שיתוף | האשכול המרכזי אנדרואיד 14 ל Qin f21 pro dumbdroid
-
@urielk עשיתי עדכון מערכת דרך המכשיר עצמו, והתבטל לי הרוט, ניסיתי לצרוב מחדש בוט מתוקן ועדיין הרוט לא חוזר.
מה עושים? עזרה דחוף!!@Yash אני מבין שאחרי העדכון המכשיר עלה כרגיל רק ללא הרוט נכון?
אשמח שתאמת את זה ותכתוב איזה מכשיר יש לך@Yash כתב בשיתוף | האשכול המרכזי אנדרואיד 14 ל Qin f21 pro dumbdroid:
והתבטל לי הרוט
יש לך רוט רק אין לך גישה אליו כי העדכון פועל כשכבה וירטואלית על המערכת.
אם אתה מעוניין ברוט אתה צריך לאפס ולחזור לגרסא הישנה להוריד את העדכון לצרוב למכשיר ולצרוב עליו רוט. -
יש שלט למזגן כלשהו שעובד על זה?
-
@Yash אני מבין שאחרי העדכון המכשיר עלה כרגיל רק ללא הרוט נכון?
אשמח שתאמת את זה ותכתוב איזה מכשיר יש לך@Yash כתב בשיתוף | האשכול המרכזי אנדרואיד 14 ל Qin f21 pro dumbdroid:
והתבטל לי הרוט
יש לך רוט רק אין לך גישה אליו כי העדכון פועל כשכבה וירטואלית על המערכת.
אם אתה מעוניין ברוט אתה צריך לאפס ולחזור לגרסא הישנה להוריד את העדכון לצרוב למכשיר ולצרוב עליו רוט.@דוד-המלך-3 כתב בשיתוף | האשכול המרכזי אנדרואיד 14 ל Qin f21 pro dumbdroid:
אשמח שתאמת את זה ותכתוב איזה מכשיר יש לךנכון מאוד, המכשיר עולה ללא הרוט.
אם אתה מעוניין ברוט אתה צריך לאפס ולחזור לגרסא הישנה להוריד את העדכון לצרוב למכשיר ולצרוב עליו רוט.
תוכל לפרט קצת יותר מה הכוונה לאפס, מהמכשיר עצמו?
ומה אתה מתכוון לצרוב רוט אחרי התקנת העדכון, לשאוב את הboot מהמכשיר אחרי העדכון של דמברויד, לתקן אותו במגיסק ולצרוב אותו שוב ב SP Flash?
יש לי מכשיר F21 PRO עם גירסה של @מישהו12 בתשלום. פתחתי לו בוטלאודר עשיתי רוט עם מגיסק. לאחר מכן עדכנתי לדמברואיד והכל היה בסדר הרוט נשאר, עכשיו שעדכנתי לגירסה החדשה של דמברואיד (מהגדרות המכשיר עצמו, לא צריבה מבחוץ). התבטל הרוט.
פתיחת בוטלאודר מחדש לא תעזור? -
@דוד-המלך-3 כתב בשיתוף | האשכול המרכזי אנדרואיד 14 ל Qin f21 pro dumbdroid:
אם אתה מעוניין ברוט אתה צריך לאפס ולחזור לגרסא הישנה להוריד את העדכון לצרוב למכשיר ולצרוב עליו רוט.
ומה אתה מתכוון לצרוב רוט אחרי התקנת העדכון, לשאוב את הboot מהמכשיר אחרי העדכון של דמברויד, לתקן אותו במגיסק ולצרוב אותו שוב ב SP Flash?
יש לי מכשיר F21 PRO עם גירסה של @מישהו12 בתשלום. פתחתי לו בוטלאודר עשיתי רוט עם מגיסק. לאחר מכן עדכנתי לדמברואיד והכל היה בסדר הרוט נשאר, עכשיו שעדכנתי לגירסה החדשה של דמברואיד (מהגדרות המכשיר עצמו, לא צריבה מבחוץ). התבטל הרוט.
@Yash הרוט לא התבטל להבנתי פשוט תתקין מגיסק, מה שכן התבטל זה נכץיבה לסיסטם. אז רמו שכתבו פה תשתמש במודול ro2rw להכין super חדש אם אתה רוצה כתיבה לסיסטם.
-
@urielk @דוד-המלך-3 איפסתי וצרבתי מחדש את העדכון ואכן הרוט חזר לפעול, תודה.
יש בעיה חדשה, בגירסה המעודכנת (האחרונה) עוצמת הרמקול בשיחות נמוכה מאוד, נראה כאילו השמע נשאר באוזניה גם כשלוחצים על כפתור הרמקול.@Yash כתב בשיתוף | האשכול המרכזי אנדרואיד 14 ל Qin f21 pro dumbdroid:
יש בעיה חדשה, בגירסה המעודכנת (האחרונה) עוצמת הרמקול בשיחות נמוכה מאוד, נראה כאילו השמע נשאר באוזניה גם כשלוחצים על כפתור הרמקול
כנראה בעיה בגרסה המעודכנת
אולי יוציאו לזה תיקון בעתידשים לב שאם אתה רוצה לעדכן בעתיד ולהישאר עם רוט אז תצטרך לצרוב את העדכון כדי לא לחזור על אותה בעיה.
-
@Yash כתב בשיתוף | האשכול המרכזי אנדרואיד 14 ל Qin f21 pro dumbdroid:
יש בעיה חדשה, בגירסה המעודכנת (האחרונה) עוצמת הרמקול בשיחות נמוכה מאוד, נראה כאילו השמע נשאר באוזניה גם כשלוחצים על כפתור הרמקול
כנראה בעיה בגרסה המעודכנת
אולי יוציאו לזה תיקון בעתידשים לב שאם אתה רוצה לעדכן בעתיד ולהישאר עם רוט אז תצטרך לצרוב את העדכון כדי לא לחזור על אותה בעיה.
@דוד-המלך-3 חזרתי לגירסא הקודמת עד שיתקנו את בעיית הרמקול.
ראיתי שעוד התלוננו על כך.
תודה -
@urielk @דוד-המלך-3 איפסתי וצרבתי מחדש את העדכון ואכן הרוט חזר לפעול, תודה.
יש בעיה חדשה, בגירסה המעודכנת (האחרונה) עוצמת הרמקול בשיחות נמוכה מאוד, נראה כאילו השמע נשאר באוזניה גם כשלוחצים על כפתור הרמקול.@Yash כתב בשיתוף | האשכול המרכזי אנדרואיד 14 ל Qin f21 pro dumbdroid:
יש בעיה חדשה, בגירסה המעודכנת (האחרונה) עוצמת הרמקול בשיחות נמוכה מאוד, נראה כאילו השמע נשאר באוזניה גם כשלוחצים על כפתור הרמקול.
אומרים שהלחצן הזה אמור לפתור את הבעיה:

