בעיה | F21 בבריק אחרי ניסיון צריבה
-
קניתי שני מכשירים משני מוכרים נפרדים באחד הצלחתי לצרוב גרסא ובשני נכנס לבריק וכל דרך אפשרית לצרוב לא הצלחתי. כרגע הסטטוס שלו הוא מת ורק המחשב משמיע צליל חיבור וניתוק.
אם יש למישהו כאן פתרון אודה לו -
-
@עזרא-0 כתב בבעיה | F21 בבריק אחרי ניסיון צריבה:
@YOLEVI זה המוכר
אני לא מחפש להכניס לבריק אני רוצה להוציא אותו משם.
כרגע צרבתי את הגירסא של @מישהו12 וזה התקדם ממסך מת למסך צבעוני ופנס נדלק חוץ מזה כלוםמה הכוונה? הטלפון נדלק?
צרבת על הורדה + פרמוט? -
@YOLEVI זה המוכר
אני לא מחפש להכניס לבריק אני רוצה להוציא אותו משם.
כרגע צרבתי את הגירסא של @מישהו12 וזה התקדם ממסך מת למסך צבעוני ופנס נדלק חוץ מזה כלוםמה הכוונה? הטלפון נדלק?
צרבת על הורדה + פרמוט?@שניאור-שמח עד עכשיו כל גירסא שניסיתי לא עבד כלום עכשיו נסיתי את הגירסא שלכם אז הטלפון נדלק רק מסך כל מיני צבעים והפנס.
כן עשיתי כולל פירמוט כי ניסיתי עליו עשרות גירסאות -
@שניאור-שמח עד עכשיו כל גירסא שניסיתי לא עבד כלום עכשיו נסיתי את הגירסא שלכם אז הטלפון נדלק רק מסך כל מיני צבעים והפנס.
כן עשיתי כולל פירמוט כי ניסיתי עליו עשרות גירסאות@עזרא-0 כתב בבעיה | F21 בבריק אחרי ניסיון צריבה:
@שניאור-שמח עד עכשיו כל גירסא שניסיתי לא עבד כלום עכשיו נסיתי את הגירסא שלכם אז הטלפון נדלק רק מסך כל מיני צבעים והפנס.
אף פעם לא ראיתי כזה דבר, תוכל לשלוח צילום?
-
@שניאור-שמח שנייה אני כרגע מנסה צריבה דרך mtkclient אולי נצליח בעז''ה. אם לא אני יעלה לך צילום
-
@שניאור-שמח יש מצב שזה קשור לDA שאמרו כאן שהוא חתום? וא''כ מה הפתרון?

-

יכול להיות
אני מתייג את @10110000 כנראה הוא יוכל לעזור -

יכול להיות
אני מתייג את @10110000 כנראה הוא יוכל לעזור@שניאור-שמח לא כ''כ נראה לי כי הוא מראה שהצריבה הצליחה גם בMTKCLIENT מופיע שהוא עקף את הDA בהצלחה.