בירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!
-
זה מאד לא נח לעיניים העיצוב הזה של השפיצים בקצוות הכרטיסיות,
זה בעצם כרטיסיה עם קצוות מרובעות שמוקפת בסימון מתעגל... שניהם יפים כל אחד לחוד אבל לא ביחד
דרך אגב גם הפס שמקיף את הלשונית של הכרטיסיה מידי עבה ביחס לפס שהוא מתחבר אליו למטה

-
@מענין-לשמוע כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@י.-פל. @הבל-הבלים
בשני המהדורות האחרונות התוכנה לא נפתחת כלל!!
אני בווינדוס.גא"מ. הורדתי עכשיו [0.9.71 מהדו"ג EXE רגיל] ועדכנתי, והתוכנה לא נפתחת [לוחצים על סמל התוכנה בתפריט התחל וכלום לא נפתח]
@אהרן כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
גא"מ. הורדתי עכשיו [0.9.71 מהדו"ג EXE רגיל] ועדכנתי, והתוכנה לא נפתחת [לוחצים על סמל התוכנה בתפריט התחל וכלום לא נפתח]
אני כנ"ל, (הייתי בטוח שהבעיה אצלי, והתקנתי את זה 5 פעמים עד שחזרתי לגרסה הקודמת....)
-
@אהרן כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
גא"מ. הורדתי עכשיו [0.9.71 מהדו"ג EXE רגיל] ועדכנתי, והתוכנה לא נפתחת [לוחצים על סמל התוכנה בתפריט התחל וכלום לא נפתח]
אני כנ"ל, (הייתי בטוח שהבעיה אצלי, והתקנתי את זה 5 פעמים עד שחזרתי לגרסה הקודמת....)
@אברהם-mch תנסה את זה otzaria-0.9.71.rar
-
@u88 כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
מה זה?
-
מה זה?
@אברהם-mch קובץ עדכון שירד מתוך התוכנה תחלץ ותעדכן אם הסתדר
-
@אברהם-mch קובץ עדכון שירד מתוך התוכנה תחלץ ותעדכן אם הסתדר
-
@אברהם-mch הוא לא נותן לך לעשות עדכון ?
-
@אברהם-mch הוא לא נותן לך לעשות עדכון ?
-
זה מאד לא נח לעיניים העיצוב הזה של השפיצים בקצוות הכרטיסיות,
זה בעצם כרטיסיה עם קצוות מרובעות שמוקפת בסימון מתעגל... שניהם יפים כל אחד לחוד אבל לא ביחד
דרך אגב גם הפס שמקיף את הלשונית של הכרטיסיה מידי עבה ביחס לפס שהוא מתחבר אליו למטה

@יהודי-צעיר כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
אני חושב שמה שהולך היום זה כרטיסיות בלי פס בכלל אלא רק הפרשי צבע (יעויין כרטיסיות בדפדפן)
-
בשל התארכות השרשור הקודם, וחוסר היעילות שלו, פותח שרשור חדש, שבמהרה לא יהיה יעיל...
תזכורת: הכי טוב לכתוב בגיטהאב, שם אני רואה זאת כמעט מדי יום - וודאי את החדשים, ואם לא, אז בגיליון הזה:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vu1f9xbxem8V1rVGErctXyqDOefjIsvuu_MarRP_pPwבהצלחה!
-
ניסיתי לשדרג גם דרך הורדת גירסת 71 מגיטאהב וגם ע"י עדכון מתוך התוכנה כשהסתיימה ההתקנה התוכנה לא נפתחת גם לאחר הפעלה מחדש...
(לפני העדכון היה לי גירסא 68 כעת כשאני מתקין את 68 שוב זה חוזר לעבוד אבל אני לא מצליח לשדרג...)
-
@יאיר-דניאל סליחה על השאלה מהיכן ההסבר הנפלא שציטטת אני לא ראיתי איפה הוא נמצא?
בכפתור 'אודות', בלחיצה על 'הצטרף לפיתוח' או 'הצטרף לצוות העריכה'.
@יאיר-דניאל אשמח שתסביר לי לגבי כמה תיקונים שכתבת מה התכוונת [את השאר כבר תיקנתי].
אני מדבר על מה שתיקנת בהדרכה לתוכנה מספר 9, ובעדכון התוצאות באוצריא.@יום-חדש-מתחיל כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
אשמח שתסביר לי לגבי כמה תיקונים שכתבת מה התכוונת [את השאר כבר תיקנתי].
אני מדבר על מה שתיקנת בהדרכה לתוכנה מספר 9,כוונת לזה?

