בירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה
-
https://shop.super-pharm.co.il/electricity-and-electronics/computers-and-related-equipment/laptop/Dell-Latitude-5510-i7-gen-10-16gb-512gb-15-6-w11p-מחשב-נייד/p/mp-00375486?utm_source=chatgpt.com
נראה מחיר טוב ביחס למוצר
הומלץ לי על ידי צאט GPTאני צריך מחשב נייד חזק לאורך שנים.
בשיממוש מאסיבי
בעיקר כרום עם הרבה דפים פתוחים
עם זכרון גדול
כמובן שיתאים גם לשימוש ביתי בסוף זה גם הנגן שלנו. -
https://shop.super-pharm.co.il/electricity-and-electronics/computers-and-related-equipment/laptop/Dell-Latitude-5510-i7-gen-10-16gb-512gb-15-6-w11p-מחשב-נייד/p/mp-00375486?utm_source=chatgpt.com
נראה מחיר טוב ביחס למוצר
בשיממוש מאסיבי
עם זכרון גדול
כמובן שיתאים גם לשימוש ביתי בסוף זה גם הנגן שלנו.@רמיזא כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
נראה מחיר טוב ביחס למוצר
בשיממוש מאסיבי
עם זכרון גדול
כמובן שיתאים גם לשימוש ביתי בסוף זה גם הנגן שלנו.זה יד 2
כבר הייתי קונה במקומות שעולה יותר זול מסופרפארם -
@רמיזא כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
נראה מחיר טוב ביחס למוצר
בשיממוש מאסיבי
עם זכרון גדול
כמובן שיתאים גם לשימוש ביתי בסוף זה גם הנגן שלנו.זה יד 2
כבר הייתי קונה במקומות שעולה יותר זול מסופרפארם -
מדובר במחשב מחודש עם מעבד דור 10 [היום כבר יש 14] ושאלה גם לגבי מצב הסוללה
יכול להיות שעדיף לך מחשב I5 דור 13 חדש
ובכל אופן אם יש לך מישהו שחוזר מארה"ב תוכל להביא משהו הרבה יותר טוב באזור המחיר הזה -
ובכל אופן אם יש לך מישהו שחוזר מארה"ב תוכל להביא משהו הרבה יותר טוב באזור המחיר הזה@יצחק-רשטונ תודה רבה על התשובה
איך יהיה לי מקלדת בעברית במחשב מארה"ב ?
יש לך קישור למחשב בארה"ב ? -
@יצחק-רשטונ תודה רבה על התשובה
יש לך קישור למחשב בארה"ב ?@רמיזא כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
זה מתחיל מלהוסיף עברית במערכת עצמה ואחר כך סט מדבקות על המקלדת , מאד פשוט [אנוכי הקטן מקליד כרגע על מחשב שהגיע מארה"ב לפני שנתיים עם מדבקות מאז]
יש לך קישור למחשב בארה"ב ?
יש אין סוף, אין לי כח לחפש
אבל מה שכן חשוב לדעת שלכל חברה כמו HP או DELL יש כמה סידרות של מחשבים וזה משהו שבארץ לא נותנים לו חשיבות רק למעבד ולזיכרון אבל בעצם לכל אחד מהם חווית שימוש שונה לגמרי זה כמו שיהיה סובארו ומרצדס עם אותו מנוע עדיין יהיה חווית שימוש שונה, בקיצור כדאי לעשות עוד קצת שיעורי בית על הסדרות למשל עיין כאן על הסדרות של HP , אחר כך תנסה למקסם את התקציב שלך, הכי טוב שאתה מצליח למצוא בשקלול של מעבד, זכרון ראם וסדרה איכותית, אתה יכול לחפש באתרים בארצות הברית למשל לחפש מחשב שעולה בארץ בערך 4000 שקל ואז לחפש אותו בגוגל באגלית בצירוף המילים USA PRICE -
ובכל אופן אם יש לך מישהו שחוזר מארה"ב תוכל להביא משהו הרבה יותר טוב באזור המחיר הזה@יצחק-רשטונ כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
מדובר במחשב מחודש עם מעבד דור 10 [היום כבר יש 14]
זה לא כל כך חשוב כמו שהבהרת הf22 pro הוא אנדרואיד 12 והוא נקרא טוב הא אבל יש היום עוד שניה אנדרואיד 16 הכל בסדר לא חייב להיות ההכי מתקדם בשוק..
