שיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid
-
@urielk
ניידתי היום לגולן
אבל המצב אותו הדבר, כבר הספיק להיעלם לי הוולטה...
נראה לך יעזור לי להתקין מחדש?
או אולי לקנות את הגירסה של מישהו 12?@1020 אז זה גם בגולן עושה לך בעיות..
יש איזה הגדרות במודם שחשבתי שיכולה לתקן את הנפילות האלה אבל אצלי הם כבויות וזה עובד מצויין אז אני לא בטוח שזה יעזור.אתה יכול לנסות לעשות format+all , לצרוב 1.0.8, לפתוח בוט לאודר,לתקן את ה imei , לצרוב vbmeta_a ו lk_a ,להפעיל את הpatching על ה super ששלחתי לך (הגירסה בלי הapn כי יש אותו כבר בdumdroid שלא יהיה כפילות) ועל הmd1img_a לצרוב אותם ולנסות שוב.
-
@urielk בעיה ידועה אפשר לפתור את זה עי הכנסת האפליקציה למערכת או עם הפקודה adb shell appops set <package_name> 119 allow הפקודה משתנה בין מכשירים אבל בדרך כלל זה אמור לעזור
-
@urielk אני הצלחתי לתת הרשאת נגישות לfng בdumdroid.
כבר כתבו פה כמה פעמים אבל אני יפרט.
אחרי שניסית ללחוץ על השורה של הfng בנגישות וקפצה לך ''הודעה בשליטה של הגדרה מוגבלת''
רק אז תיכנס לפרטי האפליקציה fng בהגדרות ותראה שלוש נקודות בצד שמאל למעלה שם תהיה אופציה לתת גישה להגדרות מוגבלות, תתן ואז תחזור לנגישות תוכל לתת הרשאה לfng. -
@urielk בעיה ידועה אפשר לפתור את זה עי הכנסת האפליקציה למערכת או עם הפקודה adb shell appops set <package_name> 119 allow הפקודה משתנה בין מכשירים אבל בדרך כלל זה אמור לעזור
@בניית-גרסאות כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid:
מה שאתה מדבר זה על הבעיה בנגישות שיש בגירסאות הישנות של f21 pro ואכן אלו הפיתרונות.
אבל ספציפית לא רלוונטי על הבעיה הזאת, באנדרואיד 14 קוסטום
(גם לאפליקציות מערכת הוא כותב שהיא מוגבלת) -
@urielk אני הצלחתי לתת הרשאת נגישות לfng בdumdroid.
כבר כתבו פה כמה פעמים אבל אני יפרט.
אחרי שניסית ללחוץ על השורה של הfng בנגישות וקפצה לך ''הודעה בשליטה של הגדרה מוגבלת''
רק אז תיכנס לפרטי האפליקציה fng בהגדרות ותראה שלוש נקודות בצד שמאל למעלה שם תהיה אופציה לתת גישה להגדרות מוגבלות, תתן ואז תחזור לנגישות תוכל לתת הרשאה לfng. -
@בניית-גרסאות כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid:
מה שאתה מדבר זה על הבעיה בנגישות שיש בגירסאות הישנות של f21 pro ואכן אלו הפיתרונות.
אבל ספציפית לא רלוונטי על הבעיה הזאת, באנדרואיד 14 קוסטום
(גם לאפליקציות מערכת הוא כותב שהיא מוגבלת)@נוחעם-FM בכללי באנדרואיד גבוה במכשירים מסוימים אי אפשר לאשר דרך ההגדרות אז בדרך כלל זה אמור לעזור לפחות לפי מה שבדקתי על כמה מכשירים
-
נ נוחעם FM התייחס לנושא זה
-
@1020 אז זה גם בגולן עושה לך בעיות..
יש איזה הגדרות במודם שחשבתי שיכולה לתקן את הנפילות האלה אבל אצלי הם כבויות וזה עובד מצויין אז אני לא בטוח שזה יעזור.אתה יכול לנסות לעשות format+all , לצרוב 1.0.8, לפתוח בוט לאודר,לתקן את ה imei , לצרוב vbmeta_a ו lk_a ,להפעיל את הpatching על ה super ששלחתי לך (הגירסה בלי הapn כי יש אותו כבר בdumdroid שלא יהיה כפילות) ועל הmd1img_a לצרוב אותם ולנסות שוב.
-
@urielk
תכלס כבר אין לי כח לשחק עם זה, אני יקנה את הגירסא של מישהו 12 , רק אני צריך אם תסכים לשתף איתי את הסופר הזה גם, זה בסדר? תכתוב לי ואם זה בסדר מבחינתך אני יקנה -
לא עברתי על כל השרשור...
אבל תכלס, יש ביקוש להעלות סופר עם דאמבדרואיד ועם ונדור ופרודוקט של הסטוק רום? -
לא עברתי על כל השרשור...
אבל תכלס, יש ביקוש להעלות סופר עם דאמבדרואיד ועם ונדור ופרודוקט של הסטוק רום? -
@עדלאידע כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid:
לא עברתי על כל השרשור...
אבל תכלס, יש ביקוש להעלות סופר עם דאמבדרואיד ועם ונדור ופרודוקט של הסטוק רום?אם אתה מתכוון לגרסת הסטוק שלי, אני לא מעוניין שיעלו. רק מי ששילם שיהיה לו
@מישהו12 כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid:
לא עברתי על כל השרשור...
אבל תכלס, יש ביקוש להעלות סופר עם דאמבדרואיד ועם ונדור ופרודוקט של הסטוק רום?אם אתה מתכוון לגרסת הסטוק שלי, אני לא מעוניין שיעלו. רק מי ששילם שיהיה לו
חס וחלילה. אני לא גנב...
אני מתכוון לסטוק מXDA -
@מישהו12 כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid:
לא עברתי על כל השרשור...
חס וחלילה. אני לא גנב...
אני מתכוון לסטוק מXDA -
@urielk כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid:
@1020 אין לי בעיה אבל אין לך ביטוח שלא יהיה לך את הבעיה הזאת שם גם ...
אבל לכאורה לא אמור להיות כי זה תומך בתוכנה במקור למיטב הבנתי , לא?
עריכה: קניתי אותה, אני אשמח שתשתף איתי את הסופר, תודה רבה!
-
@urielk כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid:
@1020 אין לי בעיה אבל אין לך ביטוח שלא יהיה לך את הבעיה הזאת שם גם ...
אבל לכאורה לא אמור להיות כי זה תומך בתוכנה במקור למיטב הבנתי , לא?
עריכה: קניתי אותה, אני אשמח שתשתף איתי את הסופר, תודה רבה!

רק רציתי לוודא.