באג | קיידרואיד - Google wallet
-
התקנתי קיידרואיד במכשיר ג'ילי סטאר עשיתי אותו על מסלול כשר ועכשיו אני לא יכול להכנס לGoogle wallet (לפני שהתקנתי קיידרואיד התקנתי Google wallet ועדכנתי כרטיס אשראי והוא עבד) הוא רושם לי שאין חיבור לאינטרנט - כנראה בגלל שאין לי חשבון משתמש כי מחקתי אותו בהתקנה, השאלה איך אני מעדכן את זה, ואם זה שייך במסלול כשר שיהיה לי Google wallet.
-
התקנתי קיידרואיד במכשיר ג'ילי סטאר עשיתי אותו על מסלול כשר ועכשיו אני לא יכול להכנס לGoogle wallet (לפני שהתקנתי קיידרואיד התקנתי Google wallet ועדכנתי כרטיס אשראי והוא עבד) הוא רושם לי שאין חיבור לאינטרנט - כנראה בגלל שאין לי חשבון משתמש כי מחקתי אותו בהתקנה, השאלה איך אני מעדכן את זה, ואם זה שייך במסלול כשר שיהיה לי Google wallet.
-
@אלי-והוא כתב בבאג | קיידרואיד - Google wallet:
ואם זה שייך במסלול כשר שיהיה לי Google wallet
לא, כי זה מבוסס על אינטרנט
יש הורדה של קצת טוקנים לשימוש אופליין אבל חייבים חיבור מדי פעם@צדיק-תמים אגב, איך מעדכנים את הטוקנים? אם לפעמים אני מתחבר לאינטרנט, מה אני צריך לעשות כדי שזה יתעדכן, לפתוח את האפליקציה? לפתוח גוגל פליי (שמוסתר אצלי)?
-
@צדיק-תמים אגב, איך מעדכנים את הטוקנים? אם לפעמים אני מתחבר לאינטרנט, מה אני צריך לעשות כדי שזה יתעדכן, לפתוח את האפליקציה? לפתוח גוגל פליי (שמוסתר אצלי)?