בעיה | המחשב לא קורא את הטלפון
-
אני מחבר את הטלפון למחשב ולא קורה כלום לא במחשב ולא בפלאפון [חוץ מזה שהפלאפון נטען]
הכבל מצויין ולא נותן לי לבחור מצב USBחשוב לציין שאתמול מחקתי אפליקציות מערכת עם פקודות ADB [לא דברים שקשורים לUSB בשום צורה רק גוגל יוטיוב וכדו'] אבל חשבתי אולי זה קשור לזה שהפעלתי וכיביתי מצב מפתח או שזה קשור לדרייברים באיזה שהוא צורה , בקיצור אשמח מאד לעזרה .... כי אני דיי בור בדברים האלה
הפלאפון הוא ג'לי סטאר -
אני מחבר את הטלפון למחשב ולא קורה כלום לא במחשב ולא בפלאפון [חוץ מזה שהפלאפון נטען]
הכבל מצויין ולא נותן לי לבחור מצב USBחשוב לציין שאתמול מחקתי אפליקציות מערכת עם פקודות ADB [לא דברים שקשורים לUSB בשום צורה רק גוגל יוטיוב וכדו'] אבל חשבתי אולי זה קשור לזה שהפעלתי וכיביתי מצב מפתח או שזה קשור לדרייברים באיזה שהוא צורה , בקיצור אשמח מאד לעזרה .... כי אני דיי בור בדברים האלה
הפלאפון הוא ג'לי סטאר@יצחק-רשטונ צריך דרייברים ולעדכן את המחשב בעדכונים וכבל טוב שיש לך וללחוץ בטלפון לאשר על מצב mtp ..
-
@יצחק-רשטונ צריך דרייברים ולעדכן את המחשב בעדכונים וכבל טוב שיש לך וללחוץ בטלפון לאשר על מצב mtp ..
פוסט זה נמחק! -
רואה צורך לשתף מה שעשיתי בסוף אם למישהו יהיה את הבעיה הזאת.
צריך להפעיל מצב מפתחים וניפוי באגים בUSB [לחצתי שם גם על ביטול הרשאות שניתנו] ואז חיברתי
ואז נפתח חלון בטלפון במסך הגלילה צריך לבחור בהעבר קבצים
[לפני זה לא נפתח, עכשיו נפתח גם כשאני מכבה את המצב מפתח] -
פוסט זה נמחק!
@יצחק-רשטונ אל תדאג אני לא דפוק שאני לא יודע שאסור להביא תשובות מai ומה שכתבתי כאן זה לא משם זה מה שצריך לעשות בכללי כדי שהטלפון יתחבר למחשב..