בקשת מידע | מחשב אסוס יחסית חדש עם סוללה שלא מחזיקה יותר מ25 דקות!?!
-
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | מחשב אסוס יחסית חדש עם סוללה שלא מחזיקה יותר מ25 דקות!?!:
vivobook
זה מה שיש לי
@מגנוס-קרלסן מוזר..
-
@הרב-של-השכונה כתב בבקשת מידע | מחשב אסוס יחסית חדש עם סוללה שלא מחזיקה יותר מ25 דקות!?!:
vivobook
זה מה שיש לי
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשת מידע | מחשב אסוס יחסית חדש עם סוללה שלא מחזיקה יותר מ25 דקות!?!:
vivobook
זה מה שיש לי
@מגנוס-קרלסן מוזר..
גם לי זה מהסדרה הזו...
-
@מגנוס-קרלסן כתב בבקשת מידע | מחשב אסוס יחסית חדש עם סוללה שלא מחזיקה יותר מ25 דקות!?!:
vivobook
זה מה שיש לי
@מגנוס-קרלסן מוזר..
גם לי זה מהסדרה הזו...
@מוגן-נטפרי לכן כתבתי שזה בעיה אצלכם משהו לא תקין זה לא קשור לסדרה כי בכללי היא טובה או שאפשר לשער שאולי החדשים או הישנים מתי שאתם קניתם הם עם דפקה ואני קניתי אחריכם או מלפניכם ויצא לי הטובים..
(כמו שלאייפון 16/15/13 יש בטריה יותר טובה מ17.. -
@מוגן-נטפרי לכן כתבתי שזה בעיה אצלכם משהו לא תקין זה לא קשור לסדרה כי בכללי היא טובה או שאפשר לשער שאולי החדשים או הישנים מתי שאתם קניתם הם עם דפקה ואני קניתי אחריכם או מלפניכם ויצא לי הטובים..
(כמו שלאייפון 16/15/13 יש בטריה יותר טובה מ17..@הרב-של-השכונה הוי אומר שזה המוצר ואי אפשר לתבוע את האחריות או שזה משהו לא תקין ספציפי והם יכולים להחליף לי, השאלה האם יש תוכנה שבודקת תקינות של סוללה ועוקבת אחריה מטעינה לטעינה?
-
@הרב-של-השכונה הוי אומר שזה המוצר ואי אפשר לתבוע את האחריות או שזה משהו לא תקין ספציפי והם יכולים להחליף לי, השאלה האם יש תוכנה שבודקת תקינות של סוללה ועוקבת אחריה מטעינה לטעינה?
@מוגן-נטפרי לא עובדה שאצלי זה בטריה רגילה..
ב. לא יודע וגם אם תמצא זה לא נראלי אמיתי כמו באייפון שבאמת האייפון רואה את בריאות הסוללה.. -
@הרב-של-השכונה הוי אומר שזה המוצר ואי אפשר לתבוע את האחריות או שזה משהו לא תקין ספציפי והם יכולים להחליף לי, השאלה האם יש תוכנה שבודקת תקינות של סוללה ועוקבת אחריה מטעינה לטעינה?
@מוגן-נטפרי בלוג ששלחת כתוב בפירוש זמני שימוש שונים בתכלית מ25 דקות...
בחישוב גס בממוצע בשבוע האחרון על חצי שעה ירד רק 15 אחוז. שזה אחלה... בטוח הרצת על המחשב הנכון? -
@מוגן-נטפרי בלוג ששלחת כתוב בפירוש זמני שימוש שונים בתכלית מ25 דקות...
בחישוב גס בממוצע בשבוע האחרון על חצי שעה ירד רק 15 אחוז. שזה אחלה... בטוח הרצת על המחשב הנכון?@oryadaniely כתב בבקשת מידע | מחשב אסוס יחסית חדש עם סוללה שלא מחזיקה יותר מ25 דקות!?!:
בטוח הרצת על המחשב הנכון?
זה לא קשור אבל יש לו מחשב שעומד בדרישות אז לא אמור הבטריה לזלול ככה היא בנויה לזה זה בטוח בעיה וגם אם המחשב היה מתאמץ להריץ משהו אבל להגמר תוך 20/30 דקות כאילו הוא הריץ עכשיו איזה תוכנה כבדה רצח..
-
@a.y.f. כתב בבקשת מידע | מחשב אסוס יחסית חדש עם סוללה שלא מחזיקה יותר מ25 דקות!?!:
@מוגן-נטפרי אם יש לך אחריות תפנה אליהם או ברשת או דרך המספר שלהם
שלחתי להם וזה מה שהם כתבו, לכאורה יוצא מהמדריך שהם צרפו שזה נורמלי שהסוללות פוחתות עם הזמן אבל זה לא נשמע סביר...
איך אני יכול להוכיח להם כזה דבר? מה אני יכתוב להם? נראלי שהסוללה שלי מתרוקנת מהר מידי? אם זה ככה אז...@מוגן-נטפרי דבר איתם טלפונית ותסביר את הכל
-
שלום לכם,
יש לי מחשב של אסוס מדגם X1504V באמת מחשב מצויין,
קניתי אותו לפני כחצי שנה,
בהתחלה הסוללה הייתה יחסית בסדר, לא אומר שהייתה מעולה אבל סביל...
לפני כחודש בערך היא בקושי מתפקדת! כל 20-25 דקות צריך טעינה!
זה ממש מרגיז, השאלה שלי האם זה אמור להיות ככה או שזה לא תקין?
(יש לי אחריות בתוקף כמובן...)
יש אולי תוכנה שבודקת את תקינות הסוללה?
נ.ב יש לציין שאני לא מדבר על שימוש עם תוכנות עריכה כבדות (אפילו שזה לא סוחט אותו יש לו מעבד I7 דור 13-55) אלא על נטו:
כרום, וורד, ואולי מוזיקה ברקע...
איך אני פונה אליהם במצב שזה לא תקין למימוש האחריות?
תודה מראש!אם עוזר למישהו תמונת המחשב לזיהוי>>
ספויילר@מוגן-נטפרי כתב בבקשת מידע | מחשב אסוס יחסית חדש עם סוללה שלא מחזיקה יותר מ25 דקות!?!:
נ.ב יש לציין שאני לא מדבר על שימוש עם תוכנות עריכה כבדות (אפילו שזה לא סוחט אותו יש לו מעבד I7 דור 13-55) אלא על נטו:
כרום, וורד, ואולי מוזיקה ברקע...תעלה תמונה ממנהל המשימות
-
תנסה להשיג נציג אנושי , או בחברה או בחנות שקנית ותדבר כמו שמדברים בישראל .
בטוח בעצמך ישיר ולא מתנצל, ודורש תיקון מיידי .
מידי פעם גם תסנן משפטים בסגנון "אני לא מאין שאני צריך להסביר את עצמי שוב, הסוללה מחזיקה פחות מחצי שעה , מה לא ברור? "
בהצלחה רבה