בעיה | קורקינט שיאומי S1 הפסיק לעבוד
-
שיאומי S1. היה מחובר לטעינה כל הלילה ובבוקר הכפתור לא הגיב. המטען היה קר והנורה ירוקה.
האם זה נכון שזה לא נהרס בגלל המטען (כי יש לו מנגנון להתבטל) ואם כך אז מה כן יכול להיות?
ומה אפשר לעשות?
תודה -
ח חברון מאז ולתמיד סימן נושא זה כשאלה
-
שיאומי S1. היה מחובר לטעינה כל הלילה ובבוקר הכפתור לא הגיב. המטען היה קר והנורה ירוקה.
האם זה נכון שזה לא נהרס בגלל המטען (כי יש לו מנגנון להתבטל) ואם כך אז מה כן יכול להיות?
ומה אפשר לעשות?
תודה@חברון-מאז-ולתמיד כתב בבעיה | קורקינט שיאומי S1 הפסיק לעבוד:
ומה אפשר לעשות?
תודהלפעמים הוא מראה שאין בטריה אבל בתכלס יש בטריה...
תכלס צא תעשה סיבוב ותבדוק אם זה נכון... -
@חברון-מאז-ולתמיד כתב בבעיה | קורקינט שיאומי S1 הפסיק לעבוד:
ומה אפשר לעשות?
תכלס צא תעשה סיבוב ותבדוק אם זה נכון...@מטען-נייד כתב בבעיה | קורקינט שיאומי S1 הפסיק לעבוד:
@חברון-מאז-ולתמיד כתב בבעיה | קורקינט שיאומי S1 הפסיק לעבוד:
ומה אפשר לעשות?
תכלס צא תעשה סיבוב ותבדוק אם זה נכון...מה??
הקורקינט לא מתפקד כרגע...@חברון-מאז-ולתמיד כתב בבעיה | קורקינט שיאומי S1 הפסיק לעבוד:
הכפתור לא הגיב
-
מה שידוע לי זה שיש אפשרות לאפס את בקר הבטריה של השיומי היה לי פעם משהו דומה וזה עזר אבל זה סיפור כי זה לפרק את התחתית ולפגוע במעטה של הבטריה...
אם חנות לא תוכל לטפל בזה(אם הבעיה בבטריה רוב החנויות לא פותחים בטריות)אז אולי אוכל להמליץ מנסיון...@ליה-ט כתב בבעיה | קורקינט שיאומי S1 הפסיק לעבוד:
מה שידוע לי זה שיש אפשרות לאפס את בקר הבטריה של השיומי היה לי פעם משהו דומה וזה עזר אבל זה סיפור כי זה לפרק את התחתית ולפגוע במעטה של הבטריה...
לא בלתי מעניין (כלומר מעניין...)
@ליה-ט אפשר בבקשה יותר הסבר? -
סליחה שאין בפי עזרה.
אבל כבעל "רכיב נהיגה דו גלגלי" (קורקינט בלע"ז) כמוך, ליבי נחמץ למשמע התיאור...
והנני משתתף בצערך...

@פרה-אדומה כתב בבעיה | קורקינט שיאומי S1 הפסיק לעבוד:
סליחה שאין בפי עזרה.
אבל כבעל "רכיב נהיגה דו גלגלי" (קורקינט בלע"ז) כמוך, ליבי נחמץ למשמע התיאור...
והנני משתתף בצערך...

ומה זה בדיוק נוגע לכאן??!!
-
1 האם הבטריה הגיע לאפס או שכבה הרבה זמן ללא שימוש? 2 הייתי ממליץ מלהתחיל בלבדוק שהחיווט תקין.
כשאת מחבר את המטען אמור ליהיות נורה שמהבהבת בחלק העליון של הבטריה (לכיוון הבקר) האם ובאיזה צבע היא מהבהבת?@ליה-ט כתב בבעיה | קורקינט שיאומי S1 הפסיק לעבוד:
להתחיל בלבדוק שהחיווט תקין
מה זה אומר?
@ליה-ט כתב בבעיה | קורקינט שיאומי S1 הפסיק לעבוד:
בחלק העליון של הבטריה (לכיוון הבקר)
מה?? איפה זה?