בירור | 4*4 לחבר על ידי בלוטוס לרכב
-
אני מנסה לחבר אכן המערכת ברכב מזהה את הטלפון וגם הטלפון את הרכב אבל הוא דורש סיסמה שוב ושוב ולא מתחבר הוא לא כותב אפילו סיסמה שגויה
@ברנע 0000 או 1234 בשניהם ותמיד תתחבר על ידי המולטימדיה ואז זה יבקש בקשה לאישור בטלפון ואז תקיש בטלפון את הסיסמה ויתחבר אצלי ספציפית אם אני מגיש בקשה לאישור מהטלפון המולטימדיה הוא לא נותן..אז אולי זה יעזור..
-
@ברנע 0000 או 1234 בשניהם ותמיד תתחבר על ידי המולטימדיה ואז זה יבקש בקשה לאישור בטלפון ואז תקיש בטלפון את הסיסמה ויתחבר אצלי ספציפית אם אני מגיש בקשה לאישור מהטלפון המולטימדיה הוא לא נותן..אז אולי זה יעזור..
@הרב-של-השכונה תודה עזרת לי מאוד
אפשר גם שאנשי הקשר יהיו במסך? -
אפשר גם שאנשי הקשר יהיו במסך?@ברנע תלוי במולטימידיה עצמה.. אני עם אאוטלנדר עם המולטימדיה המקורית של הרכב ויש לי חבר גם עם אאוטלנדר שהתקין מולטימדיה מאלי אקספרס וכן הוא יכול לראות את האנשים קשר שם..
אבל לא יודע עם מ4×4 יש לו טלפון חכם אולי בגלל זה.. -
@ברנע תלוי במולטימידיה עצמה.. אני עם אאוטלנדר עם המולטימדיה המקורית של הרכב ויש לי חבר גם עם אאוטלנדר שהתקין מולטימדיה מאלי אקספרס וכן הוא יכול לראות את האנשים קשר שם..
אבל לא יודע עם מ4×4 יש לו טלפון חכם אולי בגלל זה..@הרב-של-השכונה היה צריך לעשות איזה פעולה כדי לשקף/ לשתף את האנשי קשר?
-
@הרב-של-השכונה היה צריך לעשות איזה פעולה כדי לשקף/ לשתף את האנשי קשר?
@ברנע אין לי מושג אני צריך לשאול אותו..
מסתמא שלא כי יש כבר אנשי קשר במולטימדיה רק יש דגמים שהיא לא קוראת את האנשים קשר בטלפון לא יודע למה אבל במשהו שכן עובד לא נראלי שצריך איזה פעולה מיוחדת.. -
אפשר גם שאנשי הקשר יהיו במסך?