הצעת ייעול | גרסה חינמית לשיאומי מקשים, בקרוב...
-
@פיני10 אתה מעלה תמונות?
-
@שלמפוק כולנו מחכים וזה לא עבודה קלה בן אדם נותן לך משהו בחינם אי אפשר ללחוץ עליו ולהתחיל להתלונן צריך רק להגיד תודה רבה רבה וזהו.
-
מה בעצם היתרונות של הגירסא הזו על פני קודמותיה ?

-
ויש אפשרות לבנות את הגירסא הזו בצורה שלא יהיה ניתן להחליף לגרסא אחרת לא כשרה או שרק על ידי קוד כמו הקנדוראיד שצריך קוד כדי למחוק אותה
-
ויש אפשרות לבנות את הגירסא הזו בצורה שלא יהיה ניתן להחליף לגרסא אחרת לא כשרה או שרק על ידי קוד כמו הקנדוראיד שצריך קוד כדי למחוק אותה
-
@מוח-דיגיטלי לא.
@מישהו12 על
אחוז ...
כי אם דבר כזה יתאפשר יהיה אפשר לקרוא לשיואמי מקשים טלפון כשר... -
סליחה על הבורות אבל לא כל כך הבנתי מאיפה מורידים את הגירסא?
-
סליחה על הבורות אבל לא כל כך הבנתי מאיפה מורידים את הגירסא?
@הישבשר-המלומד היא עוד לא מוכנה ..

תסתכל פוסטים ליפני .. -
שם נושא:גרסה חינמית לשיאומי מקשים, בקרוב...
.......... -
@מוח-דיגיטלי לא.
@מישהו12 למה אי אפשר לחסום עם רוט את המעבד כמו שעשו בונה גירסאות לריקורבי (או איך שקוראים לזה)
-
@מישהו12 למה אי אפשר לחסום עם רוט את המעבד כמו שעשו בונה גירסאות לריקורבי (או איך שקוראים לזה)
@הישבשר-המלומד ניראה לי בגלל ששיאומי הטביעו את אפשרות החלפת הגירסה כ"כ חזק שזה כמו שאתה לא יכול לשנות שלא יקח זמן להדליק את הטלפון.....
זה פשוט קיים... -
@הישבשר-המלומד ניראה לי בגלל ששיאומי הטביעו את אפשרות החלפת הגירסה כ"כ חזק שזה כמו שאתה לא יכול לשנות שלא יקח זמן להדליק את הטלפון.....
זה פשוט קיים...@חייא-שיאומי לא קשור בכלל אני חושב שבמכשיר עם FPR בדרך הכי טובה לחסום היא על ידי יצירת אפליקציה שיהיה לה הרשאות רוט ואז לחסום על ידי קוד ניהול את הדריברים של ה USB שיעבוד רק טעינה ולא העתקה וכו' וכרטיס יעבוד או שיהיה אפשר להקייש קוד להחזיר את הדריברים וככה להצליח לצרוב ככה נרוויח חסימה מלאה ברמת מערכת לחסימה ללא אפשרות צריבות גם עם רום מלא...
-
@חייא-שיאומי לא קשור בכלל אני חושב שבמכשיר עם FPR בדרך הכי טובה לחסום היא על ידי יצירת אפליקציה שיהיה לה הרשאות רוט ואז לחסום על ידי קוד ניהול את הדריברים של ה USB שיעבוד רק טעינה ולא העתקה וכו' וכרטיס יעבוד או שיהיה אפשר להקייש קוד להחזיר את הדריברים וככה להצליח לצרוב ככה נרוויח חסימה מלאה ברמת מערכת לחסימה ללא אפשרות צריבות גם עם רום מלא...
@הישבשר-המלומד מה שצריך הוא מאוד פשוט - ש@בניית-גרסאות יתאים את האפליקצייה שלו לשיאומי.
ועדיין תמיד יהיה אפשר בצורה מסויימת שאין כאן המקום לפורטה, אבל זו תוספת הגנה -
@למה-באתי כתב בהצעת ייעול | גרסה חינמית לשיאומי מקשים, בקרוב...:
שיאומי המילטון לא בר פריצה.
נו, ו...?
הוא רוצה משהו דומה לזה - לא לפרוץ את המילטון. -
@למה-באתי תמצא לו...
אין בשוק- יש בקושי בודדים במחיר של 600-500 ש"ח בערך... -
-
@הישבשר-המלומד לא קשור. אי אפשר ברמת הגרסא לחסום את הצריבה, שהיא מעבר לרמת הגרסא.
@מישהו12 אז יש אופציה??