שיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid
-
יש למישהו שלט למזגן שעובד בגירסא הזאת?
אגב, את תאורת המקשים אפשר לכבות בהגדרות הרגילות קוראים לזה נורית התראות או משהו כזה. -
@urielk
יש לי וולטה כשאני מפעיל את האפליקציה
וכנראה בגלל שגם התקנתי את המודול אז יש לי גם אחרי כל הפעלה מחדש
אבל - אחרי כמה זמן, לא ברור לי כל כך, אבל אני חושב שזה אחרי שאני נמצא במשך זמן מסויים במקום שאין בו קליטה, הוולטה מתאדה, והיום זה קרה לי גם כשהיה מוגדר על lte /wcmda , ניסיתי לשחק עם זה שם וגם לא עוזר, עד הפעלה מחדש. -
@urielk
יש לי וולטה כשאני מפעיל את האפליקציה
וכנראה בגלל שגם התקנתי את המודול אז יש לי גם אחרי כל הפעלה מחדש
אבל - אחרי כמה זמן, לא ברור לי כל כך, אבל אני חושב שזה אחרי שאני נמצא במשך זמן מסויים במקום שאין בו קליטה, הוולטה מתאדה, והיום זה קרה לי גם כשהיה מוגדר על lte /wcmda , ניסיתי לשחק עם זה שם וגם לא עוזר, עד הפעלה מחדש. -
@1020 גם מודול וגם אפליקציה? למה צריך את שניהם ? ובכלל יתכן שכל הבעיה שלך זה כי יש כפילות ב apn ims ?
@urielk כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro damdroid:
@1020 גם מודול וגם אפליקציה? למה צריך את שניהם ? ובכלל יתכן שכל הבעיה שלך זה כי יש כפילות ב apn ims ?
רק מקודם ראיתי שעדיין יש לי את המודול, [ניסיתי לעבוד איתו בהתחלה ולא עבד.. אז בעצם אני לא יודע מה הסיפור..]
אבל בAPN אני רואה בכל מקרה רק אחדאמרת שעברת להשתמש בסופר הזה גם, אצלך הכל תקין?
-
@urielk כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro damdroid:
רק מקודם ראיתי שעדיין יש לי את המודול, [ניסיתי לעבוד איתו בהתחלה ולא עבד.. אז בעצם אני לא יודע מה הסיפור..]
אבל בAPN אני רואה בכל מקרה רק אחדאמרת שעברת להשתמש בסופר הזה גם, אצלך הכל תקין?
@1020 לא שמתי לב למשהו חריג חוץ מדברים שעשיתי..
תמחק את האפליקציה והמודול ואל תשתמש בהם יותר ותנסה לאפס את הכל:
תכין את הסקריפט הזה (זה סקריפט שמאפס את ההגדרות של המודם ומפעיל אותו מחדש) ותריץ אותו כנ"ל ותחכה חצי דקה בערך ואז תעקוב אחרי זה אם זה נופל שוב:#!/system/bin/sh if [ "$(id -u)" -ne 0 ]; then echo "[ERROR] This script must be run as root. Please run 'su' first." exit 1 fi PID=$(pidof mtkfusionrild) if [ -z "$PID" ]; then echo "[ERROR] Could not find mtkfusionrild process. Skipping AT commands." else TTY_LIST=$(lsof -p "$PID" | grep /dev/pts | awk '{print $NF}' | sort -u) RESPONSIVE_TTY="" for TTY in $TTY_LIST; do echo -e "AT\r" > "$TTY" sleep 0.3 if [ -n "$(timeout 1 cat "$TTY" | grep OK)" ]; then RESPONSIVE_TTY=$TTY break fi done if [ -z "$RESPONSIVE_TTY" ]; then echo "[FAILURE] Could not find a responsive AT command TTY port." else echo "[SUCCESS] Found responsive TTY at: $RESPONSIVE_TTY" echo -e "AT+ECFGSET=\"reset_ims_to_default\" > "$RESPONSIVE_TTY" echo -e "AT+CFUN=1,1" > "$RESPONSIVE_TTY" fi fiאם עדיין נופל יש עוד ערכים שכדאי לבדוק אז תעדכן. נצטרך לעבוד עם סקריפט כי תפריט המהנדסים לא זמין כפי שאתה רואה אבל זה לא נורא כ"כ..
-
@דוד-המלך-3 מוזר מאוד
אם אתה רוצה לחזור למצב הקודם תחזיר לtrue@urielk החזרתי והסתדר
מעניין מה הבעיה
אשמח מאוד להקלטת שיחות
מופיע לך בכלל האייקון בחייגן?
