שיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro dumdroid
-
@urielk מה עם פתרון להקלטת מסך?
@שניאור-שמח עובד לי פשוט כיביתי את האפשרות האחרונה hvec תנסה...
-
@urielk תודה
דווקא אצלי הסוללה בסדר
מעצבן אותי שמחוות החלקה לא עובד
דבר שני לפעמים המכשיר נתקע קרה לך?
דבר שלישי יש לי הרבה ניתוקים כאלו בבלוטוס גם לכם? אני חושב שזה קשור לזה שהמכשיר נתקע גם כן.@דוד-המלך-3 לי אין.. השתמשתי בזה הרבה היום דוקא
אולי ההבדלים נובעים מזה שיש לנו מכשירים שונים אתה עם doov לא ? -
@דוד-המלך-3 לי אין.. השתמשתי בזה הרבה היום דוקא
אולי ההבדלים נובעים מזה שיש לנו מכשירים שונים אתה עם doov לא ?@urielk כתב בבקשת מידע | אנדרואיד 14 לqin f21 pro:
אולי ההבדלים נובעים מזה שיש לנו מכשירים שונים אתה עם doov לא ?
כן חשבתי על זה נראה מה @נוחעם-FM יגיד
אגב נראה לי כדאי לשנות את כותרת הנושא ל dumbdruid.
-
נ נוחעם FM סימן נושא זה כנושא רגיל
-
@urielk תודה
דווקא אצלי הסוללה בסדר
מעצבן אותי שמחוות החלקה לא עובד
דבר שלישי יש לי הרבה ניתוקים כאלו בבלוטוס גם לכם? אני חושב שזה קשור לזה שהמכשיר נתקע גם כן.@דוד-המלך-3 כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro damdroid:
@urielk תודה
דווקא אצלי הסוללה בסדר
מעצבן אותי שמחוות החלקה לא עובדלי עובד, רק אין חזור מהצדדים
לא משהו ששמתי לב.
דבר שלישי יש לי הרבה ניתוקים כאלו בבלוטוס גם לכם? אני חושב שזה קשור לזה שהמכשיר נתקע גם כן.
תנסה לעשות איפוס הגדרות רשת
-
@דוד-המלך-3 כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro damdroid:
@urielk תודה
דווקא אצלי הסוללה בסדר
מעצבן אותי שמחוות החלקה לא עובדלי עובד, רק אין חזור מהצדדים
לא משהו ששמתי לב.
דבר שלישי יש לי הרבה ניתוקים כאלו בבלוטוס גם לכם? אני חושב שזה קשור לזה שהמכשיר נתקע גם כן.
תנסה לעשות איפוס הגדרות רשת
-
@urielk אי אפשר לחזור לחלון הקודם ע''י החלקה מאחד הצדדים.
אמור להיות כמו שרואים בדוגמא כשמגדירים מחוות החלקה,
ומשום מה זה לא עובד... -
@urielk זה גם לא עובד
רק מחווה מלמטה עובדת לחזור לדף הבית או לפתוח יישומים אחרונים -
@urielk זה גם לא עובד
רק מחווה מלמטה עובדת לחזור לדף הבית או לפתוח יישומים אחרונים@דוד-המלך-3 אבל אצלי עובד תחליק משמאל לימין או מימין לשמאל בחלק התחתון של המסך
-
עובד לי הוולטה עם הסופר שלך, אבל בערך פעם ביום זה כבר לא עובד, עד שאני מפעיל שוב עם האפליקציה, יש לך מושג מה יכול לגרום לזה?
[נראה לי זה קורה אחרי שאני הרבה זמן במקום בלי קליטה]אולי אם אני ינסה את המדריך של הפאצ'ינג למחיצות זה יעזור, או שזה עושה בדיוק אותה פעולה כמו האפליקציה?
-
עובד לי הוולטה עם הסופר שלך, אבל בערך פעם ביום זה כבר לא עובד, עד שאני מפעיל שוב עם האפליקציה, יש לך מושג מה יכול לגרום לזה?
[נראה לי זה קורה אחרי שאני הרבה זמן במקום בלי קליטה]אולי אם אני ינסה את המדריך של הפאצ'ינג למחיצות זה יעזור, או שזה עושה בדיוק אותה פעולה כמו האפליקציה?
