בקשת מידע | מכשיר ג'לי 2E דרוש דחוף טכנאי שמכיר!!
-
מחפש מישהו שמכיר, או מישהו שמכיר מישהו שמכיר, את המכשיר היטב, הלכתי לכמה מעבדות ולא מכירים את המכשיר.
הבעיה היא כשאני מכניס מטען והכבל נוגע בדפנות הכניסה של המטען המכשיר מתאפס שוב ושוב
בנוסף הסוללה לא נטענת וכל הדלקה מראה לי על אחוז טעינה שונה, לפעמים נדלק על 98 אחוז בעוד שהסוללה ריקה.
תשלום הוגן! -
מחפש מישהו שמכיר, או מישהו שמכיר מישהו שמכיר, את המכשיר היטב, הלכתי לכמה מעבדות ולא מכירים את המכשיר.
הבעיה היא כשאני מכניס מטען והכבל נוגע בדפנות הכניסה של המטען המכשיר מתאפס שוב ושוב
בנוסף הסוללה לא נטענת וכל הדלקה מראה לי על אחוז טעינה שונה, לפעמים נדלק על 98 אחוז בעוד שהסוללה ריקה.
תשלום הוגן! -
תשלום הוגן! -
חיימקה לא עושה גירסאות ככל הידוע לי
כתבתי שהוא מחליף מסכים לכל סוגי הג'לי
יש מצב שהוא יתעסק גם עם החור טעינה
המספר שלו הוא 035331717 -
@zalmensmok צודק הגיוני שזה לא קשור לגירסא למרות שאכן קיים סיכוי
אגב בכ''מ הנתונים נמחקו לו... הוא כתב שמתאפס כל פעם שהוא מחבר למטען.
לא קראתי את הבעיה..

היה היום נושא אם בקשה לגירסא למכשיר הזה ומשום מה הייתי בטוח שזה הנושא הזה -
@zalmensmok כתב בבקשת מידע | מכשיר ג'לי 2E דרוש דחוף טכנאי שמכיר!!:
@נוחעם-FM אתה חושב שזה קשור לגירסה?
משום מה לא נראה לי.@מיישה אולי כן הייתי מנסה לצרוב גירסה בשביל הספורט. (אא"כ חשוב לך הנתונים שיש שם)
למה שיהיה קשור לגרסה אם המכשיר מקבל מכה ונכבה
הלכתי היום למישהו ממש תותח בטלפונים והוא טוען שהלכה הסוללה -
@zalmensmok כתב בבקשת מידע | מכשיר ג'לי 2E דרוש דחוף טכנאי שמכיר!!:
@נוחעם-FM אתה חושב שזה קשור לגירסה?
משום מה לא נראה לי.@מיישה אולי כן הייתי מנסה לצרוב גירסה בשביל הספורט. (אא"כ חשוב לך הנתונים שיש שם)
למה שיהיה קשור לגרסה אם המכשיר מקבל מכה ונכבה
הלכתי היום למישהו ממש תותח בטלפונים והוא טוען שהלכה הסוללה@מיישה אם כל הבעיה שהלך הסוללה אז למה זה מתאפס?
אם הוצאת סוללה מהמכשיר שלך כל הנתונים שלך נמחקים?
אני אמרתי שלכאורה זה לא קשור לגירסה, מה שכן די ברור לי שזה בעיה של מגעים. -
@מיישה אם כל הבעיה שהלך הסוללה אז למה זה מתאפס?
אני אמרתי שלכאורה זה לא קשור לגירסה, מה שכן די ברור לי שזה בעיה של מגעים.@zalmensmok כתב בבקשת מידע | מכשיר ג'לי 2E דרוש דחוף טכנאי שמכיר!!:
@מיישה אם כל הבעיה שהלך הסוללה אז למה זה מתאפס?
אני אמרתי שלכאורה זה לא קשור לגירסה, מה שכן די ברור לי שזה בעיה של מגעים.אוי, לא מתאפס להגדרות יצרן, אני מתכוון לריסטארט.