בירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!
-
מישהו יודע איך מתקינים את הגרסא האחרונה על מאק?
כי כשאני מוריד את הקבצים של מאק אין שם שום קובץ התקנה -
יצאה גרסה חדשה!
עדכונים לכולם, בע"ה!
אנא דווחו אם יורד אוטומטית הגרסה הענקית [כ1.5 ג'יגה], או שהתיקון הצליח, ויורדת הגרסה הנכונה.
פרטים נוספים - בשרשור הייעודי.
https://mitmachim.top/topic/90436/שיתוף-באגים-הצעות-לשיפור-באוצריא-גרסה-0.9.72-ואילך-כתבו-כאן -
@י.-פל. - תעביר ל@צוות-פיקוח שיסגרו את הנושא, לא?
-
-
יצאה גרסה חדשה!
עדכונים לכולם, בע"ה!
אנא דווחו אם יורד אוטומטית הגרסה הענקית [כ1.5 ג'יגה], או שהתיקון הצליח, ויורדת הגרסה הנכונה.
https://mitmachim.top/topic/90436/שיתוף-באגים-הצעות-לשיפור-באוצריא-גרסה-0.9.72-ואילך-כתבו-כאן -
יצאה גרסה חדשה!
עדכונים לכולם, בע"ה!
https://mitmachim.top/topic/90436/שיתוף-באגים-הצעות-לשיפור-באוצריא-גרסה-0.9.72-ואילך-כתבו-כאן@י.-פל. כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
שים לב!! בכלל לא קיימת בגיטהאב הגירסא המלאה!!!
וייש"כ על הפופאפ החדש, עזר לי מאוד!
-
@י.-פל. כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@יום-חדש-מתחיל כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
@הבל-הבלים
איך אני מזהה את הקובץ של ה"גירסה הניידת" בין הקבצים שנמצאים שם? -
@י.-פל. כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@יום-חדש-מתחיל כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
בלי להוריד מחשיבותו, הייתי חושב שתוכנה כזו הייתה צריכה להיות יותר נקיה.
כמובן שאין לי את הזכות להביע דעה מה לעשות, רק אומר את מחשבתי בקול.
עריכה: כשכתבתי את הפוסט הזה, לא ראיתי כלל עדיין את השרשור הייעודי ושדנו כבר בנושא
(לא שאני חוזר בי, רק להבהרת הנוסח שנראה כמנותק מהשרשור שם).וכמובן יישר כח עצום על כל הפעילות!!!
-
@הבל-הבלים
איך אני מזהה את הקובץ של ה"גירסה הניידת" בין הקבצים שנמצאים שם?@מתחזק כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
איך אני מזהה את הקובץ של ה"גירסה הניידת" בין הקבצים שנמצאים שם?
הקובץ עם השם הזה: otzaria-windows.zip
@צבי-דורש-ציון כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
הייתי חושב שתוכנה כזו הייתה צריכה להיות יותר נקיה.
בדיוק בשביל זה זה עולה חד פעמי בלבד. תלחץ על 'לא להציג יותר'.
לא חושב שיש בעי' שפעם אחת בחיים זה יקפוץ לך. -
בלי להוריד מחשיבותו, הייתי חושב שתוכנה כזו הייתה צריכה להיות יותר נקיה.
כמובן שאין לי את הזכות להביע דעה מה לעשות, רק אומר את מחשבתי בקול.
עריכה: כשכתבתי את הפוסט הזה, לא ראיתי כלל עדיין את השרשור הייעודי ושדנו כבר בנושא
(לא שאני חוזר בי, רק להבהרת הנוסח שנראה כמנותק מהשרשור שם).וכמובן יישר כח עצום על כל הפעילות!!!
@צבי-דורש-ציון כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
הייתי חושב שתוכנה כזו הייתה צריכה להיות יותר נקיה.
יש משהו.
בדיוק בשביל זה זה עולה חד פעמי בלבד. תלחץ על 'לא להציג יותר'.
לא חושב שיש בעי' שפעם אחת בחיים זה יקפוץ לך.גם בזה יש משהו.
התלבטות...