בקשת מידע | דפדפן לפתיחת קישורים בלבד
-
יש אפליקציה של דפדפן לטלפון שאין לה אפשרות חיפוש אלא היא רק פותחת קישורים?
אם אין, כמה מסובך זה לבנות אחת כזו?@שאול-208 כתב בבקשת מידע | דפדפן לפתיחת קישורים בלבד:
אם אין, כמה מסובך זה לבנות אחת כזו?אתה מתכוון שאין שורת כתובת אלא רק מה שהגיעו דרך הקישור או שרשרת קישורים?
לא בטוח שזה כזה יעיל, אפשר דרך שרשרת קישורים להגיע לכל מקום (והאמת שאפילו לא צריך להגיע לזה, אם נניח נכנסים למתמחים אפשר לכתוב כתובת בטיוטה של פוסט חדש נניח ולהיכנס אליה
-
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | דפדפן לפתיחת קישורים בלבד:
אם אין, כמה מסובך זה לבנות אחת כזו?אתה מתכוון שאין שורת כתובת אלא רק מה שהגיעו דרך הקישור או שרשרת קישורים?
לא בטוח שזה כזה יעיל, אפשר דרך שרשרת קישורים להגיע לכל מקום (והאמת שאפילו לא צריך להגיע לזה, אם נניח נכנסים למתמחים אפשר לכתוב כתובת בטיוטה של פוסט חדש נניח ולהיכנס אליה
@ע-ה-דכו-ע
כן, בדיוק.
אני לא רוצה לפרסם את זה לציבור הרחב אלא עבורי באופן אישי
אני משתמש עם mdm ואני רוצה שכן יהיה לי אפשרות לפתוח קישורים מוואטסאפ או ממייל אבל לא דפדפן לגלישה -
@ע-ה-דכו-ע
כן, בדיוק.
אני לא רוצה לפרסם את זה לציבור הרחב אלא עבורי באופן אישי
אני משתמש עם mdm ואני רוצה שכן יהיה לי אפשרות לפתוח קישורים מוואטסאפ או ממייל אבל לא דפדפן לגלישה -
@שאול-208 זה אפשרי, אבל אתה צריך למצוא מישהו שיהיה לו זמן לערוך פרוייקט כמו זה נניח https://github.com/anthonycr/Lightning-Browser ולהסיר מהUI את שורת הכתובת.
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | דפדפן לפתיחת קישורים בלבד:
ולהסיר מהUI את שורת הכתובת.
וגם לחסום גישה לכל המנועי חיפוש כמו גוגל יאו בינג וכו', שזה פחות יעיל כמובן כי תמיד יהיה איך לגשת לכל מקום שרוצים,
אני חושב אולי לערוך את הדפדפן שפשוט אף פעם לא יפתח את המקלדת, לא משנה אם הפוקוס או הסמן טקסט נמצאים בתוך תיבת טקסט -
@ע-ה-דכו-ע כתב בבקשת מידע | דפדפן לפתיחת קישורים בלבד:
ולהסיר מהUI את שורת הכתובת.
וגם לחסום גישה לכל המנועי חיפוש כמו גוגל יאו בינג וכו', שזה פחות יעיל כמובן כי תמיד יהיה איך לגשת לכל מקום שרוצים,
אני חושב אולי לערוך את הדפדפן שפשוט אף פעם לא יפתח את המקלדת, לא משנה אם הפוקוס או הסמן טקסט נמצאים בתוך תיבת טקסט -
@עדלאידע כתב בבקשת מידע | דפדפן לפתיחת קישורים בלבד:
אני חושב אולי לערוך את הדפדפן שפשוט אף פעם לא יפתח את המקלדת, לא משנה אם הפוקוס או הסמן טקסט נמצאים בתוך תיבת טקסט
ולא יהיה אפשרות של העתק הדבק?
@מומחה123 כתב בבקשת מידע | דפדפן לפתיחת קישורים בלבד:
אני חושב אולי לערוך את הדפדפן שפשוט אף פעם לא יפתח את המקלדת, לא משנה אם הפוקוס או הסמן טקסט נמצאים בתוך תיבת טקסט
דרך המקלדת לא, ודרך הדפדפן עצמו אפשר לחסום.
-
@מומחה123 כתב בבקשת מידע | דפדפן לפתיחת קישורים בלבד:
דרך המקלדת לא, ודרך הדפדפן עצמו אפשר לחסום.