בעיה | הודעות SMS בינלאומיות עם f21 pro
-
@Noachsch מצאתי ואתה צודק לגמרי וגם עם המודול של ה Play integrity הוא גרם לזה לעבוד אצלי עכשיו אז לכאורה זה הסיבה...
-
@Noachsch לצערי אין לי ידע בזה ... ואני לא יכול לעשות ניסויים לשליחת sms לחו"ל סליחה ..
לומר לך גם את האמת אני סולד מהמודול הזה זה עובר את הגבול המוסרי שלי
אני רק התקנתי אותו עכשיו כדי לבדוק אני מייד מוחק אותו אני לא צריך את ה RCS הזה... -
יש לי את ה-F21 Pro ואני לא יכול לשלוח SMS לחו"ל. אני עם חברת פלאפון והם אמרו שזו בעיה במכשיר שלי. מישהו יודע איך אני יכול לתקן את זה?
-
@Noachsch מצאתי ואתה צודק לגמרי וגם עם המודול של ה Play integrity הוא גרם לזה לעבוד אצלי עכשיו אז לכאורה זה הסיבה...
@urielk כתב בבעיה | הודעות SMS בינלאומיות עם f21 pro:
מצאתי ואתה צודק לגמרי וגם עם המודול של ה Play integrity הוא גרם לזה לעבוד אצלי עכשיו אז לכאורה זה הסיבה...
תוכל לשתף אותנו במה פתר לך את הבעיה של ה RCS ?
(זה כל כך חשוב לי כי אני צריך תקשורת של תמונות עם אבא ואמא שלי שיש להם רק אפליקציה של סמס בטלפון...)
-
מצאתי ואתה צודק לגמרי וגם עם המודול של ה Play integrity הוא גרם לזה לעבוד אצלי עכשיו אז לכאורה זה הסיבה...
תוכל לשתף אותנו במה פתר לך את הבעיה של ה RCS ?
(זה כל כך חשוב לי כי אני צריך תקשורת של תמונות עם אבא ואמא שלי שיש להם רק אפליקציה של סמס בטלפון...)
-
@Noachsch כתב בבעיה | הודעות SMS בינלאומיות עם f21 pro:
וזה רק אם יש לך רוט
כמובן, יש לי את הגירסה של @ מישהו12 שעשיתי רוט ומג'יקס מותקן
@dudu אני באמת לא ברור לי אם זו הסיבה.. אבל אצלי משהו שזה עשה שחרר את החסימה... (כי כמו שאמרתי אצלי אשתי זה לא היה חסום רק אצלי - ולה יש קושחה חתומה רק בלי וולטה במקור שהגיע מדיין תקשורת).
אני השתמשתי במודול הזה: https://github.com/osm0sis/PlayIntegrityFork/releases/tag/v14
זה הראשון שמצאתי בגוגל.
וזה המשיך לעבוד גם אחרי שמחקתי אותו -
@dudu אני באמת לא ברור לי אם זו הסיבה.. אבל אצלי משהו שזה עשה שחרר את החסימה... (כי כמו שאמרתי אצלי אשתי זה לא היה חסום רק אצלי - ולה יש קושחה חתומה רק בלי וולטה במקור שהגיע מדיין תקשורת).
אני השתמשתי במודול הזה: https://github.com/osm0sis/PlayIntegrityFork/releases/tag/v14
זה הראשון שמצאתי בגוגל.
וזה המשיך לעבוד גם אחרי שמחקתי אותו@urielk כתב בבעיה | הודעות SMS בינלאומיות עם f21 pro:
ולה יש קושחה חתומה רק בלי וולטה במקור שהגיע מדיין תקשורת).
לאבא שלי גם יש גירסה של דיין תקשורת ובסטטוס זה מחובר, אבל בפועל שולח רק sms .
מה שכן, הגירסה של אבא שלי היא עם וולטה מובנה אז אולי זו גירסה שונה משלך..
אני אבדוק עם מה ששלחת ואעדכן
-
ולה יש קושחה חתומה רק בלי וולטה במקור שהגיע מדיין תקשורת).
לאבא שלי גם יש גירסה של דיין תקשורת ובסטטוס זה מחובר, אבל בפועל שולח רק sms .
מה שכן, הגירסה של אבא שלי היא עם וולטה מובנה אז אולי זו גירסה שונה משלך..
אני אבדוק עם מה ששלחת ואעדכן
-
@Noachsch לצערי אין לי ידע בזה ... ואני לא יכול לעשות ניסויים לשליחת sms לחו"ל סליחה ..
לומר לך גם את האמת אני סולד מהמודול הזה זה עובר את הגבול המוסרי שלי
אני רק התקנתי אותו עכשיו כדי לבדוק אני מייד מוחק אותו אני לא צריך את ה RCS הזה... -
@Noachsch כן יש מדריכים פה בפורום .. אבל בדרך כלל אנשים נתקעים בפתיחת בוט לאודר.
איזה גירסה יש לך עכשיו ? -
@Noachsch כן יש מדריכים פה בפורום .. אבל בדרך כלל אנשים נתקעים בפתיחת בוט לאודר.
איזה גירסה יש לך עכשיו ?@urielk כתב בבעיה | הודעות SMS בינלאומיות עם f21 pro:
אבל בדרך כלל אנשים נתקעים בפתיחת בוט לאודר.
יש מצב שזה פתוח לו כבר..
-
@Noachsch לעשות את בפעם ראשונה לוקח קצת זמן...

-
@Noachsch לעשות את בפעם ראשונה לוקח קצת זמן...

-
@RearmostPant23 @urielk כבר פתוח
@Noachsch עוד יותר טוב..
-
איזה גירסה יש לך עכשיו ?