בקשת מידע | עימוד | איך לומדים את זה?
-
מתעניין בנושא העימוד
איך לומדים את זה?
קורסים מקוונים?
מעמד מקצועי משתמש בוורד או בתוכנות אחרות?@במה מעמד מקצועי משתמש לעימוד תורני בעיקר ב'תג' וב'אינדזיין'. יש תוספים לוורד אבל אין לי נסיון בהם כ"כ לעימוד ספר שלם. הדרך הקצרה ביותר ללמוד זה אצל מורה מקצועי.
-
@במה מעמד מקצועי משתמש לעימוד תורני בעיקר ב'תג' וב'אינדזיין'. יש תוספים לוורד אבל אין לי נסיון בהם כ"כ לעימוד ספר שלם. הדרך הקצרה ביותר ללמוד זה אצל מורה מקצועי.
@ישי-ישורון כתב בבקשת מידע | עימוד | איך לומדים את זה?:
הדרך הקצרה ביותר ללמוד זה אצל מורה מקצועי.
יש קורסים מקוונים?
בתשלום / חינמיים -
מתעניין בנושא העימוד
איך לומדים את זה?
קורסים מקוונים?
מעמד מקצועי משתמש בוורד או בתוכנות אחרות?@במה אם אתה מתכוון לקפוץ מיד לעניינים ולהתעסק בזה כמקצוע, כנראה שווה לך להפרד מאיזה חמש עשרה אל״ש, וללמוד בצורה מקצועית בפרוג, או מקום אחר, אינדיזיין תג פוטושופ וכו׳.
כל עוד אתה לא שם, הייתי ממליץ לך אישית להתחיל עם התוספים של וורד (שאני ועוד חברי הפורום עימדנו איתם ספרים עבי כרס), כך תכיר את העסק של העימוד עצמו תבין מה סדר הדברים, מאילו פרטים מורכב העימוד הכללי, ועוד.
במידה ותראה ש״יש לך את זה״ ואתה נהנה מהעסק, אולי יהיה לך שווה ללמוד את הכל בצורה מקצועית ועם התוכנות הייעודיות.
יש כמה מדריכים בפורום לזה, ותוכל לשאול כאן שאלות ספציפיות. -
@במה אם אתה מתכוון לקפוץ מיד לעניינים ולהתעסק בזה כמקצוע, כנראה שווה לך להפרד מאיזה חמש עשרה אל״ש, וללמוד בצורה מקצועית בפרוג, או מקום אחר, אינדיזיין תג פוטושופ וכו׳.
כל עוד אתה לא שם, הייתי ממליץ לך אישית להתחיל עם התוספים של וורד (שאני ועוד חברי הפורום עימדנו איתם ספרים עבי כרס), כך תכיר את העסק של העימוד עצמו תבין מה סדר הדברים, מאילו פרטים מורכב העימוד הכללי, ועוד.
במידה ותראה ש״יש לך את זה״ ואתה נהנה מהעסק, אולי יהיה לך שווה ללמוד את הכל בצורה מקצועית ועם התוכנות הייעודיות.
יש כמה מדריכים בפורום לזה, ותוכל לשאול כאן שאלות ספציפיות. -
@במה לכך המלצתי נתונה לך כאשר דיברתי להתחיל עם וורד בליווי עיצוב תורני ושולחן העורך (תעשה חיפוש גוגל בוורד), ובליווי מתמחים טופ, (אני אישית מוכן בל״נ לעזור)
@איש-גמזו כתב בבקשת מידע | עימוד | איך לומדים את זה?:
@במה לכך המלצתי נתונה לך כאשר דיברתי להתחיל עם וורד בליווי עיצוב תורני ושולחן העורך (תעשה חיפוש גוגל בוורד), ובליווי מתמחים טופ, (אני אישית מוכן בל״נ לעזור)
תודה על היעוץ והתמיכה

מעולם לא התעסקתי עם עימוד
יש לי הכירות מצוינת עם וורד
ואני מצוין בללמוד ולהכיר את סביבת המחשב
משער שכדאי להתחיל עם דברים סטנדרטיים ולא גדולים מידי -
תודה על היעוץ והתמיכה

משער שכדאי להתחיל עם דברים סטנדרטיים ולא גדולים מידי@במה ברכות והצלחות.
זה יותר קל ממה שזה נשמע, וורד על כל תוספיו מאד נגיש גם למי שלא למד כלום.
אגב, מה שדיברתי על 15 אל״ש זה פחות או יותר לפני קניית התוכנות עצמם עם שלל התוספים הנצרכים, ולפני עוד הרבה כסף על גופנים טובים, שאם אתה מתכוון להיות מקצוען אתה חייב אותם. -
תודה על היעוץ והתמיכה

משער שכדאי להתחיל עם דברים סטנדרטיים ולא גדולים מידי -
אעבור על זה
יש סוג עבודות שאיתם כדאי להתחיל? (כמובן שצריך שגם הצד השני ירצה...)
אני יכול בכלל להציע את עצמי כשאני עם 0 נסיון?@במה תתחיל קצת לעצמך לעשות טיוטות בשביל לקלוט את האירוע.
אל תיקח עבודות קשות מידי או דברים שלא מיועדים לוורד כמו רב טקסט. תתחיל עם דברים פשוטים בלי מידי הרבה סגנונות ואז תבקר אותו אם יצא נורמלי.
כמובן שאתה לא יכול להציע את עצמך כמעמד מקצועי, אבל כן כמעמד זול לאנשים שאין להם הרבה כסף כמו אברכים/בחורים שמדפיסים קונטרסים, וכדו׳.
איך להשתווק? זו בעיה שגם אני נמצא בה קצת.
עוד נקודה, כמובן אל תציע את עצמך לעבודה לפני שאתה יודע איך אתה אמור לסיים אותה, שלא תמצא את עצמך תקוע, וההוא לחוץ כי הוא צריך להדפיס עוד יומיים.
נקודה נוספת, אתה בבית כנסת מחכה שיתקבצו מניין למנחה, הכי כדאי שתלמד משהו קטן
, אבל אם אין לך כח, תפתח ספר ותשים לב לפרטים בעימוד, לאט לאט תקלוט מי מעומד יפה ומקצועי, ומי יש בו טעויות עיצוביות. -
@במה תתחיל קצת לעצמך לעשות טיוטות בשביל לקלוט את האירוע.
אל תיקח עבודות קשות מידי או דברים שלא מיועדים לוורד כמו רב טקסט. תתחיל עם דברים פשוטים בלי מידי הרבה סגנונות ואז תבקר אותו אם יצא נורמלי.
כמובן שאתה לא יכול להציע את עצמך כמעמד מקצועי, אבל כן כמעמד זול לאנשים שאין להם הרבה כסף כמו אברכים/בחורים שמדפיסים קונטרסים, וכדו׳.
איך להשתווק? זו בעיה שגם אני נמצא בה קצת.
עוד נקודה, כמובן אל תציע את עצמך לעבודה לפני שאתה יודע איך אתה אמור לסיים אותה, שלא תמצא את עצמך תקוע, וההוא לחוץ כי הוא צריך להדפיס עוד יומיים.
נקודה נוספת, אתה בבית כנסת מחכה שיתקבצו מניין למנחה, הכי כדאי שתלמד משהו קטן
, אבל אם אין לך כח, תפתח ספר ותשים לב לפרטים בעימוד, לאט לאט תקלוט מי מעומד יפה ומקצועי, ומי יש בו טעויות עיצוביות.