-
@דוד-המלך-3 @נוחעם-FM תודה כבר כיביתי האורות של המקשים עם script ב /data/adb/service.d (לכל המעוניין):
#!/system/bin/sh echo 0 > /sys/class/leds/mt6370_pmu_led1/brightness chmod 440 /sys/class/leds/mt6370_pmu_led1/brightnessלגבי הקלטת שיחות:
setprop persist.sys.phh.disable_voice_call_in falseותפעילו מחדש את המכשיר ויעבוד לכם.
לגבי צריכת סוללה - זולל סלולה אבל התקנתי אפליקציה שדי איזנה את העניינים ממליץ מאוד:
נקראת Greenify יש אותה בחנות גוגל (יש לה אפשרות לעבוד עם root ולעשות Hibernate לאפליקציות).@urielk כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro damdroid:
לגבי הקלטת שיחות:
setprop persist.sys.phh.disable_voice_call_in false
ותפעילו מחדש את המכשיר ויעבוד לכם.תקע לי את השמע בשיחות שומעים הכל מקוטע נורא
ולא הוסיף לי הקלטת שיחה
-
@urielk כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro damdroid:
לגבי הקלטת שיחות:
setprop persist.sys.phh.disable_voice_call_in false
ותפעילו מחדש את המכשיר ויעבוד לכם.תקע לי את השמע בשיחות שומעים הכל מקוטע נורא
ולא הוסיף לי הקלטת שיחה
@דוד-המלך-3 מוזר מאוד
אם אתה רוצה לחזור למצב הקודם תחזיר לtrue -
@urielk עשיתי את המדריך של המחיצות וזה לא עזר, ואז ניסיתי לשנות ל lte /wcmda וזה באמת עובד!
למרות שלפני כן היה מוגדר לי gsm/wcmda/lte וכן היה נכבה הוולטה... מקווה שזה נפתר. -
@1020 כדי שהמדריך של המחיצות יעבוד אתה צריך להדליק את ה mccmnc check אבל בכל אופן כל העניין של זה זה להחליף פרופיל בהחלפת סים..
אם אתה רוצה להדליק את ה mccmnc check אין פה תפריט מהנדסים אז צריך לעשות את זה דרך ה shell עם רוט -
@urielk כתב בשיתוף | אנדרואיד 14 ל qin f21 pro damdroid:
אבל בכל אופן כל העניין של זה זה להחליף פרופיל בהחלפת סים..
שאת זה אני בעצם יכול להחליף ידנית בהגדרות של ה APN ?
או שאני יצטרך להתקין את האפליקציה בשביל זה@1020 לא צריך להוסיף apn כי ב dumbroid יש כבר את ה apn
אבל צריך להכנס למודם דרך ה shell (פעולה חד פעמית)
תכין את הקובץ: turn_mccmnc_check_on.sh
זה תוכנו#!/system/bin/sh if [ "$(id -u)" -ne 0 ]; then echo "[ERROR] This script must be run as root. Please run 'su' first." exit 1 fi PID=$(pidof mtkfusionrild) if [ -z "$PID" ]; then echo "[ERROR] Could not find mtkfusionrild process. Skipping AT commands." else TTY_LIST=$(lsof -p "$PID" | grep /dev/pts | awk '{print $NF}' | sort -u) RESPONSIVE_TTY="" for TTY in $TTY_LIST; do echo -e "AT\r" > "$TTY" sleep 0.3 if [ -n "$(timeout 1 cat "$TTY" | grep OK)" ]; then RESPONSIVE_TTY=$TTY break fi done if [ -z "$RESPONSIVE_TTY" ]; then echo "[FAILURE] Could not find a responsive AT command TTY port." else echo "[SUCCESS] Found responsive TTY at: $RESPONSIVE_TTY" echo "Turning On MCCMNC Check.." echo -e "AT+ECFGSET=\"mncmcc_pass_flag\",\"1\"" > "$RESPONSIVE_TTY" fi fiואז תפעיל אותו כרוט ב shell
su sh turn_mccmnc_check_on.sh -
@urielk עשיתי את המדריך של המחיצות וזה לא עזר, ואז ניסיתי לשנות ל lte /wcmda וזה באמת עובד!
למרות שלפני כן היה מוגדר לי gsm/wcmda/lte וכן היה נכבה הוולטה... מקווה שזה נפתר.