באג | בייס 44 ממשק מאוד איטי
-
שלום וברכה אני בונה אפליקציה בביס 44
בבמשק הזמנות שהלקוח מזמין כל פעם שלוחץ על כפתור הזמן לוקח הרבה זמן דקה עד שזה נקלט בסל ההזמנות וכך גם שרוצה לבטל פריט המערכת מאוד איטית ולא ידידותית
ניסתי הרבה זמן להסביר לצאט את הבעיה הוא הבין אבל לא סידר את הבעיה
למישהו יש רעיון בעניין? -
בבמשק הזמנות שהלקוח מזמין כל פעם שלוחץ על כפתור הזמן לוקח הרבה זמן דקה עד שזה נקלט בסל ההזמנות וכך גם שרוצה לבטל פריט המערכת מאוד איטית ולא ידידותית
למישהו יש רעיון בעניין?@שלמה-ידידיה-כהן זה קשור אליהם - לשרתים שלהם. אם האתר משוכלל וכבד, אז הגיוני שיהיה איטי יותר, ולמיטב ידיעתי אין להם מסלול מהיר יותר.
אולי תכתוב פה את הקישור וננסה להבין מה בעיה... -
@שלמה-ידידיה-כהן זה קשור אליהם - לשרתים שלהם. אם האתר משוכלל וכבד, אז הגיוני שיהיה איטי יותר, ולמיטב ידיעתי אין להם מסלול מהיר יותר.
אולי תכתוב פה את הקישור וננסה להבין מה בעיה...@oryadaniely אם אני יעלה את זה לשרת רגיל כמו אמזון זה יפתור את הבעיה?
-
@oryadaniely אם אני יעלה את זה לשרת רגיל כמו אמזון זה יפתור את הבעיה?
@שלמה-ידידיה-כהן
תלוי מה הבעיה..
אם יש קוד עמוס בצד לקוח - אז לא.
אם זה בצד שרת - אז זה ייפתור את הבעיה, אם תקצה לשרת הרבה משאבים.אני מניח שהאתר יחסית פשוט - ויש פתרון של קוד.
-
@שלמה-ידידיה-כהן
תלוי מה הבעיה..
אם זה בצד שרת - אז זה ייפתור את הבעיה, אם תקצה לשרת הרבה משאבים.אני מניח שהאתר יחסית פשוט - ויש פתרון של קוד.
@yeo4 יש להם קטעים של צד שרת לא זז...
-
@שלמה-ידידיה-כהן
תלוי מה הבעיה..
@yeo4 ניסתי לשדרג את הקוד אבל בשורה התחתונה זה השרת,
מה זה אומר "אם תקצה לשרת הרבה משאבים" ? -
@yeo4 יש להם קטעים של צד שרת לא זז...
@oryadaniely מסוברך לעלות קוד שהם כתבו לי לשרת של אמזון? מדגיש שאין לי ניסיון בתחום בכלל...
-
למישהו יש רעיון בעניין?@שלמה-ידידיה-כהן כתב בבאג | בייס 44 ממשק מאוד איטי:
למישהו יש רעיון בעניין?אני מתייג לך פה מומחים שאני מכיר בזכות אוצריא
נראה לי ש @sivan22 @י.-פל. יבינו בזה, או שימצאו מישהו אחר