בירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!
-
@י.-פל. חשוב לסדר שבפתיחת וסגירת מפרשים מתחת לטקסט, הקטע המדובר תמיד יישאר במרכז המסך,
כיום לפעמים זה נפתח כלפי מעלה וצריך לגלול עד לתחילת המפרשים
או בסגירה זה קופץ למטה והמיקום שאחזתי בו בורח.
בנוסף, כדאי לסדר אפשרות לסגור את המפרשים גם באמצע הקריאה בהם בלי לעלות למעלה כל פעם,
בגי' קודמות זה היה ע"י לחיצה אחת, וזה בוטל בצדק, השאלה מה התחליף...אני לא ממש מעודכן בגי' האחרונה, אז אם זה תוקן, לא אמרתי כלום...
@איש-צדיק-מידי כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
אני לא ממש מעודכן בגי' האחרונה, אז אם זה תוקן, לא אמרתי כלום...
תתקין את הגירסה האחרונה ותבדוק
-
@איש-צדיק-מידי כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
אני לא ממש מעודכן בגי' האחרונה, אז אם זה תוקן, לא אמרתי כלום...
תתקין את הגירסה האחרונה ותבדוק
@יוסי-מחשבים זה בהחלט רעיון,
רק שאני בחדר מחשבים ואני לא עומד בקצב של הגירסאות...
וזו הסיבה, אגב, שאני לא מעדכן על באגים קטנים למיניהם אלא רק על דברים שקיימים הרבה זמן...ולגופו של ענין - זה תוקן?
-
@יוסי-מחשבים זה בהחלט רעיון,
רק שאני בחדר מחשבים ואני לא עומד בקצב של הגירסאות...
וזו הסיבה, אגב, שאני לא מעדכן על באגים קטנים למיניהם אלא רק על דברים שקיימים הרבה זמן...ולגופו של ענין - זה תוקן?
ולגופו של ענין - זה תוקן?
אם הבנתי נכון את כוונתך אז כן.
אין אפשרות לסגור מאמצע המפרשים אלא רק להסתיר את אחד המפרשים.
בזכותך ראיתי באג בגירסה האחרונה לתשומת @י.-פל. :
אם לוחצים על הלחצן שיציג את המפרשים בצד הטקסט, אי אפשר להחזיר עם אותו לחצן שיציג את המפרשים מתחת לטקסט רק ע"י סגירה ידנית של חלון המפרשים. -
ולגופו של ענין - זה תוקן?
אם הבנתי נכון את כוונתך אז כן.
אין אפשרות לסגור מאמצע המפרשים אלא רק להסתיר את אחד המפרשים.
בזכותך ראיתי באג בגירסה האחרונה לתשומת @י.-פל. :
אם לוחצים על הלחצן שיציג את המפרשים בצד הטקסט, אי אפשר להחזיר עם אותו לחצן שיציג את המפרשים מתחת לטקסט רק ע"י סגירה ידנית של חלון המפרשים.@יוסי-מחשבים
נראה לי שלא הבנת את כוונתו.
כיום כשלוחצים על הקטע כדי לסגור את המפרשים תחת הטקסט, ובפרט עם לוחצים על קטע אחר לראות את המפרשים בו ולא בקטע הקודם, לפעמים התוכנה מקפיצה את המשתמש למקום אחר בספר.אם אני מבין נכון זה בגלל שהמפרשים לא נסגרים 'אחורה' והמשתמש חוזר לקטע הקודם, אלא הספר 'נסגר עליהם' וזז כדי לסגור אותם, אם המפשרים הם באורך של קטע אחד בספר זה יזוז קטע, ובמקרה שזה מפרשים מרובים זה יכול לחזור ממש הרבה.מקווה שהייתי ברור....
-
@י.-פל.
מה שפורסם עכשיו זה השדרוג שדיברו עליו כל כך רבות? -
@י.-פל.
מה שפורסם עכשיו זה השדרוג שדיברו עליו כל כך רבות?@מענין-לשמוע
לא.
שדרוג אשוני לאיתור, למרות אי-החלפת מנוע החיפוש.
כנראה שאני אתייאש מלהחליף מנוע חיפוש, ואנסה לשפר את הקיים.[העבודה על הDB בעיצומה]
-
@מענין-לשמוע
לא.
כנראה שאני אתייאש מלהחליף מנוע חיפוש, ואנסה לשפר את הקיים.[העבודה על הDB בעיצומה]
-
@מענין-לשמוע
לא.
-
@מענין-לשמוע
לא.
@י.-פל. כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
כנראה שאני אתייאש מלהחליף מנוע חיפוש, ואנסה לשפר את הקיים.
בהצלחה
-
- בהצגת ההערות, שיציג את כל הערות ויהיה אפשרות לסינון לפי ספר.
- בספריה, לפחות מגרסה 0.9.71 באג כשחוזרים למסך, מציג את החלון הראשי ולא זוכר את המיקום האחרון בו היו בספריה.
- בכלים, כל פעם נפתח מחדש בלוח שנה ולא זוכר את החלון הפנימי שהיה פתוח. (קיים מאז שהוסיפו את הלחצן של מעבר ללוח שנה במסך הספריה).
- בהיסטוריה, לא שומר את ההיסטוריה של קבצים שהמשתמש הוסיף וגם כשזוכר לא כותב את שם הקובץ.

