המלצה | תזהרו מאחרי שאתם מחליפים גירסא לא להפעיל וויפי
-
אחרי שאתם מחליפים גירסא לנגן תזהרו שלא להפעיל וויפי, טעות הכי קטנה ולאפס את הנגן, וחשוב להגיד שגם אם תפעילו את הוויפי אז זה לא באמת יעבוד (אולי הוא יראה לכם שהוא דלוק אבל לא עובד)
יש לי נגן M36 שבטעות הפעלתי את הוויפי וכל המכשיר עובד איטי מאוד כגון כל הדברים שיש בסטטוס בר נלק אחרי 7 שניות, ולפעמים המכשיר נתקע, אני לא יודע מה יהיה בשאר הנגנים, אבל זה מה שהיה, ראוו הוזהרתם!!!!!!! -
אחרי שאתם מחליפים גירסא לנגן תזהרו שלא להפעיל וויפי, טעות הכי קטנה ולאפס את הנגן, וחשוב להגיד שגם אם תפעילו את הוויפי אז זה לא באמת יעבוד (אולי הוא יראה לכם שהוא דלוק אבל לא עובד)
יש לי נגן M36 שבטעות הפעלתי את הוויפי וכל המכשיר עובד איטי מאוד כגון כל הדברים שיש בסטטוס בר נלק אחרי 7 שניות, ולפעמים המכשיר נתקע, אני לא יודע מה יהיה בשאר הנגנים, אבל זה מה שהיה, ראוו הוזהרתם!!!!!!! -
@בונפד כתב בהמלצה | תזהרו מאחרי שאתם מחליפים גירסא לא להפעיל וויפי:
מי שרוצה לדעת איך הגעתי לוויפי שיגיד, אני יעלה צילו"מ
נראה לי שעדיף שלא...פירסום פריצת סינונים.
@נוחעם-FM כתב בהמלצה | תזהרו מאחרי שאתם מחליפים גירסא לא להפעיל וויפי:
מי שרוצה לדעת איך הגעתי לוויפי שיגיד, אני יעלה צילו"מ
נראה לי שעדיף שלא...פירסום פריצת סינונים.
מה זה יעזור לו???
פשוט יתקע לו הנגן
-
ינסה לפרוץ

ובכללי אתה מפרסם פה שאפשר לפרוץ את הגירסה הכשרה שיש בפורום.
וזה כשלעצמו פריצת סינונים@נוחעם-FM כתב בהמלצה | תזהרו מאחרי שאתם מחליפים גירסא לא להפעיל וויפי:
ינסה לפרוץ

וזה כשלעצמו פריצת סינונים.
@צוות-פיקוחמי פירסם??
רק הזהרתי!! -
ינסה לפרוץ

וזה כשלעצמו פריצת סינונים@נוחעם-FM כתב בהמלצה | תזהרו מאחרי שאתם מחליפים גירסא לא להפעיל וויפי:
ינסה לפרוץ

@צוות-פיקוחאני לא חושב שזה באמת נותן גישה לוויפי, זה רק מפעיל את ההגדרה אבל בפועל זה לא מראה שום וויפי
-
ינסה לפרוץ

@צוות-פיקוחאני לא חושב שזה באמת נותן גישה לוויפי, זה רק מפעיל את ההגדרה אבל בפועל זה לא מראה שום וויפי
@שניאור-שמח כתב בהמלצה | תזהרו מאחרי שאתם מחליפים גירסא לא להפעיל וויפי:
ינסה לפרוץ

אמת
-
יש לי נגן M36 שבטעות הפעלתי את הוויפי וכל המכשיר עובד איטי מאוד כגון כל הדברים שיש בסטטוס בר נלק אחרי 7 שניות, ולפעמים המכשיר נתקע, אני לא יודע מה יהיה בשאר הנגנים, אבל זה מה שהיה, ראוו הוזהרתם!!!!!!!@בונפד כתב בהמלצה | תזהרו מאחרי שאתם מחליפים גירסא לא להפעיל וויפי:
אחרי שאתם מחליפים גירסא לנגן תזהרו שלא להפעיל וויפי, טעות הכי קטנה ולאפס את הנגן,
יש לי נגן M36 שבטעות הפעלתי את הוויפי וכל המכשיר עובד איטי מאוד כגון כל הדברים שיש בסטטוס בר נלק אחרי 7 שניות, ולפעמים המכשיר נתקע, אני לא יודע מה יהיה בשאר הנגנים, אבל זה מה שהיה, ראוו הוזהרתם!!!!!!!הא גופא
כיון שהוויפי למעשה חסום זה רק מאבד משאבים בניסיון להפעיל אותו בלופים -
אחרי שאתם מחליפים גירסא לנגן תזהרו שלא להפעיל וויפי, טעות הכי קטנה ולאפס את הנגן,
יש לי נגן M36 שבטעות הפעלתי את הוויפי וכל המכשיר עובד איטי מאוד כגון כל הדברים שיש בסטטוס בר נלק אחרי 7 שניות, ולפעמים המכשיר נתקע, אני לא יודע מה יהיה בשאר הנגנים, אבל זה מה שהיה, ראוו הוזהרתם!!!!!!!הא גופא
כיון שהוויפי למעשה חסום זה רק מאבד משאבים בניסיון להפעיל אותו בלופים@פראירי כתב בהמלצה | תזהרו מאחרי שאתם מחליפים גירסא לא להפעיל וויפי:
כיון שהוויפי למעשה חסום זה רק מאבד משאבים בניסיון להפעיל אותו בלופים