שאלה | האם יש אפשרות להגביה את הווליום של השיחות דרך תפריט מהנדסים?
-
האם יש אפשרות להגביה דרך תפריט מהנדסים את הווליום של השיחות
שאני שומע רדיו או מוזיקה הווליום בסדר אבל בשיחות כשאני על רמקול הוא די חלש -
האם יש אפשרות להגביה דרך תפריט מהנדסים את הווליום של השיחות
שאני שומע רדיו או מוזיקה הווליום בסדר אבל בשיחות כשאני על רמקול הוא די חלש -
@urielk כתב בשאלה | האם יש אפשרות להגביה את הווליום של השיחות דרך תפריט מהנדסים?:
@adielsh למה בתפריט המהנדסים ולא בהגדרות -> צלילים ?
שמה זה על הכי גבוה ועדיין יש הבדל גדול בין שיחות לשאר דברים שבשיחות הווליום די נמוך
דרך אגב זה מכשיר Tiq M5 ראיתי עוד פה בפורום שהתלוננו שהשמע בשיחות חלש
-
@urielk כתב בשאלה | האם יש אפשרות להגביה את הווליום של השיחות דרך תפריט מהנדסים?:
@adielsh למה בתפריט המהנדסים ולא בהגדרות -> צלילים ?
שמה זה על הכי גבוה ועדיין יש הבדל גדול בין שיחות לשאר דברים שבשיחות הווליום די נמוך
דרך אגב זה מכשיר Tiq M5 ראיתי עוד פה בפורום שהתלוננו שהשמע בשיחות חלש
-
@adielsh יש בתפריט המהנדסים הגדרות שקשורות לסאונד אבל צריך להבין מה עושים שם לא למדתי את הנושא

-
@urielk
ראיתי את זה אבל אני מפחד לשנות דברים בהגדרות שאני לא מכיר
בגלל זה שאלתי אם מישהו יודע מה אפשר לשנות -
@adielsh יש בתפריט המהנדסים הגדרות שקשורות לסאונד אבל צריך להבין מה עושים שם לא למדתי את הנושא

@urielk לא נראה לי יש שם משהו שיעזור
הבודדים שאולי
זה
Speech Enhancement(שכנראה ישפר את הקלט ולא את הפלט) אוAudio Playback.כול השאר לא קשורים לשינוי השמע.
אני לא כותב מידיעה אלא מקריאת השמות.
גם אין סיבה שזה יהיה קשור לתפריט מהנדסים,
פשוט תתקין חייגן שמגביר את עוצמת השיחות יש רבים כאלה שמיועדים לזה. -
@urielk לא נראה לי יש שם משהו שיעזור
הבודדים שאולי
זה
Speech Enhancement(שכנראה ישפר את הקלט ולא את הפלט) אוAudio Playback.כול השאר לא קשורים לשינוי השמע.
אני לא כותב מידיעה אלא מקריאת השמות.
גם אין סיבה שזה יהיה קשור לתפריט מהנדסים,
פשוט תתקין חייגן שמגביר את עוצמת השיחות יש רבים כאלה שמיועדים לזה. -
@cfopuser @adielsh
ע"פ הai ההגדרה נמצאת כאן:

מה שאתה רואה: תפריט Voice > Receiver > DL Gain
DL Gain = Downlink Gain = עוצמת השמע שאתה מקבל מהצד השני בשיחה.הערכים שאתה רואה הם לפי Index 0–6:
Index 0: 72
Index 1: 84
Index 2: 96
Index 3: 108
Index 4: 120
Index 5: 132
Index 6: 144
מה כדאי לעשות?
Index 6 הוא הרמה הגבוהה ביותר — זה מה שהמכשיר ישתמש בו כשהעוצמה על מקסימום.אתה יכול להעלות את הערך מ־144 ל־160 (זה הגבול המומלץ).
כך תעשה:
שנה את Index 6 ל־160
לחץ על SET
הפעל מחדש את המכשיר
בדוק שיחה אמיתית
הערות חשובות:
אל תעלה מעל 160 — זה עלול לגרום לעיוותים או נזק לרמקול.אם אתה עדיין מרגיש שהשמע חלש, אפשר להעלות גם את Index 5 ל־150.
שמור את הערכים המקוריים לפני שינוי — שיהיה לך איך לחזור אחורה.
עכ"ל
הindex הכוונה שהסקאלה של הגברת הקול מחולקת ל6 חלקים 6 זה העוצמה הכי גבוהה אתה יכול לקבוע את הערך לכל שלב בסקאלה הזאת.
אני רק אוסיף עוד משהו שנראה שיש ממש הגדרות זהות ב Voip יתכן שזה אותו דבר אבל רק ל volte. אבל לא בדקתי תעדכן אותנו מה עולה בידך @adielsh
-
@cfopuser @adielsh
ע"פ הai ההגדרה נמצאת כאן:

