באג | כל האופציות לכניסה לביוס של טושיבה לא עובדות!!
-
כמו רבים אחרים ניסיתי להיכנס לביוס של טושיבה, וכל הכפתורים לא עובדים... הפעלתי קובץ באט וכן פקודת CMD שאמורה לעזור (פה בפורום איפשהו) וזה מעביר אותי למסך הכחול אבל אין שם אופציה של שינוי קושחת UFEI.
מה עושים??
מי שיכול לעזור, או לתייג את המומחים שהידע שלהם גדול כמו הלב שלהם, תע"ב! -
י ישעיהו כץ סימן נושא זה כשאלה
-
כמו רבים אחרים ניסיתי להיכנס לביוס של טושיבה, וכל הכפתורים לא עובדים... הפעלתי קובץ באט וכן פקודת CMD שאמורה לעזור (פה בפורום איפשהו) וזה מעביר אותי למסך הכחול אבל אין שם אופציה של שינוי קושחת UFEI.
מה עושים??
מי שיכול לעזור, או לתייג את המומחים שהידע שלהם גדול כמו הלב שלהם, תע"ב! -
מה עושים??
מי שיכול לעזור, או לתייג את המומחים שהידע שלהם גדול כמו הלב שלהם, תע"ב!@ישעיהו-כץ כתב בבאג | כל האופציות לכניסה לביוס של טושיבה לא עובדות!!:
מה עושים??
מי שיכול לעזור, או לתייג את המומחים שהידע שלהם גדול כמו הלב שלהם, תע"ב!איזה כפתורים ניסית?
ומה המטרה שלך בכניסה לשם? -
מה עושים??
מי שיכול לעזור, או לתייג את המומחים שהידע שלהם גדול כמו הלב שלהם, תע"ב!@ישעיהו-כץ עם Fn ובלי Fn ?
ניסית להקיש F2 יחד עם כפתור ההדלקה? -
@ישעיהו-כץ עם Fn ובלי Fn ?
ניסית להקיש F2 יחד עם כפתור ההדלקה?@יוסי-מחשבים ניסיתי את כל הכפתורים, אבל לא בדקתי עם Fn, רציתי לעשות התקנה נקיה של וינדוס. בסוף עשיתי התקנה רגילה בלי לשמור כלום, מקווה שלא אגלה שזו טעות...
תודה רבה לכם!!