בירור | יש דרך לחיבור 5X5 למחשב בקלות?
-
יש לי פלאפון 5X5 עם כרטיס בפנים, כידוע למי שמכיר - הכרטיס שלו תקוע אי שם בין המעבד לבטריה.
ובשביל לעדכן דברים מהמחשב לכרטיס או כל דבר אחר - צריך לכבות את הפלאפון, לריב עם הכרטיס (ממש זוועה להוציא אותו, צריך ציפורן מיוחדת...)
ואז להגיע להתלבטות הנצחית האם כדאי להדליק את המכשיר או להשאיר אותו בלי בטריה עד שנחזיר חזרה את הכרטיס וכו'אני מחפש דרך נורמלית להעביר נתונים מהכרטיס למחשב ע"י חיבור בלבד.
יש איזה רעיון? תוכנה?
זה לא הגיוני שכל פעם נעבור את הסרט הזה בשביל לעדכן שיר חדש לפלאפון..
אשמח לעזרתכם, תודה רבה! -
יש לי פלאפון 5X5 עם כרטיס בפנים, כידוע למי שמכיר - הכרטיס שלו תקוע אי שם בין המעבד לבטריה.
ובשביל לעדכן דברים מהמחשב לכרטיס או כל דבר אחר - צריך לכבות את הפלאפון, לריב עם הכרטיס (ממש זוועה להוציא אותו, צריך ציפורן מיוחדת...)
ואז להגיע להתלבטות הנצחית האם כדאי להדליק את המכשיר או להשאיר אותו בלי בטריה עד שנחזיר חזרה את הכרטיס וכו'אני מחפש דרך נורמלית להעביר נתונים מהכרטיס למחשב ע"י חיבור בלבד.
יש איזה רעיון? תוכנה?
יש איזה רעיון? תוכנה?
א. אין שום סיבה לכתוב דברים בענק, זה פשוט לא נעים לקריאה. יש גודל סטנדרטי. הגדלות והדגשות נועדו לכותרות או לקטעים קצרים.
ב. אין שום דרך, הועדה אוסרת שלמכשירים יהיה חיבור למחשב. אל תשאל אותי למה אלא אותם... -
@ע-ה-דכו-ע ו @מישהו12 חבל מאוד, אבל תודה!
לגבי א' @מישהו12 אתה צודק לגמרי, אבל אין לי מושג איך זה נהיה ענק..
סה"כ ניסיתי לעשות ריווח והפרדה בין הקושי לשאלה עצמה - פתאום אני רואה שזה נהיה ענק.
(נתווכח עם הגורל?
)@ישראל1212 כתב בבירור | יש דרך לחיבור 5X5 למחשב בקלות?:
לגבי א' @מישהו12 אתה צודק לגמרי, אבל אין לי מושג איך זה נהיה ענק..
סה"כ ניסיתי לעשות ריווח והפרדה בין הקושי לשאלה עצמה - פתאום אני רואה שזה נהיה ענק.
(נתווכח עם הגורל?
)זה נראה בגלל שהוספת את הסימן ---