בקשת מידע | שימוש באנדרואיד סטודיו כאמולטור לשימוש יומיומי
-
אשמח לדעת אם למישהו יש מידע על שימוש באמולטור אנדרואיד סטודיו כתחליף לWSA בלוסטאקס ונוקס
איזה חסרונות יש לו מולם
ומה כדאי להקצות במכונה הוירטואלית שלו שיעבוד תקין -
אשמח לדעת אם למישהו יש מידע על שימוש באמולטור אנדרואיד סטודיו כתחליף לWSA בלוסטאקס ונוקס
איזה חסרונות יש לו מולם
ומה כדאי להקצות במכונה הוירטואלית שלו שיעבוד תקין@אלישע-מואב-0 עובד לי מצוין
אין לימושג לגבי בלוטות וכאלה אני משתמש בזה לביט -
@אלישע-מואב-0 עובד לי מצוין
אין לימושג לגבי בלוטות וכאלה אני משתמש בזה לביט@וינגרטן-שחמט נשמע מעניין חיפשתי על זה מלמעלה בפורום ולא מצאתי כ"כ על השימוש במכונות הוירטואליות שלהם אולי אנסה את זה ובעז"ה אכתוב מדריך מסודר
בירור שחסר לי זה תיקיית שיתוף עם המערכת אם יש וחיבור לADB ותאימות עם בלוטות (נגיד סאונדקור שלא עובד בשום אמולטור אפילו לא במכונה הוירטואלית של כרומבוק וחביריו) ומצלמה (לאפליקציות בנק)
אם לך או למישהו יש מידע אשמח שיכתוב כאן
על פניו זה נראה שזה אמור לעקוף ביכולות את כל האמולטורים כי זה רשמי מטעם גוגל -
@אלישע-מואב-0 עובד לי מצוין
אין לימושג לגבי בלוטות וכאלה אני משתמש בזה לביט@וינגרטן-שחמט עובד לביט? איזו גירסת אנדרואיד זו? יש קישור? עובד עם אתרוג?
-
@וינגרטן-שחמט עובד לביט? איזו גירסת אנדרואיד זו? יש קישור? עובד עם אתרוג?
@mdy ממה שבדקתי בינתיים (אניעובד על מדריך) זה אנדרואיד 16 במגוון גרסאות (טאבלט טלפון ועוד) עם גוגל פליי ובלי כמובן שאפשר גם גירסאות נמוכות יותר מסברא שלי אם שמים תעודת אבטחה בתוך המערכת זה אמור לעבוד (לא מכיר אתרוג מכיר נטפרי)
-
@mdy ממה שבדקתי בינתיים (אניעובד על מדריך) זה אנדרואיד 16 במגוון גרסאות (טאבלט טלפון ועוד) עם גוגל פליי ובלי כמובן שאפשר גם גירסאות נמוכות יותר מסברא שלי אם שמים תעודת אבטחה בתוך המערכת זה אמור לעבוד (לא מכיר אתרוג מכיר נטפרי)
@mdy כתב בבקשת מידע | שימוש באנדרואיד סטודיו כאמולטור לשימוש יומיומי:
עובד לביט? איזו גירסת אנדרואיד זו? יש קישור? עובד עם אתרוג?
תוריד מכאן
https://developer.android.com/studio?hl=he
תאשר ותתקין במסך של התוכנה יש כיתוב עוד אופציות תיכנס לאופציה האחרונה או אחד לפניה ומשם יש את זה
להסבר יותר מפורט חכה למדריך -
@mdy כתב בבקשת מידע | שימוש באנדרואיד סטודיו כאמולטור לשימוש יומיומי:
עובד לביט? איזו גירסת אנדרואיד זו? יש קישור? עובד עם אתרוג?
תוריד מכאן
https://developer.android.com/studio?hl=he
תאשר ותתקין במסך של התוכנה יש כיתוב עוד אופציות תיכנס לאופציה האחרונה או אחד לפניה ומשם יש את זה
להסבר יותר מפורט חכה למדריך@אלישע-מואב-0 אמתין למדריך. תודה