מה שאתה רואה: תפריט Voice > Receiver > DL Gain
DL Gain = Downlink Gain = עוצמת השמע שאתה מקבל מהצד השני בשיחה.הערכים שאתה רואה הם לפי Index 0–6:
Index 0: 72
Index 1: 84
Index 2: 96
Index 3: 108
Index 4: 120
Index 5: 132
Index 6: 144
מה כדאי לעשות?
Index 6 הוא הרמה הגבוהה ביותר — זה מה שהמכשיר ישתמש בו כשהעוצמה על מקסימום.אתה יכול להעלות את הערך מ־144 ל־160 (זה הגבול המומלץ).
כך תעשה:
שנה את Index 6 ל־160
לחץ על SET
הפעל מחדש את המכשיר
בדוק שיחה אמיתית
הערות חשובות:
אל תעלה מעל 160 — זה עלול לגרום לעיוותים או נזק לרמקול.אם אתה עדיין מרגיש שהשמע חלש, אפשר להעלות גם את Index 5 ל־150.
שמור את הערכים המקוריים לפני שינוי — שיהיה לך איך לחזור אחורה.
עכ"ל
הindex הכוונה שהסקאלה של הגברת הקול מחולקת ל6 חלקים 6 זה העוצמה הכי גבוהה אתה יכול לקבוע את הערך לכל שלב בסקאלה הזאת.
אני רק אוסיף עוד משהו שנראה שיש ממש הגדרות זהות ב Voip יתכן שזה אותו דבר אבל רק ל volte. אבל לא בדקתי תעדכן אותנו מה עולה בידך @adielsh
-
@urielk
באמת אצלי הערכים יותר נמוכים

שיניתי כמו שלך אבל עדיין לא עוזר כנראה זה
בהגדרה אחרת שמה -
@adielsh אמרתי לך תנסה את voip כי זה וולטה כנראה.
גם תנסה להפעיל מחדש את המכשיר אחרי השינוי אולי זה נהיה תקף רק אחרי הפעלה מחדש.
@urielk
שיניתי ב volume את הכל לכמו שבתמונה שלך את השלוש ערכים שיש NB, SB, SWB כי לפעמים בשיחה זה יורד לדור 3
וגם ב VoIP שיניתי וגם הדלקתי מחדש לא ראיתי שינוי משמעותי
יותר מפריע לי הרמקול שהוא חלש תוכל לשלוח לי תמונה של הערכים אצלך של הרמקול? נראה לי זה ב voip תחת speaker -
@urielk
שיניתי ב volume את הכל לכמו שבתמונה שלך את השלוש ערכים שיש NB, SB, SWB כי לפעמים בשיחה זה יורד לדור 3
וגם ב VoIP שיניתי וגם הדלקתי מחדש לא ראיתי שינוי משמעותי
יותר מפריע לי הרמקול שהוא חלש תוכל לשלוח לי תמונה של הערכים אצלך של הרמקול? נראה לי זה ב voip תחת speaker@adielsh לעניות דעתי לא היית אמור לגעת בערכים האלה אלא התכונתי שכמו שיש את כל העמוד הזה כשאתה לוחץ על Voice כך יש עמוד זהה שנקרא Voip
גם אל תשנה את כל הערכים אלא רק את הערך האחרון שים אותו על המקסימום שזה 160 ותפעיל מחדש את המכשיר אתה יכול לעשות את זה גם ב voip וגם בvoice אם לפעמים נופל לך ל 3g אם תראה שיש השפעה תשנה למשהו אחר יש שם עוד הרבה דברים שלא קשורים אל תשחק סתם
גם לא בטוח שהערכים שיש אצלי מתאימים למכשיר שלך כי יש לנו מכשיר שונה.
ובכל זאת לבקשתך צילמתי נראה שסה אותם ערכים:

-
@urielk
באמת אצלי הערכים יותר נמוכים

שיניתי כמו שלך אבל עדיין לא עוזר כנראה זה
בהגדרה אחרת שמה