בירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!
-
בתוצאות חיפוש כללי וחיפוש בתוך ספר
צריך ליישר את הכתב לשני הצדדים ולא לימין -
@userbot @י.-פל. @הבל-הבלים
ממליץ שיהיה אייקון עבור בחירת מפרשים מעל הספר בשורת האייקונים עם סימון מסויים
למשל...
שיהיה כתוב עליו בריחוף "בחירת מפרשים" וזה יפתח כדיאלוג עבור בחירת מפרשים.
כיום זה מאד מסורבל בחירת מפרשים ואין לזה מקום נגיש למשתמש החדש והפשוט שלא יודע מאיפה מגיעים להפעיל את המפרשים, הוא לוחץ פה ושם על מפרשים מתחת טקסט ובצד טקסט וזה לא עובד לו וככה הוא ממשיך לחפש את כל ההגדרות עד שהוא מוצא איזה כפתור או הגדרה לזה.@יהודי-צעיר
ואם יהיה לזה גם קיצור דרך בכלל זה יהיה מושלם... -
@י.-פל.
סתם בשביל העשרת הידע.
אני לא מבין את העיקרון בגיטהאב, למה זה:
Otzaria 0.9.71 - PR #73 Preview Pre-release
בניית תצוגה מקדימה ל-PR #73
לא מאוחד עם שאר הגירסאות היותר חדשות? זאת אומרת - יש שם מעלות שאין בשאר הגירסאות החדשות, למה זה לא התאחד עם כולם?
ולמה זה ראשון ברשימה עם יש יותר חדשים?
סוג אחר של עדכון?
עריכה: תוך כדי כתיבה דברים זזו שם... -
@י.-פל.
סתם בשביל העשרת הידע.
אני לא מבין את העיקרון בגיטהאב, למה זה:
Otzaria 0.9.71 - PR #73 Preview Pre-release
בניית תצוגה מקדימה ל-PR #73
לא מאוחד עם שאר הגירסאות היותר חדשות? זאת אומרת - יש שם מעלות שאין בשאר הגירסאות החדשות, למה זה לא התאחד עם כולם?
ולמה זה ראשון ברשימה עם יש יותר חדשים?
סוג אחר של עדכון?
עריכה: תוך כדי כתיבה דברים זזו שם...@מענין-לשמוע כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
סוג אחר של עדכון?
כן, צריך להעיף את זה...
-
רק אצלי האיתור לא עובד?
זה קורה לי כבר בכמה גירסאות.

הצעת ייעול: היום פעם ראשונה שסינכרנתי אונליין - לטעמי צריכה לעלות הודעה שהסינכרון התסיים בהצלחה וכמה ספרים עודכנו, או משהו כזה, כי אחרת א"א לדעת האם הסנכרון התסיים או נכשל וכדו' -
רק אצלי האיתור לא עובד?
זה קורה לי כבר בכמה גירסאות.

הצעת ייעול: היום פעם ראשונה שסינכרנתי אונליין - לטעמי צריכה לעלות הודעה שהסינכרון התסיים בהצלחה וכמה ספרים עודכנו, או משהו כזה, כי אחרת א"א לדעת האם הסנכרון התסיים או נכשל וכדו'@יאיר-דניאל כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
הצעת ייעול: היום פעם ראשונה שסינכרנתי אונליין - לטעמי צריכה לעלות הודעה שהסינכרון התסיים בהצלחה וכמה ספרים עודכנו, או משהו כזה, כי אחרת א"א לדעת האם הסנכרון התסיים או נכשל וכדו'
יש V ירוק, או משהו כזה.
-
@יאיר-דניאל כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
הצעת ייעול: היום פעם ראשונה שסינכרנתי אונליין - לטעמי צריכה לעלות הודעה שהסינכרון התסיים בהצלחה וכמה ספרים עודכנו, או משהו כזה, כי אחרת א"א לדעת האם הסנכרון התסיים או נכשל וכדו'
יש V ירוק, או משהו כזה.
-
@יאיר-דניאל כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
יש V ירוק, או משהו כזה.
לא ראיתי דבר כזה
זה כשאין מה לעדכן...

-
יש V ירוק, או משהו כזה.
לא ראיתי דבר כזה
זה כשאין מה לעדכן...

@י.-פל. כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
זה כשאין מה לעדכן...
נו באמת...
היה כתוב לי מסנכרן 1\100 וכו' ולאחמ"כ עברתי לדפדפן וחזרתי לתוכנה - ולא סומן חץ ירוק כך שאינני יכול לדעת האם סונכרן או לא - זו הייתה טענתי -
@י.-פל. אם בתנ"ך משאירים את הניקוד זה גם כשפותחים מפרש, השאלה היא האם ניתן לעשות שרק הספר עצמו יהיה עם ניקוד ולא המפרשים?