בירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!
-
@מענין-לשמוע כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@איש-גמזו
מההודעה שלך זה נחסם, אני באמת לא מבין למה.
אולי אסור לכתוב את המילים -
טיר-
וף
חו-
שים
כתבתי בנפרד שלא יחסם.
תודה!!מחקתי כעת את ההודעה, זה עדיין חסום, נמתין ונראה מה יהיו חלומותיהם
@איש-גמזו
צודק. מוזר. -
@מענין-לשמוע כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@איש-גמזו
טיר-
וף
חו-
שים
כתבתי בנפרד שלא יחסם.
@איש-גמזו כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@איש-גמזו
טיר-
וף
חו-
שים
כתבתי בנפרד שלא יחסם.
מעניין, שלחתי לנטפרי ואמרו שפתחו.
-
@י.-פל.
כמה הערות:
א. המידע על התיקיה של מחברי זמנינו אינה מתאימה לענ"ד - זה אמור להיות דומה למידע על האחורנים, לא?

ב. עדיין לא סודר העניין שעלוה"ש ועלוה"ש 72 דקות - תמיד חופפים בכל עונות השנה, כך שזה מיותר לחלוטין.

ג. בתצוגה מצומצמת - האייקונים עולים 1 על השני.

ד. בתיקייה "תנך" מופיע ראשונים ספרים שכתבו אחרוני זמנינו ממש, לא כ"כ מתאים...

ה. קישור בר"ן בבא מציעא מוביל לכתובות סב: במקום ב"מ סב: (חוץ מזה שזה מוביל גם לדף ב. ולא למיקום)

ו. התוצאות בהמרה - אינן מדוייקות (או שאני טועה?...)
בתמונה א - זה יוצא בחשבון 1.002 ולא 1.000

ובתמונה ב - זה יוצא בחשבון 1.006 ולא 1.000

-
@יום-חדש-מתחיל
למה אין צוואת ר' יהודה החסיד באוצריא - יש לי את זה (מויקיטסקט) האם לסדר ולשלוח לך את זה? -
@יום-חדש-מתחיל
למה אין צוואת ר' יהודה החסיד באוצריא - יש לי את זה (מויקיטסקט) האם לסדר ולשלוח לך את זה?@יאיר-דניאל יש שרשור ייעודי לספרים שלמים הקיימים בויקיטקסט, תכתוב את זה שם, ביחד עם קישור לספר.
-
-
בקבצי PDF
אין חלוקת מפרשים
אלא הכל נקרא שאר מפרשים

-
@י.-פל. כמה הצעות לשיפור בדף הבית:
- במקרה של כתיבת שם ספר התצוגה המקדימה תשתנה לספר שמופיע ראשון ברשימה בלי צורך בבחירה (כמו באוצה"ח)
- אפשרות לדפדף בספרים שמופיעים ברשימה ע"י החיצים במקלדת (כשבחורים באופציה של רשימה. כמו באוצה"ח)
הצעה לשיפור בחיפוש:
- תצוגה מקדימה לתוצאות החיפוש, כלומר שיהיה אפשרות לרשימה בצד של רשימת הספרים שבהם יש תוצאות ודפדפוף להצגת תוצאה מקדימה כמו בדף הבית.
- כפתור להצגת התוצאה הבאה במקרה של פתיחת ספר מתוך תוצאות החיפוש (כמו בשאר התוכנות התורניות)
תודה רבה על הכל!