לו יכולת להכנס לתפריט המהנדסים הוא יכול לתקן את זה. -
@zalmensmok ניסתי להגדיר דור 3 וגם 2 לא עובד
@זושא בכל שיחה זה לא עובד?
חבר שלי עובד לו ב *8787 אבל בקלקו למשל לא עובד לווזה היה הפיתרון שאמרו לו.
-
@zalmensmok לפיג אי אפשר לעשות רוט ?
בכל אופן אם יש לו יכולת להכנס לתפריט המהנדסים הוא יכול לתקן את זה.@urielk לא זה טלפון כשר
טוענים שחסמו את זה ממש טוב -
מי שיכול לעזור לי בהגדרה למקשים שלא מגיבים במהלך שיחה
ניסתי לבטל את הvolte וכנראה החסימה לא מאפשרת להכנס לתפריט זה
כמוכם הגדרה של גודל הגופן תוקעת את התפריט, ניסתי גם דרך הנגישות ולא עזר..
תודה רבה -
@נוחעם-FM בעיקרון כשחושבים על זה התיקון הכי פשוט הוא כמו שאמרת בהתחלה דרך תפריט המהנדסים (כוכבית סולמית כוכבית סולמית 3646633 סולמית כוכבית סולמית כוכבית) , להעביר למצב default ואז ל cmw500 ולהפעיל מחדש , רק שאחרי זה צריך פשוט להחזיר את ה operator code ל 307 (נמצא ב ims ->sim 1 > common) להפעיל מחדש את המכשיר ואז הועידה תסתדר גם. (במכשירים שיש את הבאג הזה) זה הפיתרון הכי נקי לעניות דעתי כי אם יש בפרופיל הזה הגדרות חשובות לסלקום וגולן שאנחנו לא מודעים להם ולא קיימים ב232 אז הם ישארו.
רק שכדי לעשות את זה צריך לפתוח את המצב מפתחים דרך לחיצה 7 פעמים על build בהגדרות -> מערכת או דרך פקודת shell (settings)
ואני לא יודע רם זה אפשרי בפיג מבלי לפרוץ את ההגנה. -
@נוחעם-FM בעיקרון כשחושבים על זה התיקון הכי פשוט הוא כמו שאמרת בהתחלה דרך תפריט המהנדסים (כוכבית סולמית כוכבית סולמית 3646633 סולמית כוכבית סולמית כוכבית) , להעביר למצב default ואז ל cmw500 ולהפעיל מחדש , רק שאחרי זה צריך פשוט להחזיר את ה operator code ל 307 (נמצא ב ims ->sim 1 > common) להפעיל מחדש את המכשיר ואז הועידה תסתדר גם. (במכשירים שיש את הבאג הזה) זה הפיתרון הכי נקי לעניות דעתי כי אם יש בפרופיל הזה הגדרות חשובות לסלקום וגולן שאנחנו לא מודעים להם ולא קיימים ב232 אז הם ישארו.
רק שכדי לעשות את זה צריך לפתוח את המצב מפתחים דרך לחיצה 7 פעמים על build בהגדרות -> מערכת או דרך פקודת shell (settings)
ואני לא יודע רם זה אפשרי בפיג מבלי לפרוץ את ההגנה.@urielk כתב בבקשת מידע | מקשים לא מגיבים במהלך שיחה במכשיר fig:
כי אם יש בפרופיל הזה הגדרות חשובות לסלקום וגולן שאנחנו לא מודעים להם ולא קיימים ב232 אז הם ישארו.
אני יבדוק את זה
כי שמתי לב שלא עובד לי הקוד *#613#
לבדיקה כמה דקות שיחה השתמשתיוברור שהם לא יכולים לסדר את זה
דיברתי איתם כמה פעמים אין להם מושג מכלום. -
ואני לא יודע רם זה אפשרי בפיג מבלי לפרוץ את ההגנה.@urielk כתב בבקשת מידע | מקשים לא מגיבים במהלך שיחה במכשיר fig:
להעביר למצב default ואז ל cmw500 , רק שאחרי זה צריך פשוט להחזיר את ה operator code ל 307 (נמצא ב ims ->sim 1 > common) להפעיל מחדש את המכשיר ואז הועידה תסתדר גם. (במכשירים שיש את הבאג הזה
בדקתי זה לא עובד עדיין לא עובד שלוחות.
ועדיין לא עובד לי הקוד לבדיקת כמות דקות שיחה.
-
@urielk כתב בבקשת מידע | מקשים לא מגיבים במהלך שיחה במכשיר fig:
להעביר למצב default ואז ל cmw500 , רק שאחרי זה צריך פשוט להחזיר את ה operator code ל 307 (נמצא ב ims ->sim 1 > common) להפעיל מחדש את המכשיר ואז הועידה תסתדר גם. (במכשירים שיש את הבאג הזה
-
@urielk כתב בבקשת מידע | מקשים לא מגיבים במהלך שיחה במכשיר fig:
-
@נוחעם-FM כתב בבקשת מידע | מקשים לא מגיבים במהלך שיחה במכשיר fig:
להעביר למצב default ואז ל cmw500
לעשות הפעלה מחדש ואז
רק שאחרי זה צריך פשוט להחזיר את ה operator code ל 307
או מייד?