- באתר המצורף שאוצריא, חסר אייקונים (מציג רק כשמחובר לאינטרנט), מצורף צילומים:

ובכן להוסיף, שיהיה דרך האודות מקש לכניסה לכל האתר הזה ולא רק לדפים ספציפיים.
ושוב תודה עצומה מכל הלב על ההשקעה המטורפת שלכם למען הכלל!!!
-
- בהצגת ההערות, שיציג את כל הערות ויהיה אפשרות לסינון לפי ספר.
- בספריה, לפחות מגרסה 0.9.71 באג כשחוזרים למסך, מציג את החלון הראשי ולא זוכר את המיקום האחרון בו היו בספריה.
- בכלים, כל פעם נפתח מחדש בלוח שנה ולא זוכר את החלון הפנימי שהיה פתוח. (קיים מאז שהוסיפו את הלחצן של מעבר ללוח שנה במסך הספריה).
- בהיסטוריה, לא שומר את ההיסטוריה של קבצים שהמשתמש הוסיף וגם כשזוכר לא כותב את שם הקובץ.

- באתר המצורף שאוצריא, חסר אייקונים (מציג רק כשמחובר לאינטרנט), מצורף צילומים:

ובכן להוסיף, שיהיה דרך האודות מקש לכניסה לכל האתר הזה ולא רק לדפים ספציפיים.
ושוב תודה עצומה מכל הלב על ההשקעה המטורפת שלכם למען הכלל!!!
@אברהם-mch כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
בהצגת ההערות, שיציג את כל הערות ויהיה אפשרות לסינון לפי ספר.
יש לך את זה בכלים.
-
@אברהם-mch כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
בהצגת ההערות, שיציג את כל הערות ויהיה אפשרות לסינון לפי ספר.
יש לך את זה בכלים.
@הבל-הבלים כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
יש לך את זה בכלים.
יש, ומציג רשימה שבתוכה מאפשר לבחור את הספר ממנו להציג את ההערות, אבל לא הראה לי את כל ההערות, רק לפי הספר הנבחר מתוך הרשימה שלמעלה.
-
@הבל-הבלים כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
יש לך את זה בכלים.
יש, ומציג רשימה שבתוכה מאפשר לבחור את הספר ממנו להציג את ההערות, אבל לא הראה לי את כל ההערות, רק לפי הספר הנבחר מתוך הרשימה שלמעלה.
-
רק מציע שיצרפו קובץ הסבר לכל השיטות חישוב במידות ושיעורים מהי בדיוק השיטה של כל אחד ולפי מי זה השיעור בשיטה הזאת (למשל אני לא ידעתי על כל השיטות האלו )
-
@צבי-דורש-ציון כתב בבירור | באגים/הצעות לשיפור באוצריא, גרסה 0.9.70 ואילך? כתבו כאן!:
@י.-פל. וזה השאלה, למה כל הקבצים לא קיימים פתאום אחרי העדכון?
אני באמת רואה כעת שזה רק בפידיאף (אני משתמש בעיקר בזה)בתיקייה של הספרים אני רואה שנמחק כל התלמוד בבלי והירושלמי, נשאר רק המפרשים וכו'
אין לי מושג למה הבבלי בכל זאת עובד בטקסטלא יודע, זה רק אצלך.