א"כ - כוונתי הייתה שבשורה הראשונה כתוב שיש עמוד א ועמוד ב
ובדוגמא מופיע - שהכותרת הראשונה היא ב ולאחמ"ג צריך להיות ג, וזה לא נכון - הכותרת הבאה צריכה להיות ב עמוד ב.בעדכון התוצאות באוצריא.
כיום לא צריך לסגור את התוכנה בכדי לעדכן את הספרים - יש הרי לחצן ייעודי לכך, שמרענן את הספרייה
-
@מענין-לשמוע כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@יאיר-דניאל כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
יש בעיה בעת התקנת התוכנה מקובץ EXE (זה קיים כבר תקופה ארוכה, בהרבה מן הגירסאות, רק כעת נזכרתי לכתוב ע"כ)
שבסוף ההתקנה - התוכנה נתקעת - כמו בתמונה, ויש לסגור אותה עם מנהל המשימות, ולהתקין שוב, ובפעם השניה זה ההתקנה מסתיימת בצורה חלקה.לעולם לא קרה לי.
קרה גם לי.
פשוט חיכיתי עוד קצת והוא בסוף סיים.@לעכשיו כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@יאיר-דניאל כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
יש בעיה בעת התקנת התוכנה מקובץ EXE (זה קיים כבר תקופה ארוכה, בהרבה מן הגירסאות, רק כעת נזכרתי לכתוב ע"כ)
שבסוף ההתקנה - התוכנה נתקעת - כמו בתמונה, ויש לסגור אותה עם מנהל המשימות, ולהתקין שוב, ובפעם השניה זה ההתקנה מסתיימת בצורה חלקה.לעולם לא קרה לי.
קרה גם לי.
פשוט חיכיתי עוד קצת והוא בסוף סיים.חיכיתי עוד הרבה זמן וזה לא סיים -0 זה קרה לי לפחות באיזה עשרה עדכונים, ולכן כתבתי ע"כ, זה לא משהו שהיה חד פעמי
-
@יהודי-צעיר כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
אני חושב שמה שהולך היום זה כרטיסיות בלי פס בכלל אלא רק הפרשי צבע (יעויין כרטיסיות בדפדפן)
-
@לעכשיו כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
קרה גם לי.
פשוט חיכיתי עוד קצת והוא בסוף סיים.חיכיתי עוד הרבה זמן וזה לא סיים -0 זה קרה לי לפחות באיזה עשרה עדכונים, ולכן כתבתי ע"כ, זה לא משהו שהיה חד פעמי
חיכיתי עוד הרבה זמן וזה לא סיים -0 זה קרה לי לפחות באיזה עשרה עדכונים, ולכן כתבתי ע"כ, זה לא משהו שהיה חד פעמי
גם לי היה כמה פעמים שנתקע ככה, וכיון שאני קצת חסר מה שצריך כדי לחכות שזה יסתיים סגרתי דרך מנהל המשימות, ותכלס' זה התקין מצוין ולא היה צריך לחזור ולהתקין.
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
אשמח שתסביר לי לגבי כמה תיקונים שכתבת מה התכוונת [את השאר כבר תיקנתי].
אני מדבר על מה שתיקנת בהדרכה לתוכנה מספר 9,כוונת לזה?

ובדוגמא מופיע - שהכותרת הראשונה היא ב ולאחמ"ג צריך להיות ג, וזה לא נכון - הכותרת הבאה צריכה להיות ב עמוד ב.בעדכון התוצאות באוצריא.
כיום לא צריך לסגור את התוכנה בכדי לעדכן את הספרים - יש הרי לחצן ייעודי לכך, שמרענן את הספרייה
ובדוגמא מופיע - שהכותרת הראשונה היא ב ולאחמ"ג צריך להיות ג, וזה לא נכון - הכותרת הבאה צריכה להיות ב עמוד ב.בהדרכה הי' כתוב מצוין!
התוכנה, במקום לבדוק האם אחרי הכותרת "דף ב" יש כותרת בשם "דף ג",
היא בודקת האם הכותרת שאחרי הכותרת (של "דף ב") היא "דף ג",כלומר, היא כביכול 'מדלגת' על כותרת אחת, ובודקת האם כותרת מס' 1 היא כותרת דף ב, וכותרת מס' 3 היא דף ג, וכותרת מס' 5 היא דף ד, וכן הלאה,
וכמובן גם האם כותרת מס' 2 היא דף ב, וכותרת מס' 4 היא דף ג, וכו' וכו'.בגלל שבעצם הרי יש לנו 2 כותרות של "דף ב", ושתי כותרות של "דף ג", וכן הלאה.
מקווה שזה מספיק ברור.