התייעצות | מחשב לגרפיקה
-
@שער-השמים אמר במחשב לגרפיקה:
@tehila אמר במחשב לגרפיקה:
@יהודה-12 צודק אז עדיף 2x8
ממש תודה לכם!!!!!!
איזה חברה ומהירות מומלץ?
חברה זה ענין של טעם
מהירות 3000 אלא אם אתה יודע לעשות o.c ותוכל לקחת יותר מהיר -
@שער-השמים אמר במחשב לגרפיקה:
@יהודה-12 אמר במחשב לגרפיקה:
את הספק כח גם הייתי מחליף למשהו של 550W כדי שאם תוסיף אח"כ כרטיס מסך לא תצטרך לקנות ספק כח חדש
450 לא יספיק לכרטיס מסך?
ואם של 550 איזה ספק כדאי?תלוי מאוד על איזה כרטיס אתה בונה לפני זה אי אפשר לחוות דעה
-
-
@tehila אמר במחשב לגרפיקה:
תלוי מאוד על איזה כרטיס אתה בונה לפני זה אי אפשר לחוות דעה
בהנחה שהוא ייקח כרטיס באיזור GTX 1650 550W אמור להספיק, 450 W זה גבולי
ספק אתה יכול לקחת בקי אס פי כל דבר שהוא 80+ [כולם טובים] יש 2 סוגים מודולרי או לא, זה תלוי אם הכבלים מחוברים לספק באופן קבוע או לא, [שתוכל לא לחבר מה שאתה לא צריך]
בקשר לחברה של הזכרונות מה שבחרת (hyperx) הוא מצויין אתה יכול לקחת קצת יותר מהיר 2933 יש גם חברת corsair שהיא אמינה ולא יקרה תבחר מה שהתזמונים והמחיר יותר נמוכים
נ. ב. איך שאני זוכר הלוח אם הספציפי לא תומך בהמהרה [רק סדרת Z490 של אינטל תומכת בהמהרה, יכול להיות שאני טועה תתקנו אותי] -
@שער-השמים אמר בהתייעצות | מחשב לגרפיקה:
@יהודה-12 אמר בהתייעצות | מחשב לגרפיקה:
בקשר לחברה של הזכרונות מה שבחרת (hyperx) הוא מצויין אתה יכול לקחת קצת יותר מהיר 2933 יש גם חברת corsair שהיא אמינה ולא יקרה תבחר מה שהתזמונים והמחיר יותר נמוכים
2933 תומך גם במעבד אינטל?
כן ככה מופיע באתר של אינטל ושל לוחות האם
-
@יהודה-12 אמר בהתייעצות | מחשב לגרפיקה:
נ. ב. איך שאני זוכר הלוח אם הספציפי לא תומך בהמהרה [רק סדרת Z490 של אינטל תומכת בהמהרה, יכול להיות שאני טועה תתקנו אותי]
מה זה המהרה??
להאיץ את פעילות השעון של הרכיב
באנגלית נקרא ovecrclock -
הנה מפרט מעודכן: מה אתם אומרים יש עוד מה לשנות?
זה משנה מעבד 2.8 או 3.1? הפרש של 35 ש"ח.המפרט נראה מצוין.
ההפרש במחיר בין 10400 ל 10500 הוא 70 ש"ח רק בגלל שה 10500 הנוכחי הוא מגיע בלי הקירור לכן הוא יותר זול, ולדעתי זה יותר משתלם כי הקירור של אינטל לא מי יודע מה -