בירור | בירור | המרת אתר שנבנה ב Base44 לאתר או תוכנה שיעבדו אופליין
-
שלום לכולם
יש לי אתר לא מדי מורכב שבניתי ב Base44 ומחמת ביקוש אני רוצה שהוא יוכל לעבוד גם ללא אינטרנט
יש אפשרות להמיר אותו כך שהוא יוכל לעבוד ללא אינטרנט?
(מה שאומר שאני אוכל גם לעשות ממנו אפליקציה אופליין...תודה רבה
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | בירור | המרת אתר שנבנה ב Base44 לאתר או תוכנה שיעבדו אופליין:
@פרוזי על פי רוב כנראה יותר קל לכתוב אותו מחדש.
זה קצת בעיה
מכיוון שהשתמשתי ב Base44 וקצת אין לי איך לכתוב אותו מחדש... -
@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | בירור | המרת אתר שנבנה ב Base44 לאתר או תוכנה שיעבדו אופליין:
זה קצת בעיה
מכיוון שהשתמשתי ב Base44 וקצת אין לי איך לכתוב אותו מחדש...@פרוזי כתב בבירור | בירור | המרת אתר שנבנה ב Base44 לאתר או תוכנה שיעבדו אופליין:
זה קצת בעיה
מכיוון שהשתמשתי ב Base44 וקצת אין לי איך לכתוב אותו מחדש...עם AI אחר, נניח https://aistudio.google.com/
-
זה קצת בעיה
מכיוון שהשתמשתי ב Base44 וקצת אין לי איך לכתוב אותו מחדש...@פרוזי כתב בבירור | בירור | המרת אתר שנבנה ב Base44 לאתר או תוכנה שיעבדו אופליין:
זה קצת בעיה
מכיוון שהשתמשתי ב Base44 וקצת אין לי איך לכתוב אותו מחדש...אתה יכול להוריד את רוב הקבצים ולצרף אותם לAI סטודיו ולבקש ממנו להשלים את הנצרך.