-
@יצחק-רשטונ כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
מדובר במחשב מחודש עם מעבד דור 10 [היום כבר יש 14]
זה לא כל כך חשוב כמו שהבהרת הf22 pro הוא אנדרואיד 12 והוא נקרא טוב הא אבל יש היום עוד שניה אנדרואיד 16 הכל בסדר לא חייב להיות ההכי מתקדם בשוק..
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
מה הקשר בין מערכת הפעלה למעבד
מערכת הפעלה לפעמים דווקא הישנות שוקלות פחות
לאומת זאת מעבד זה טכנולוגיה שמתקדמת בצעדי ענק וכל כמה שנים מכפילה את עצמה , עם זה בכמות הליבות ,במהירות [גיגה הרץ] , בגודל [כמה ננומטר] שמשפיע על צריכת חשמל, בגרפיקה ועודעיין כאן מבחן השוואתי בין הI7 הספציפי הזה לבין I5 דור 14 , ה5 החדש לוקח באיזה 6 פרמטרים שונים
-
@הרב-של-השכונה כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
מה הקשר בין מערכת הפעלה למעבד
מערכת הפעלה לפעמים דווקא הישנות שוקלות פחות
לאומת זאת מעבד זה טכנולוגיה שמתקדמת בצעדי ענק וכל כמה שנים מכפילה את עצמה , עם זה בכמות הליבות ,במהירות [גיגה הרץ] , בגודל [כמה ננומטר] שמשפיע על צריכת חשמל, בגרפיקה ועודעיין כאן מבחן השוואתי בין הI7 הספציפי הזה לבין I5 דור 14 , ה5 החדש לוקח באיזה 6 פרמטרים שונים
@יצחק-רשטונ HP לפי ההיסטוריה שלי איתם הם חברת זבל שלא מגיעים לקרסול של דל,
אני תוהה מה ההשואה שלך בין HP לDELL -
אני תוהה מה ההשואה שלך בין HP לDELL@רמיזא כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
HP לפי ההיסטוריה שלי איתם הם חברת זבל שלא מגיעים לקרסול של דל,
אני תוהה מה ההשואה שלך בין HP לDELLמה אתה רוצה?
מי דיבר על איזה חברה יותר טובה ? -
מי דיבר על איזה חברה יותר טובה ?@יצחק-רשטונ כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
מי דיבר על איזה חברה יותר טובה ?מה גם שזה לא נכון HP ברמה של DELL בהרבה פרמטרים
-
מי דיבר על איזה חברה יותר טובה ?@יצחק-רשטונ לא התכוונתי ח"ו בנימה אישית, רק יותר בקטע של להחכים, לראות שאין מי שחולק על מה שידוע לי.
-
אני תוהה מה ההשואה שלך בין HP לDELL@רמיזא כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
אני תוהה מה ההשואה שלך בין HP לDELLסתם כך דבר שלא מתחיל להיות נכון
לכל סדרה יש את הסדרות החזקות והחלשות שלה
אם אתה שואל אותי מה עדיף LATYTUDE של DELL או ELITBOOK של HP אין לי תשובה ברורה לגמרי
וכמו כן אם תשאל אותי מה עדיף HP 250 או DELL VOSTRO אני גם לא בטוח יודע...
זה הרבה יותר תלוי בסדרה הספציפית מאשר בחברה (לדוגמא בHP הסדרה העסקית מיוצרת בטיוואן וקוריאה והסדרות הפשוטות מייד אין צ'יינה בלנובו הכל מיוצר בסין חוץ מסדרות מסויימות של טינקפד שמיוצרות בארה''ב וסלובקיה) ותתפלא לשמוע לדעתי אם מעוניינים דוקא במחשב חדש בתקציב זול יתכן מאוד שASUS VIVOBOOK זה הכתובת... -
אני תוהה מה ההשואה שלך בין HP לDELLסתם כך דבר שלא מתחיל להיות נכון
לכל סדרה יש את הסדרות החזקות והחלשות שלה
אם אתה שואל אותי מה עדיף LATYTUDE של DELL או ELITBOOK של HP אין לי תשובה ברורה לגמרי
וכמו כן אם תשאל אותי מה עדיף HP 250 או DELL VOSTRO אני גם לא בטוח יודע...
