בעיה | מחשב אסוס חדש חסר דרייברים
-
חבר הביא לי מחשב אסוס חדש להתקין עליו ווינדוס וכו'
עשיתי לו התקנה נקייה אבל המחשב חסר מלא דרייברים
בתחילה היה חסר אפילו דרייבר של וויפי ולא היה אפשר לחבר לרשת
למעשה חיברתי אותו לרשת והתקנתי את כל העדכונים האפשריים כולל כל העדכונים האופציונליים
כרגע חסר במחשב דרייבר לעכבר המובנה (לוח המגע)
וכן חסר דרייבר לרמקולים, הוא כותב אין התקן שמע
וכן חסר דרייבר למקלדת מוארת (מוזר לי שזה עם דרייבר לכאו' זה אמור להיות משהו פיזי)
ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של אסוס הורדתי מה שהיה נראה לי קשור אבל לא הועיל כלום מה עוד אפשר לעשות בענין -
למעשה חיברתי אותו לרשת והתקנתי את כל העדכונים האפשריים כולל כל העדכונים האופציונליים
וכן חסר דרייבר למקלדת מוארת (מוזר לי שזה עם דרייבר לכאו' זה אמור להיות משהו פיזי)
ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של אסוס הורדתי מה שהיה נראה לי קשור אבל לא הועיל כלום מה עוד אפשר לעשות בענין -
ניסיתי להוריד את הדרייברים מהאתר של אסוס הורדתי מה שהיה נראה לי קשור אבל לא הועיל כלום מה עוד אפשר לעשות בענין@s.y
כנ"ל עדכוניי וינדוס, הוא ג"כ אמור לזהות אוטומטי. -
עשיתי כבר את כל עדכוני ווינדוס בחרתי גם עדכונים אופציונליים
הורדתי והתקנתי את אפליקציית MyASUS
עדיין לא עזר כלום@s.y
הפעלה מחדש ביצעת ? (כנראה שכן).
מחשב חדש או ישן ?
התקנה נקייה ? -
@s.y
הפעלה מחדש ביצעת ? (כנראה שכן).
מחשב חדש או ישן ?
התקנה נקייה ?@יצחק-קוזניץ מחשב חדש מהאריזה עשיתי כמה פעמים כבר הפעלה מחדש
התקנה ע"י קובץ התקנה שהתפרסם כאן -
@יצחק-קוזניץ מחשב חדש מהאריזה עשיתי כמה פעמים כבר הפעלה מחדש
התקנה ע"י קובץ התקנה שהתפרסם כאן -
@s.y איזה "קובץ התקנה שהתפרסם כאן"? אם לא מדובר בתמונת ווינדוס רגיל, אז תתקין רגיל.
יש את תוכנת driver identifier שמזהה דרייברים חסרים באופן מפליא ומספק קישורים להורדה.
-
@מד התפרסם פה בעבר לא מוצא את זה עכשיו קובץ התקנה שצריך לצרוב לאונקי, מתקינים אותו וזה מתקין את הווינדוס יחד עם אופיס ועוד כמה תוכנות, השתמשתי בזה כמה פעמים גם למחשבים חדשים ועבד חלק
אני אנסה עם התוכנה שהבאת לי@s.y כתב בבעיה | מחשב אסוס חדש חסר דרייברים:
@מד התפרסם פה בעבר לא מוצא את זה עכשיו קובץ התקנה שצריך לצרוב לאונקי, מתקינים אותו וזה מתקין את הווינדוס יחד עם אופיס ועוד כמה תוכנות, השתמשתי בזה כמה פעמים גם למחשבים חדשים ועבד חלק
אני אנסה עם התוכנה שהבאת לילא נשמעת דרך פעולה מומלצת אלא אם כן דאגו לנקות את התמונה הזאת מכל הדרייברים הייחודיים
תעשה התקנה נקיה -
אני אנסה עם התוכנה שהבאת לי -
@s.y הוא אשר דברנו

@מד כתב בבעיה | מחשב אסוס חדש חסר דרייברים:
אם לא מדובר בתמונת ווינדוס רגיל, אז תתקין רגיל.