עזרה | הטלפון לא נדלק
-
אתמול מחקתי דרך MT MANEGER את המתקין של האפליקציות (מתקין החבילה ) והטלפון עבד בסדר עד היום בבוקר שפתאום הוא נכבה ואין שום אפשרות להדליק אותו למישהו יש מושג בענייןמה אפשר לעשות ואם אי אפשר להציל את הטלפון האם אפשר לשחזר את המידע ?
הטלפון הוא שיומי F22 פלוס
תודה רבה -
אתמול מחקתי דרך MT MANEGER את המתקין של האפליקציות (מתקין החבילה ) והטלפון עבד בסדר עד היום בבוקר שפתאום הוא נכבה ואין שום אפשרות להדליק אותו למישהו יש מושג בענייןמה אפשר לעשות ואם אי אפשר להציל את הטלפון האם אפשר לשחזר את המידע ?
הטלפון הוא שיומי F22 פלוס
תודה רבה@אדום-הזקן בשום פנים לא מוחקים את המתקין חבילה באנדרואיד גבוה! זה הורס את המכשיר!
צריך לערוך אותו כדי שהוא לא יתקין, אבל לא מוחקים..מה שנשאר לך עכשיו לעשות, אם יש לך גיבוי של הסופר אז לצרוב רק אותו, וכנראה הנתונים לא ימחקו..
אם אין לך גיבוי של הסופר, אז כנראה תצטרך לשאוב את הסופר ולערוך אותו במחשב ולהחזיר את המתקין חבילה, ולצרוב בחזרה את הסופר.. (זה מסובך הדרך הזאת)
אם לך אכפת לך מהנתונים, אפשר פשוט לצרוב גרסה מהפורום או אצל מישהו בתשלום..
ותמיד לא עושים סתם דברים אם לא יודעים, וחייב לעשות גיבוי
בהצלחה!
-
@אדום-הזקן בשום פנים לא מוחקים את המתקין חבילה באנדרואיד גבוה! זה הורס את המכשיר!
צריך לערוך אותו כדי שהוא לא יתקין, אבל לא מוחקים..מה שנשאר לך עכשיו לעשות, אם יש לך גיבוי של הסופר אז לצרוב רק אותו, וכנראה הנתונים לא ימחקו..
אם אין לך גיבוי של הסופר, אז כנראה תצטרך לשאוב את הסופר ולערוך אותו במחשב ולהחזיר את המתקין חבילה, ולצרוב בחזרה את הסופר.. (זה מסובך הדרך הזאת)
אם לך אכפת לך מהנתונים, אפשר פשוט לצרוב גרסה מהפורום או אצל מישהו בתשלום..
ותמיד לא עושים סתם דברים אם לא יודעים, וחייב לעשות גיבוי
בהצלחה!
@שניאור-שמח ישלך במקרה את הסופר של גרסא לF22PRO של יהודה עם כושר פליי זה הגיע לי קניתי את הטלפון בשופרסל אונליין לפני כשנה
תודה -
@שניאור-שמח ישלך במקרה את הסופר של גרסא לF22PRO של יהודה עם כושר פליי זה הגיע לי קניתי את הטלפון בשופרסל אונליין לפני כשנה
תודה@אדום-הזקן כתב בעזרה | הטלפון לא נדלק:
תודהגם אם יש לי, אני לא יכול לשלוח
-
@אדום-הזקן כתב בעזרה | הטלפון לא נדלק:
@שניאור-שמח למה?
-
-
@שניאור-שמח למה?
-
@שניאור-שמח אני ישלם
-
-
@שניאור-שמח https://drive.google.com/file/d/12zV9nq4ly21ej1e9qfVemXUgrpkd_vdq/view?usp=sharing הגרסא מפה תספיק?
אין לי הרשאת גישה
תצלם לי