-
יש בעיה חדשה, בגירסה המעודכנת (האחרונה) עוצמת הרמקול בשיחות נמוכה מאוד, נראה כאילו השמע נשאר באוזניה גם כשלוחצים על כפתור הרמקול.
אומרים שהלחצן הזה אמור לפתור את הבעיה:

-
וואי בעדכון החדש (של היום) חלון ההתראות וקיצורי דרך נראה ממש רע, וקטן.

יש למישהו דרך להחזיר את החלון הקודם?
או לחילופין לחזור לאחת הגרסאות הקודמות מבלי לאבד את הנתונים האישיים? -
וואי בעדכון החדש (של היום) חלון ההתראות וקיצורי דרך נראה ממש רע, וקטן.

יש למישהו דרך להחזיר את החלון הקודם?
או לחילופין לחזור לאחת הגרסאות הקודמות מבלי לאבד את הנתונים האישיים?@reemzed123 אני חושב שאתה על בטא.
-
@reemzed123 אני חושב שאתה על בטא.
@דוד-המלך-3
נכון (וזו הצצה לעדכון הרשמי הבא.. תתכונן..)
יש דרך לחזור? -
@דוד-המלך-3
נכון (וזו הצצה לעדכון הרשמי הבא.. תתכונן..)
יש דרך לחזור?@reemzed123 לא נראלי שזה יהיה ככה
זה כנראה בדיקות
-
@yash @reemzed123 נכון, צריך פשוט לכבות את כולם ב f21 pro אפשר להשתמש בגירסה הכי חדשה.
-
@urielk לא מצליח לשנות IMEI הוא לא מצליח להתחבר למצב שניתן לצרוב באמצעות התוכנות המוכרות. אולי זה קשור לשינויים במערכת בעקבות התקנת דמברואיד?
GPT טוען שיש קשר, א"כ מה הפתרון? -
@urielk לא מצליח לשנות IMEI הוא לא מצליח להתחבר למצב שניתן לצרוב באמצעות התוכנות המוכרות. אולי זה קשור לשינויים במערכת בעקבות התקנת דמברואיד?
GPT טוען שיש קשר, א"כ מה הפתרון? -
@Yash תנסה לצרוב את המחיצה של זה, אם זה nvram או nvdata
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | האשכול המרכזי אנדרואיד 14 ל Qin f21 pro dumbdroid:
בדרך הזאת איך אני בוחר את המספר שאני רוצה?
יש לך רוט?
פשוט וקל...יש לי רוט בלי הרשאות כתיבה, רק באמצעות מודולים של מגיסק. זה יעבוד? והאם זה חוזר באיפוס?
-
יש לך רוט?
פשוט וקל...יש לי רוט בלי הרשאות כתיבה, רק באמצעות מודולים של מגיסק. זה יעבוד? והאם זה חוזר באיפוס?
לא, אבל כנראה אחר כך זה יעבוד לך דרך התוכנה..
-
אם העדכון לדמברואיד שינה את זה, אז אולי צריבה של זה מחדש ידפוק משהו אחר, לא?