עזרה | דחוף דחוף דחוף!!! גוגל מבקש SMS ואני עלול לאבד את הגישה לכל העסק שלי
-
יש מישהו נוסף שיכול לעזור בענין??
@חיים-יענקל-0 כן, שלח לי מייל, יש לי שירות בתשלום עבור זה בדיוק (פורסם בפורום לפני תקופה).
-
@חיים-יענקל-0 כן, שלח לי מייל, יש לי שירות בתשלום עבור זה בדיוק (פורסם בפורום לפני תקופה).
@אוקיי-נט
לאיפה שולחים?
יש לך טלפון גם? -
גוגל מתחיל לבקש אימות בSMS לטלפון כשר ואני עלול לאבד גישה לכל העסק,
מי יכול לעזור?
מי יודע את מי לתייג?@חיים-יענקל-0
פיתרון בדוק
תכניס את הסים הכשר לפלאפון תומך כשר,
תתחבר לווייפיי לא משנה איזה
והופ הפלאפון מקבל הודעות מגוגל על המספר הכשר -
@חיים-יענקל-0
פיתרון בדוק
תכניס את הסים הכשר לפלאפון תומך כשר,
תתחבר לווייפיי לא משנה איזה
והופ הפלאפון מקבל הודעות מגוגל על המספר הכשר@קראנץ-ונילה
בכל חברה?
איפה משיגים טלפון כזה?
צריך גם מקבל סים כשר וגם וויפיי? -
@קראנץ-ונילה
בכל חברה?
איפה משיגים טלפון כזה?
צריך גם מקבל סים כשר וגם וויפיי?@חיים-יענקל-0 כתב בעזרה | דחוף דחוף דחוף!!! גוגל מבקש SMS ואני עלול לאבד את הגישה לכל העסק שלי:
בכל חברה?
כמעט בטוח שכן
@חיים-יענקל-0 כתב בעזרה | דחוף דחוף דחוף!!! גוגל מבקש SMS ואני עלול לאבד את הגישה לכל העסק שלי:
איפה משיגים טלפון כזה?
למשל כאן בפורום (לי יש אפשר לדבר באישי)
@חיים-יענקל-0 כתב בעזרה | דחוף דחוף דחוף!!! גוגל מבקש SMS ואני עלול לאבד את הגישה לכל העסק שלי:
צריך גם מקבל סים כשר וגם וויפיי?
אכן כן
אפשר גם ווייפיי של נטפרי -
בכל חברה?
כמעט בטוח שכן
איפה משיגים טלפון כזה?
למשל כאן בפורום (לי יש אפשר לדבר באישי)
צריך גם מקבל סים כשר וגם וויפיי?
אכן כן
אפשר גם ווייפיי של נטפרי@קראנץ-ונילה למה צריך גם ווי פי מה קשור?
-
@קראנץ-ונילה למה צריך גם ווי פי מה קשור?
@SHIROM כדי שיוכל לקבל sms
-
@קראנץ-ונילה לי אין ווי פי ויש לי תומך עם סים כשר ומקבל הודעות מגוגל
-
@קראנץ-ונילה לי אין ווי פי ויש לי תומך עם סים כשר ומקבל הודעות מגוגל
@SHIROM
יש לך שם גם סים רגיל? -
@SHIROM
יש לך שם גם סים רגיל?@קראנץ-ונילה לא

-
@קראנץ-ונילה לא

@SHIROM
וואלה מוזר אצלי זה עובד רק עם ווייפיי. -
@קראנץ-ונילה כתב בעזרה | דחוף דחוף דחוף!!! גוגל מבקש SMS ואני עלול לאבד את הגישה לכל העסק שלי:
מוזר SMS לא עובד עם אינטנרנט בכלל. מה הסיפור?
-
@קראנץ-ונילה כתב בעזרה | דחוף דחוף דחוף!!! גוגל מבקש SMS ואני עלול לאבד את הגישה לכל העסק שלי:
מוזר SMS לא עובד עם אינטנרנט בכלל. מה הסיפור?
@aiib
ההודעה של גוגל לפי איך שהבנתי זה לא sms אלא rcs או משהו בסגנון וזה איך שהבנתי כן קשור לגלישה ולאו דווקא לרשת סלולרית -
@aiib
ההודעה של גוגל לפי איך שהבנתי זה לא sms אלא rcs או משהו בסגנון וזה איך שהבנתי כן קשור לגלישה ולאו דווקא לרשת סלולרית@קראנץ-ונילה
יש סימוכין לדברים שלך...
סקירת AI
RCS הן ראשי תיבות של Rich Communication Services (שירותי תקשורת עשירים), פרוטוקול תקשורת מודרני להודעות טקסט המחליף את SMS ו-MMS. RCS מאפשר חווית הודעות משופרת עם תכונות כמו אישורי קריאה, סימן "מישהו מקליד", העברת קבצים, תמונות וסרטונים ברזולוציה גבוהה, ושליחת הודעות באמצעות Wi-Fi או דאטה סלולרי. ניתן גם להשתמש ב-RCS עסקי (RBM) לשיחות בין עסקים לצרכנים, עם תכונות נוספות כמו כרטיסים עשירים. -
גוגל מתחיל לבקש אימות בSMS לטלפון כשר ואני עלול לאבד גישה לכל העסק,
מי יכול לעזור?
מי יודע את מי לתייג? -
אחת ולתמיד! SMS לא קשור לאינטרנט וממילא לא לWiFi. אני רואה שהשמועה הזו מתפשטת בפורום, אז היא לא נכונה.
אם קיבלתם, זה כנראה כי ההודעות שקיבלתם נשלחות בתקן RCS.
יתכן שגוגל שולחים ככה ולכן זה כן יעבוד, אבל באופן אוניברסלי ודאי שלא.
-
@חיים-יענקל-0
כמו שאמרו לך כאן
אם יש לך המייל פתוח, תוסיף מייל לאימות, וככה תאמת למייל אחר , תוריד בכלל את הטלפון שלך משם
בנוסף "אל תעשה אימות דו שלבי"@ייייי כתב בעזרה | דחוף דחוף דחוף!!! גוגל מבקש SMS ואני עלול לאבד את הגישה לכל העסק שלי:
בנוסף "אל תעשה אימות דו שלבי"
הפוך, לעשות - רק להוסיף 'אפליקציית מאמת' (ולא SMS).
יש לא מעט תוכנות נחמדות שמאפשרות הנפקת TOTP תואם. -
@ייייי כתב בעזרה | דחוף דחוף דחוף!!! גוגל מבקש SMS ואני עלול לאבד את הגישה לכל העסק שלי:
בנוסף "אל תעשה אימות דו שלבי"
הפוך, לעשות - רק להוסיף 'אפליקציית מאמת' (ולא SMS).
יש לא מעט תוכנות נחמדות שמאפשרות הנפקת TOTP תואם.@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בעזרה | דחוף דחוף דחוף!!! גוגל מבקש SMS ואני עלול לאבד את הגישה לכל העסק שלי:
יש לא מעט תוכנות נחמדות שמאפשרות הנפקת TOTP תואם.
נשמח להבהרה
-
@צדיק-וטוב-לו-0 כתב בעזרה | דחוף דחוף דחוף!!! גוגל מבקש SMS ואני עלול לאבד את הגישה לכל העסק שלי:
יש לא מעט תוכנות נחמדות שמאפשרות הנפקת TOTP תואם.
נשמח להבהרה