בקשה | צ'אט בינה מלאכותית במייל
-
אין אפשרות של התכתבות עם ג'ימיני במייל?, אתה שולח מייל לכתובת מסוייימת והוא משיב לך... זה דבר שלא צריך להיות כ"כ מסובך.... יש דבר כזה?
-
אין אפשרות של התכתבות עם ג'ימיני במייל?, אתה שולח מייל לכתובת מסוייימת והוא משיב לך... זה דבר שלא צריך להיות כ"כ מסובך.... יש דבר כזה?
אפשר לקחת דוגמא מעיתון פרימיום, אתה שולח מייל לכתובת מסויימת והוא שולח לך את החדשות המעודכנות עד לרגע זה... נראה לי שיש מישהו שכבר פעם עבד על זה.
-
@0534182760 כתב בבקשה | צ'אט בינה מלאכותית במייל:
כבר יש כזה דבר
בינה כשרה -
@0534182760
אם זה לא מסובך אז תבנה...
אבל התשובה האמיתית היא שזה עולה כסף לפי טוקנים, ואם מישהו יעשה את זה ציבורי אז הוא יצטרך לשלם הרבה ולא יהיה לו דרך לאכוף מגבלת שימוש.נ.ב. אם מעניין אותך אני משתמש בכזה דבר ממש משוכלל שחבר שלי בנה לי, כמובן שאין ע"ז סינון תוכן של נטפרי, לכן זה אחלה דבר ליצירת תמונות ...