לי היה מיד אחרי שצרבתי ונעלם. -
לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי איפה משנים את הווליום אז אני משתף פה
אצלי זה בשתי לחיצות על מקש ינשוף.
אפשר להגדיר את זה ב מערכת>מקשים>כפתור התפריט>לחיצה קצרה/ארוכה - פתח סגור תפריט.
אגב בשורה התחתונה אפשר לכבות את המסך מגע...
אבל בהפעלה מחדש המגע חוזר.
אבל לא הבנתי איך בוחרים דברים בלי מגע... כי הכפתור אמצע לא עובד...משנים שם את הווליום ושאר האופציות ע''י לחיצה על שתי הצדדים של הכפתור האמצעי.
-
אבל לא הבנתי איך בוחרים דברים בלי מגע... כי הכפתור אמצע לא עובד...משנים שם את הווליום ושאר האופציות ע''י לחיצה על שתי הצדדים של הכפתור האמצעי.
@נוחעם-FM לא מבין איך הסתדרת עד עכשיו
-
-
@דוד-המלך-3 כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro damdroid:
עם הווליום? התקנתי מאפ כפתורים..
-
@נוחעם-FM כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro damdroid:
@1020 אתה לא עם dambdroid....
למה אתה חושב ככה?
-
@1020 אתה לא עם dambdroid....
למה אתה חושב ככה?
@שניאור-שמח הסמל של הwifi ושל הקליטה...
-
אפשר לשנות אותם בהגדרות טפט
-
אפשר לשנות אותם בהגדרות טפט
@שניאור-שמח שומע.
-
@urielk החזרתי והסתדר
מעניין מה הבעיה
אשמח מאוד להקלטת שיחות
מופיע לך בכלל האייקון בחייגן?
לי היה מיד אחרי שצרבתי ונעלם.@נוחעם-FM עובד לך ההקלטות שיחות?
וזיהוי הפנים? -
@נוחעם-FM עובד לך ההקלטות שיחות?
וזיהוי הפנים?@דוד-המלך-3 שתיהם לא.
-
@1020 לא שמתי לב למשהו חריג חוץ מדברים שעשיתי..
תמחק את האפליקציה והמודול ואל תשתמש בהם יותר ותנסה לאפס את הכל:
תכין את הסקריפט הזה (זה סקריפט שמאפס את ההגדרות של המודם ומפעיל אותו מחדש) ותריץ אותו כנ"ל ותחכה חצי דקה בערך ואז תעקוב אחרי זה אם זה נופל שוב:#!/system/bin/sh if [ "$(id -u)" -ne 0 ]; then echo "[ERROR] This script must be run as root. Please run 'su' first." exit 1 fi PID=$(pidof mtkfusionrild) if [ -z "$PID" ]; then echo "[ERROR] Could not find mtkfusionrild process. Skipping AT commands." else TTY_LIST=$(lsof -p "$PID" | grep /dev/pts | awk '{print $NF}' | sort -u) RESPONSIVE_TTY="" for TTY in $TTY_LIST; do echo -e "AT\r" > "$TTY" sleep 0.3 if [ -n "$(timeout 1 cat "$TTY" | grep OK)" ]; then RESPONSIVE_TTY=$TTY break fi done if [ -z "$RESPONSIVE_TTY" ]; then echo "[FAILURE] Could not find a responsive AT command TTY port." else echo "[SUCCESS] Found responsive TTY at: $RESPONSIVE_TTY" echo -e "AT+ECFGSET=\"reset_ims_to_default\" > "$RESPONSIVE_TTY" echo -e "AT+CFUN=1,1" > "$RESPONSIVE_TTY" fi fiאם עדיין נופל יש עוד ערכים שכדאי לבדוק אז תעדכן. נצטרך לעבוד עם סקריפט כי תפריט המהנדסים לא זמין כפי שאתה רואה אבל זה לא נורא כ"כ..
@urielk כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid:
אם עדיין נופל יש עוד ערכים שכדאי לבדוק אז תעדכן. נצטרך לעבוד עם סקריפט כי תפריט המהנדסים לא זמין כפי שאתה רואה אבל זה לא נורא כ"כ..
אחרי יומיים שעבד, במהלך השבת זה נפל, מה אומר? יש עוד מה לנסות?
-
@urielk כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid:
אם עדיין נופל יש עוד ערכים שכדאי לבדוק אז תעדכן. נצטרך לעבוד עם סקריפט כי תפריט המהנדסים לא זמין כפי שאתה רואה אבל זה לא נורא כ"כ..
אחרי יומיים שעבד, במהלך השבת זה נפל, מה אומר? יש עוד מה לנסות?