בעיה | שאיבת רום מלא בקלות
-
אשמח להסבר על אפשרויות של שאיבת רום מלא לצרוך גיבוי למקרה של תקלות (לפני ניסיונות על המכשיר) בצורה יחסית פשוטה של גיבוי ישיר של כל הרום שלא מצריך תהליך מסובך מידי
נ.ב. המטרה היא לא גיבוי של התוכן אלא שיהיה ניתן לצרוב את הגירסא מחדש למקרה של בעיה וכן לצורך העברה למכשיר נוסף -
אשמח להסבר על אפשרויות של שאיבת רום מלא לצרוך גיבוי למקרה של תקלות (לפני ניסיונות על המכשיר) בצורה יחסית פשוטה של גיבוי ישיר של כל הרום שלא מצריך תהליך מסובך מידי
נ.ב. המטרה היא לא גיבוי של התוכן אלא שיהיה ניתן לצרוב את הגירסא מחדש למקרה של בעיה וכן לצורך העברה למכשיר נוסף -
@מגנוס-קרלסן תודה
זה נראה שזה מיועד רק למחיצות בודדות אני מנסה להבין מה ההבדל בין גיבוי מחיצות בודדת למלא (מדוע יש ענין בגיבוי לא של המחיצות בודדות)
וכן מדוע במדריך לגיבוי רום מלא זה תהליך של בערך שעה ולא להשאיר את הקובץ ללא שינוי וללחוץ לחיצה אחת -
@מגנוס-קרלסן תודה
זה נראה שזה מיועד רק למחיצות בודדות אני מנסה להבין מה ההבדל בין גיבוי מחיצות בודדת למלא (מדוע יש ענין בגיבוי לא של המחיצות בודדות)
וכן מדוע במדריך לגיבוי רום מלא זה תהליך של בערך שעה ולא להשאיר את הקובץ ללא שינוי וללחוץ לחיצה אחת@ZEY אני שאבתי עם זה רום מלא
אתה יכול לבחור איזה מחיצה אתה רוצה לגבות
זה כל גיבוי זה בודד -
@ZEY אני שאבתי עם זה רום מלא
אתה יכול לבחור איזה מחיצה אתה רוצה לגבות
זה כל גיבוי זה בודד@מגנוס-קרלסן
מה זאת אומרת שאבת מלא , שינת את מה שהם כתבו או שהשארת על מצב של הכל יחד -וכן האם זה עבד לך אחכ להשתמש בזה לצריבה
(אני מנסה להבין למה כולם מסתבכים זה נראה שיש איזה צורך בתהליך הארוך) -
@מגנוס-קרלסן
מה זאת אומרת שאבת מלא , שינת את מה שהם כתבו או שהשארת על מצב של הכל יחד -וכן האם זה עבד לך אחכ להשתמש בזה לצריבה
(אני מנסה להבין למה כולם מסתבכים זה נראה שיש איזה צורך בתהליך הארוך)@ZEY כתב בבעיה | שאיבת רום מלא בקלות:
@מגנוס-קרלסן
(אני מנסה להבין למה כולם מסתבכים זה נראה שיש איזה צורך בתהליך הארוך)אני לא השתמשתי בכל המחיצות אבל ב"ה תיקנתי לכמה וכמה משתמשים כאן בפורום את הנגן בזכות הגיבוי
-
@ZEY כתב בבעיה | שאיבת רום מלא בקלות:
@מגנוס-קרלסן
(אני מנסה להבין למה כולם מסתבכים זה נראה שיש איזה צורך בתהליך הארוך)אני לא השתמשתי בכל המחיצות אבל ב"ה תיקנתי לכמה וכמה משתמשים כאן בפורום את הנגן בזכות הגיבוי
@מגנוס-קרלסן
אוקי אני רוצה שתהיה לי אפשרות להתקין את הגירסא על פל ' שאין לו כרגע גירסא כלל ואני מנסה להבין מה צריך בשביל זה, והאם מספיק פשוט לשאוב את כל המחיצות -
@מגנוס-קרלסן
אוקי אני רוצה שתהיה לי אפשרות להתקין את הגירסא על פל ' שאין לו כרגע גירסא כלל ואני מנסה להבין מה צריך בשביל זה, והאם מספיק פשוט לשאוב את כל המחיצות@ZEY כתב בבעיה | שאיבת רום מלא בקלות:
@מגנוס-קרלסן
אוקי אני רוצה שתהיה לי אפשרות להתקין את הגירסא על פל ' שאין לו כרגע גירסא כלל ואני מנסה להבין מה צריך בשביל זה, והאם מספיק פשוט לשאוב את כל המחיצותצריך לשאוב את כל מחיצות a והשאר אבל לא b
-
@מגנוס-קרלסן
אוקי אני רוצה שתהיה לי אפשרות להתקין את הגירסא על פל ' שאין לו כרגע גירסא כלל ואני מנסה להבין מה צריך בשביל זה, והאם מספיק פשוט לשאוב את כל המחיצותצריך לשאוב את כל מחיצות a והשאר אבל לא b
@מגנוס-קרלסן אני רואה בסקאטר 44 מחיצות רובם לא D אבל חלק כן למה אותם לא צריך לשאוב?
-
@מגנוס-קרלסן אני רואה בסקאטר 44 מחיצות רובם לא D אבל חלק כן למה אותם לא צריך לשאוב?
-
@ZEY
ולגופו של ענין אין לך הסבר למה במדריך של שאיבת רום מלא התהליך ארוך ומסובך? -
@ZEY מה אכפת לך תנסה לשאוב אם תצליח מה טוב ומה נעים
תנסה לצרוב - זה לא יהרוס את הטלפון כי הוא גם ככה לא עובד.ואם לא תנסה... איך תדע?????
-
@ZEY מה אכפת לך תנסה לשאוב אם תצליח מה טוב ומה נעים
תנסה לצרוב - זה לא יהרוס את הטלפון כי הוא גם ככה לא עובד.ואם לא תנסה... איך תדע?????
@מגנוס-קרלסן
כמובן שאנסה רק שאני רוצה לבדוק לפני שאני עושה שטויות על הפל שלי שאני מפחד שהם יהרסו את הגירסא, והפל השני (שאין עליו גרסא)כרגע לא אצלי לבדוק עליו הוא יהיה רק בעוד מספר ימים