שיתוף | למכירה – אוזניות M2s Ultra כמו חדשות
-
שלום לכולם אני מוכר אוזניות באסוס M2s Ultra איכותיות סאונד מעולה, וביטול רעשים מצוין, ובעיקר מאד נוח על האוזן ומיקרופון ממש טוב לשיחות קישור לאוזניות בעלי
https://he.aliexpress.com/item/1005007032025191.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.15.42e0586atzBVgx&gatewayAdapt=glo2isr
מוכר אותם ב190 במקום 370!
האוזניות שומרות על חיבור יציב, מתאימות גם לשיחות וגם למוזיקה באיכות גבוהה.
פיצרים שיש בהם-מסך ממש נוח לשליטה על האוזניות (יש גם אפליקציה לאוזניות)
אם נאבד אוזניה יש אפשרות לעשות צליל חזק דרך המסך
חיישן הוצאה מהאוזן שעוצר את המוזיקה
ועוד כמה דברים ששכחתי...
האוזניות ממש במצב חדש לחלוטין כמעט ולא שומש חדש באריזה אני מוכר אותם כי קיבלתי אוזניות אחרות לאחרונה
מוכר אותם במחיר ממש מוזל עקב מעבר לאוזניות אחרות
אני לא הולך להיות בפורום בזמן הקרוב אז מי שרוצה לקנות שישלח לי מייל למייל שבפרופיל שלי אני לא רואה את ההודעות כאן
קצת תמונות מהאוזניות...בספויילר

לא הייתי הרבה זמן בפורום רציתי להשקיע בלימוד יותר ולכן אני גם כניראה לא הולך להיות בפורום בזמן הקרוב אז אם מישהו רוצה לדבר איתי אז במייל שבפרופיל.
-
שלום לכולם אני מוכר אוזניות באסוס M2s Ultra איכותיות סאונד מעולה, וביטול רעשים מצוין, ובעיקר מאד נוח על האוזן ומיקרופון ממש טוב לשיחות קישור לאוזניות בעלי
https://he.aliexpress.com/item/1005007032025191.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.15.42e0586atzBVgx&gatewayAdapt=glo2isr
מוכר אותם ב190 במקום 370!
האוזניות שומרות על חיבור יציב, מתאימות גם לשיחות וגם למוזיקה באיכות גבוהה.
פיצרים שיש בהם-מסך ממש נוח לשליטה על האוזניות (יש גם אפליקציה לאוזניות)
אם נאבד אוזניה יש אפשרות לעשות צליל חזק דרך המסך
חיישן הוצאה מהאוזן שעוצר את המוזיקה
ועוד כמה דברים ששכחתי...
האוזניות ממש במצב חדש לחלוטין כמעט ולא שומש חדש באריזה אני מוכר אותם כי קיבלתי אוזניות אחרות לאחרונה
מוכר אותם במחיר ממש מוזל עקב מעבר לאוזניות אחרות
אני לא הולך להיות בפורום בזמן הקרוב אז מי שרוצה לקנות שישלח לי מייל למייל שבפרופיל שלי אני לא רואה את ההודעות כאן
קצת תמונות מהאוזניות...בספויילר

לא הייתי הרבה זמן בפורום רציתי להשקיע בלימוד יותר ולכן אני גם כניראה לא הולך להיות בפורום בזמן הקרוב אז אם מישהו רוצה לדבר איתי אז במייל שבפרופיל.
-
@א.-ד.-ג. כתב בשיתוף | למכירה – אוזניות M2s Ultra כמו חדשות:
@שלמה-רביב @שמואל כתב בחוקי פורום מתמחים טופ - חובה לקרוא:
- אין לפרסם פרסום רווחי גלוי או סמוי כלל בשום אופן ללא אישור מפורש מההנהלה.
ניראה לי שאתה מבין לבד את ההבדל כמו ש @במה אמר...
אני לא חברה או משהו שרוצה פרסום אני סך הכל מוכר אוזניות
באותה מידה אתה יכול להגיד שאם מישהו אמר שהוא מכשיר נגנים שתשלום זה עובר על סעיף 8