זה הרבה יותר תלוי בסדרה הספציפית מאשר בחברה (לדוגמא בHP הסדרה העסקית מיוצרת בטיוואן וקוריאה והסדרות הפשוטות מייד אין צ'יינה בלנובו הכל מיוצר בסין חוץ מסדרות מסויימות של טינקפד שמיוצרות בארה''ב וסלובקיה) ותתפלא לשמוע לדעתי אם מעוניינים דוקא במחשב חדש בתקציב זול יתכן מאוד שASUS VIVOBOOK זה הכתובת...@DAVID-MMOD כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
תתפלא לשמוע לדעתי אם מעוניינים דוקא במחשב חדש בתקציב זול יתכן מאוד שASUS VIVOBOOK זה הכתובת...
אני אתנדב להתפלא במקומו.
ASUS VIVOBOOK זה המחשב המושמץ ביותר כיום כמעט בכל מקום.
ברשתות כמו B&M ועוד הפסיקו למכור אותו, וגם מי שמוכר זה עם הרבה הסתייגויות בד"כ
-
@DAVID-MMOD כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
תתפלא לשמוע לדעתי אם מעוניינים דוקא במחשב חדש בתקציב זול יתכן מאוד שASUS VIVOBOOK זה הכתובת...
אני אתנדב להתפלא במקומו.
ASUS VIVOBOOK זה המחשב המושמץ ביותר כיום כמעט בכל מקום.
ברשתות כמו B&M ועוד הפסיקו למכור אותו, וגם מי שמוכר זה עם הרבה הסתייגויות בד"כ
@בנימין-מחשבים אצלי ראיתי יותר תקלות באופן ניכר בלנובו V14 V15
DELL VOSTRO הפלסטיקה מזעזעת והצירים על הפנים
ובנוגע לאסוס יש לו גם שילוב מתכת ברמה כזו או אחרת וגם לא נתקלתי בבעיות כמו האחרים, לא שאני ממליץ, וודאי לא חד משמעי -
@יצחק-רשטונ תודה רבה על התשובה
יש לך קישור למחשב בארה"ב ?@רמיזא כתב בבירור | מה אומרים המומחים על מחשב זה:
יש לך קישור למחשב בארה"ב ?
אתה רוצה משהו אחר בתקציב הזה?
או כזה במחיר יותר זול?לדוגמא
אם אתה רוצה את אותו מחשב בארה"ב,
מחודש באיביי זה קרוב לחצי מחיר.
למשל זה ב300 דולר עם אחריות לשנה - מאושר ע"י איביי
https://www.ebay.com/itm/277464884786?_skw=dell+latitude&itmmeta=01K95FWF2A9F02ZH4JE5KWT27J&hash=item409a322632%3Ag%3AZpAAAeSwlmpo~J8R&itmprp=enc%3AAQAKAAAA0FkggFvd1GGDu0w3yXCmi1cHU9FAlBf3xrCnovwcUZlx1WYWWuPwSSacIfr5Gf300xsJ%2FfjUbZ6YK8%2BB04V1KY7J%2B06pe5GvaWf9RblkeunbB9kx%2BIQSngbv5A2p62JNprrZavde2aCcCJGxt8IysIADl6UBy7cKN65ZV3cXIZ7f6HuzWZwDtW3fmYXIVTPeVv4rb5BxGNVWUmzi3V8tVs1mzkkXbF8O0DqVH6E2O7fbC9vzHA05wdBn1gomy8H5cdzw3AOU7Sn%2BSunj82U5%2F90%3D|tkp%3ABk9SR6Dx8a_JZg&LH_ItemCondition=2000|2020