בירור | הפיכת טלפון סמסונג J2 של הדרן לנגן ומצלמה בלבד
-
יש לי טלפון ישן של חברת הדרן (צרוב), שכבר לא בשימוש.
אני רוצה להפוך אותו לנגן + מצלמה בלבד. שיהיה ללא אפליקציות, ללא אינטרנט, רק קבצי תמונה ושמע+וידאו.
אני לא מצליח למחוק ממנו את האפליקציות שיש עליו, וגם קופצת כל הזמן הודעה שה-GOOGLE PLAY נעצר.
גם מחיקה של קבצי האפליקציות דרך חיבור המכשיר למחשב לא הועילה, והאפליקציות לא נעלמו
מישהו יודע במקרה איך עושים את זה? -
יש לי טלפון ישן של חברת הדרן (צרוב), שכבר לא בשימוש.
אני רוצה להפוך אותו לנגן + מצלמה בלבד. שיהיה ללא אפליקציות, ללא אינטרנט, רק קבצי תמונה ושמע+וידאו.
אני לא מצליח למחוק ממנו את האפליקציות שיש עליו, וגם קופצת כל הזמן הודעה שה-GOOGLE PLAY נעצר.
גם מחיקה של קבצי האפליקציות דרך חיבור המכשיר למחשב לא הועילה, והאפליקציות לא נעלמו
מישהו יודע במקרה איך עושים את זה?@mechatronics ניסית קיידרואיד?
-
@mechatronics ניסית קיידרואיד?
@אחוות-טרמפיסטים האמת אני ממש לא מבין בזה. אשמח אם תוכל קצת להסביר לי או לכוון אותי . תזכה למצות.
-
@אחוות-טרמפיסטים האמת אני ממש לא מבין בזה. אשמח אם תוכל קצת להסביר לי או לכוון אותי . תזכה למצות.
@mechatronics תוריד את התוכנה למחשב זה דיי פשוט בפוסט הראשון
-
@mechatronics תוריד את התוכנה למחשב זה דיי פשוט בפוסט הראשון
@אחוות-טרמפיסטים סליחה, נראה לי שלא נתתי את כל הפרטים.
הצצתי בפוסט ששלחת, והבנתי ששם מדובר על וייז וחיבור לרשת וכד'.
אלא שאצלי מדובר במכשיר ללא סים. רק מכשיר ישן שאינו בשימוש, שנשארו עליו כל מיני אפליקציות.
אני לא צריך בו חיבור לא לסלולאר ולא לאינטרנט. אלא שישמש רק כנגן אודיו/וידאו (עם חיבור בלוטוס לרמקולים), ומצלמה סטילס/וידאו.
האם זה אפשרי בכלל ?
אין לי נסיון בתחום הזה... -
אם זה הדרן כנראה היחידים שיכולים לפתוח לך אותו זה הם (ולרוב הם לא פותחים). בכל מקרה מדובר בפריצת סינונים.
@מישהו12 תודה. אם כי מוזר קצת, היש יותר מסונן מזה ? להוריד הכל ולהשאיר רק נגן ומצלמה שגם ככה עובדים עכשיו (הנגן לא משהו, צריך שיפור)...
-
@מישהו12 תודה. אם כי מוזר קצת, היש יותר מסונן מזה ? להוריד הכל ולהשאיר רק נגן ומצלמה שגם ככה עובדים עכשיו (הנגן לא משהו, צריך שיפור)...