בירור | הקלדה קולית
עזרה הדדית - מחשבים וטכנולוגיה
3
פוסטים
3
כותבים
54
צפיות
3
עוקבים
-
- האם יש אפשרות להתקין על מחשב ניד מתקדם הקלדה קולית במייל וכדו
או רק במערכת אנדרואיד? - יש לי מכשיר אנדרואיד חסום לגמרי ללא אינטרנט רק סים SMS ואין לי הקלדה קולית בלא אינטרנט----האם יש אפשרות שאני יתחבר לסים של נטפרי שיש לי על המחשב ןכך אוכל להקליט? כרגע ניסתי וזה לא מאפשר לי זאת אפילו שעשיתי את קוד הוויפי ---הוא רק רושם לי מחובר אבל לא נותן אפשרות להקליד בהקלטה.... מדוע? והאם ניתן לשינוי?
תודה רבה עצומה!!!!!!!!!!
-
או רק במערכת אנדרואיד? - יש לי מכשיר אנדרואיד חסום לגמרי ללא אינטרנט רק סים SMS ואין לי הקלדה קולית בלא אינטרנט----האם יש אפשרות שאני יתחבר לסים של נטפרי שיש לי על המחשב ןכך אוכל להקליט? כרגע ניסתי וזה לא מאפשר לי זאת אפילו שעשיתי את קוד הוויפי ---הוא רק רושם לי מחובר אבל לא נותן אפשרות להקליד בהקלטה.... מדוע? והאם ניתן לשינוי?
תודה רבה עצומה!!!!!!!!!!
@איש-כשר כתב בבירור | הקלדה קולית:
האם יש אפשרות שאני יתחבר לסים של נטפרי שיש לי על המחשב ןכך אוכל להקליט? כרגע ניסתי וזה לא מאפשר לי זאת אפילו שעשיתי את קוד הוויפי ---הוא רק רושם לי מחובר אבל לא נותן אפשרות להקליד בהקלטה.... מדוע? והאם ניתן לשינוי?
כי אתה על אינטרנט של נטפרי..
-
תודה רבה עצומה!!!!!!!!!!
@איש-כשר כתב בבירור | הקלדה קולית:
האם יש אפשרות להתקין על מחשב ניד מתקדם הקלדה קולית במייל וכדו
או רק במערכת אנדרואיד?כן, אפשר על מחשב, יש תוסף למייל. וזה עובד גם בנטפרי

https://chromewebstore.google.com/detail/dictation-for-gmail/eggdmhdpffgikgakkfojgiledkekfdce?pli=1 - האם יש אפשרות להתקין על מחשב ניד מתקדם הקלדה קולית במייל וכדו