בירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!
-
@י.-פל. כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
לאחר שרבים התלוננו, אך רק אחד נתן לי קבצים ספציפיים, גיליתי שאכן נמחקו מאות ספרים מהתוכנה.
אני עדיין לא מבין למה זה קרה [רמזים, בספויילר], אבל יצרתי סקריפטים לתיקון.
Check-OtzariaManifest.ps1
יש לשמור את הסקריפט בשם המקורי בתוך התיקיה הראשית של אוצריא, ולהריץ את הקוד הזה, בPower-Shell כך:cd "C:\אוצריא" .\Check-OtzariaManifest.ps1 -RootPath "C:\אוצריא"בסוף תקבלו קובץ בשם "removed_manifest_entries.txt" עם כלל הקבצים [כולל הלינקים] שהיו חסרים לכם.
לאחר הרצת הסקריפט, פשוט הכנסו לתוכנה, ותבצעו סינכרון.
מי שהנתונים נמצאים אצלו בתיקייה אחרת, שיתקן את המיקום בסקריפט, וכן בהרצה.רמזים:
- הקבצים נמצאים בגיטהאב, תקינים.
- הם נמצאים גם בfiles_manifest.json שבגיטהאב.
- הם נמצאים גם בfiles_manifest.json שבמחשב - ולכן הם לא יורדים מחדש, כי לא בוצע בהם שינוי, ומבחינת התוכנה הם קיימים...
כלומר: משהו גרם להם להמחק. מבחינת התוכנה הם קיימים, ולכן סינכרון לא מוריד אותם מחדש.
הסקריפט פשוט בודק אלו קבצים נמצאים באמת ואלו לא, מוחק מהמניספט, ואז התוכנה מורידה אותם כרגיל.
בעברית: בית חולים מתחת לגשר...
לי לא עבד זה וכל הרעיונות שהיו פה, אולי לא חסר לי קבצים???
@יהודי-צעיר כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
לי לא עבד זה וכל הרעיונות שהיו פה, אולי לא חסר לי קבצים???
גם לא זה? - לי זה עזר
-
לא עובד לי הצגת מפרשים בכלל!!!
אני מנסה להוריד את הספריה אבל אין לי מאיפה
הקישור של הספריה לא עובד@יעקב-4
תנסה בצד הטקסט.
בגירסאות האחרונות יש באג במפרשים מתחת הטקסט, דווח כבר. -
200
מזל טוב ענק לרגל המהדורה ה200 של הרב @י.-פל. !!
השם יעזור שיזכה להמשיך להגדיל תורה ולהאדירה!!

-
@יעקב-4
תנסה בצד הטקסט.
בגירסאות האחרונות יש באג במפרשים מתחת הטקסט, דווח כבר.@מענין-לשמוע זה לא קשור לזה היה בעיה בספריה שלי
אבל עדיין לא מצאתי קישור לספריה המעודכנת -
@מענין-לשמוע זה לא קשור לזה היה בעיה בספריה שלי
אבל עדיין לא מצאתי קישור לספריה המעודכנת@יעקב-4 כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
אבל עדיין לא מצאתי קישור לספריה המעודכנתיש בעיה כרגע בספריה, בטיפול.
-
@יעקב-4 כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@יאיר-דניאל כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@יעקב-4 כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
תוקן!
-
@י.-פל. טיפה הסתבכתי שם מה הגירסה הכי אחרונה (הורדתי מה שחשבתי והמחשב טען שמותקן לי חדש יותר) תוכל לתת לי קישור לגירסה האחרונה או קישור ישיר להורדת הMSIX בכדי שאוכל לבדוק את העניין?
-
@י.-פל. טיפה הסתבכתי שם מה הגירסה הכי אחרונה (הורדתי מה שחשבתי והמחשב טען שמותקן לי חדש יותר) תוכל לתת לי קישור לגירסה האחרונה או קישור ישיר להורדת הMSIX בכדי שאוכל לבדוק את העניין?
@צבי-דורש-ציון
https://github.com/Y-PLONI/otzaria/releases/download/0.9.71%2B261/otzaria.msix
צריך לאנדקס מחדש, כי עשיתי שיפורים באיתור. אל תגלה לאף אחד!!!
זו גרסה כמעט סופית, יש רק עוד כמה דברים לא גדולים לעבוד עליהם. -
@צבי-דורש-ציון
זו גרסה כמעט סופית, יש רק עוד כמה דברים לא גדולים לעבוד עליהם.@י.-פל. ההודעה הבאה זה אומר שמותקן לי ממש אותה גירסה? כי נראה לי התקנתי את הטיפטיפה לפני
התקנת האפליקציה נכשלה עם הודעת שגיאה: Deployment of package sivan22.Otzaria_0.9.71.0_x64__r8w7chw81rmdt was blocked because the provided package has the same identity as an already-installed package but the contents are different. Increment the version number of the package to be installed, or remove the old package for every user on the system before installing this package. (0x80073cfb)
כן, ראיתי חיפוש בPDF לדוגמא. מה נראה לך, עוקבים אחריך!...
-
@י.-פל. ההודעה הבאה זה אומר שמותקן לי ממש אותה גירסה? כי נראה לי התקנתי את הטיפטיפה לפני
התקנת האפליקציה נכשלה עם הודעת שגיאה: Deployment of package sivan22.Otzaria_0.9.71.0_x64__r8w7chw81rmdt was blocked because the provided package has the same identity as an already-installed package but the contents are different. Increment the version number of the package to be installed, or remove the old package for every user on the system before installing this package. (0x80073cfb)
כן, ראיתי חיפוש בPDF לדוגמא. מה נראה לך, עוקבים אחריך!...
@צבי-דורש-ציון כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
ההודעה הבאה זה אומר שמותקן לי ממש אותה גירסה? כי נראה לי התקנתי את הטיפטיפה לפני
כן... הסר את הנוכחית והתקן, או פשוט חכה לגרסה הבאה.
-
@י.-פל. מה הצפי, מתי יוצאת גירסה 1? הבטחתי למישהו להתקין לו, אבל לא אוכל לעדכן כל יומיים, וכרגע אמרתי שיחכה כי עומדת לצאת גירסה 1, אני צודק?
-
@צבי-דורש-ציון
זו גרסה כמעט סופית, יש רק עוד כמה דברים לא גדולים לעבוד עליהם.@י.-פל. באגים שקיימים כבר הרבה זמן:
א. הסינון בתוצאות החיפוש לא עובד בכלל.
ב. לאחר הצגת המפרשים בצד לא ניתן לחזור להצגת המפרשים מתחת ללא סגירת חלון המפרשים.